Ps cs4 te brushlardan naturel brush işe yapılmış muhtemelen ben en yakın bunu bulabildim :)
56 numaralı brush yanına da örnek bir çizgi geçtim.
natural brushları birdaha karıştırın derim gözden kaçırdığım olabilir belki bu değildir...
umarım işinizi görür
Photoshopta bir brush ile yapılmışa benziyor ilave bir brush mudur yoksa psdeki mevcut brushlardanmıdır bilemeyeceğim ama bir karıştırın. Corelde ise ancak çizerek yapabilirsiniz. Corelde mevcut brusslar arasında da göremedim.
An itibariyle 78.405 üyesi bulunan grafikerler.org'un 1074 üyesi olduğu zamanlar... Henüz bir logosu bile yok :)
detaylı incelemek isteyenler :
Grafikerler.Org Adobe photoshop dersleri flash freehand fireworks baskı grafik tasarım e�itim dersleri
Global markalar ajansı Millward Brown, Apple’ın iPhone, iPad ve Macbook ürünlerinde gösterdiği başarının Google’ı alt ederek dünyanın en değerli markası haline getirdiğini dile getirdi.
153 milyar dolardan fazla bir değere sahip olan Apple, geçtiğimiz yıl dünyanın en değerli...
Bu kadar çok malzeme ile olsa olsa bu kadar olur. Yapabileceğiniz pek fazla birşey yok. Ama başlık ve bilgisayarın kenarındaki gölgeler sanki çalışmada sizin kontrolünüzde olan noktalar gibi.bu kısımlar için daha farklı şeyler düşünülebilir.
Elinize sağlık.
Acele etmeyin Suat Bey bir fikri olan arkadaşımız elbet yardımcı olacaktır.
"Gölgeler kırılıyor" dan kastınız tam olarak nedir ve sadece görsellerdeki gölgelere mi oluyor.
Şimdi söylediğiniz şekilde corel x5 te bir deneme yaptım ve bir sorun yaşamadım. Versiyonlar arası fark olabilir tabi.
Renkler ve uygulama çok hoş... Biraz da sunuma önem verirseniz daha hoş olacaktır. Çoğu zaman kusursuz bir sunum işin eksik yönlerini tamamlar işi sattırır. İşin kendi ajansınıza ait olduğu için sunum üzerinde durmadığınızı düşünüyorum. Başarılı bir çalışma emeğinize sağlık.
Teşekkür ederim. Lazım olduğu vakit işimizi görecek kadar hepsinden öğrenmek lazım dedim, biryerden başladım ama max'de kalakaldım. Kendine bağlıyor insanı tamamen farklı bir dünya :)
Çalışmanız görünmüyor Foruma görsel yükleme konusunda sorun yaşıyorsanız aşağıdaki konuyu inceleyip konununuzu düzenleyiniz.
Foruma Resim yüklemek
+edit : Görsel yüklenene kadar konu geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.