Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

bungalov power logo

Çok fazla ince detay var ve bu detaylar olumlu katkı yapmak yerine işi kalabalıklaştırmış. Logo örneklerini inceleyin derim ;)
  2. Kerim ÖKSÜZ

Hera Entertainment Logo Çalışmam

evet gerçekten hoş görünüyor sadeliği de kullanım kolaylığı sağlayacaktır.
  3. Kerim ÖKSÜZ

Facebook Üyelerine Para Kazandıracak

Facebook’un açıkladığı yeni reklam uygulamasında üyeler, belirli reklamları izlediklerinde para kazanacaklar. Üyeler izledikleri reklam başına ortalama 1 Facebook kredisine (yaklaşık 15 kuruş) sahip olacaklar. Facebook Deals’in ABD’de kullanıma açılmasıyla Facebook kredileri daha çok...
  4. Kerim ÖKSÜZ

Gülsan logo çalışması

@Arzu ULUIRMAK Kalorifer sistemleri alanında faaliyet gösteren bir firma Arzu Hanım.
  5. Kerim ÖKSÜZ

t-shirt

Hoşuma gitti güzel çalışmalar çıkarmışsınız.
  6. Kerim ÖKSÜZ

Google resmi türkiye bloğunu açtı

Google sonunda resmi Türkiye blogunu açtı. Yeni olan bu gelişme ile artık Google’ın Türkçe yayın yapacak resmi bir kanalı olacak. Google’ın hizmet ve ürün bilgilerininin yanında Türkiye’ye özel haberler de Google Türkiye Blogu’nda paylaşılacak. Bunun yanında Google’ın Türkiye’deki iş...
  7. Kerim ÖKSÜZ

Araba Jantları

Çok çabaladım ama ben bu tarz bir çalışma dahi çıkaramadım :) sonra sıkılıp bıraktım
  8. Kerim ÖKSÜZ

Geçmişten Günümüze Windows Ekran Görüntüleri

Vay be :) gerçekten nereden nereye gelmiş... Çok enteresan... yaşım itibariyle çok çok eskilerine yabancıyım ama görmüş olduk Sedat Bey Teşekkürler...
  9. Kerim ÖKSÜZ

8.Beyşehir göl festivali afişi

Metin konusunda kendime çok fazla güvenmiyorum Muhammet Bey Ne imla nede içerik olarak... kafiye tutturmaya çalıştım ancak güzel olmadı galiba bu masalsı tarz daha hoş olmuş. Önerinizi çalışmama uygulayacağım. Teşekkür ederim. Yorumlarınızz için teşekkür ederim Arzu Hanım & u.kck
  10. Kerim ÖKSÜZ

logo hakkında görüş..

Logonun ne kadar amacına hizmet ettiği tartışılabilir. Türk ve Alman bayraklarını renkler ile çağrıştırmışsınız bu tamam ancak kartal eğitimi ne kadar çağrıştırıyor ? Bir anlamı varsa eğer kartal çizimi biraz daha özenli yapılmalı. Yine de ilk çalışmanız için kötü değil denemelere devam edin her...
  11. Kerim ÖKSÜZ

Teşekkür ederim Zeki Bey işin acelesinden gözden kaçırdığım kocaman detaylar varmış :) sayenizde gördüm.
  12. Kerim ÖKSÜZ

Acil yorumlarınızı bekliyorum henüz tasarım aşamasında aklıma takılan noktalar var ancak genel görünüm olarak yorumlarsanız sevinirim.
  13. Kerim ÖKSÜZ

"oxygen fish center" Serbest Çalışmam

Düşünce çok hoş Seyit Bey. "O" ve "C" yi görebiliyorum çalışmada fish zaten ortada :) Elinize sağlık.
  14. Kerim ÖKSÜZ

ORAY ( İlk Logo Çalışmam )

İlk denemeler olmasına karşın fena değiller. Sanki biraz oran sorunu var.Sana tavsiyem eğer bu işi ilerletmek daha güzel işler çıkarmak istiyorsan örnekleri incele burada olduğu gibi deneme, hayali çalışmalar yap.
  15. Kerim ÖKSÜZ

eb force - sundurmacı logo çalışmalarım

Bunlar yeni bir markanın yüzü olacak ise bir profesyonele başvurun derim.
  16. Kerim ÖKSÜZ

livegamez e yapmış olduğum logo

"G" deki espri hoş ancak kablo çok uzun kaçmış logonun kullanımında sıkıntı çıkarabilir. çalışmanın başındaki oku kaldırın bence gereksiz.
  17. Kerim ÖKSÜZ

Web Tasarımlarım

Sade ve güzel görünüyorlar.
  18. Kerim ÖKSÜZ

AO Design Yeni Logo Tasarımı

Çalıntı gibi bir ithamda bulunmadım esinlenme yada tesadüf olabilir dedim.
Yukarı Alt