Tişört çalışmalarında özdenetim sorusu "Acaba böyle bir tişörtü ben satın alırmıydım" olmalı
Bir kaç tanesi için "evet belki alırdım" diyebiliyorum ancak diğerleri için de diyebilmem gerek.
Tişört üzerine çalışmalarınızda bu soruyu hep sorun kendinize...
Kolay gelsin
+konnularınızın...
Bazı arkadaşlar sünmüş kimine tepeden bastırılmış kimi de iki duvar arasında sıkışmış gibi duruyor.
Genel düzen yeniden gözden geçirilmeli. Eğer birşeyler öğrenmek bu işi yapmak istiyorsanız örnekleri incelemekle işe başlayın derim.
Kolay gelsin.
https://www.grafikerler.org/foruma-resim-yuklemek/27178-foruma-imageshacktan-resim-yuklemek-videolu.html
Foruma resim yüklemek ile ilgili probleminiz var sanırım dilerseniz konuyu inceleyin tekrar deneyin çalışmanız görünmüyor. Ayrıca foruma yüklediğiniz çalışmalarınızın rgb formatında...
"Metef 2011" i bu şekilde mi kullanmanız gerek yoksa fontu siz mi belirleridiniz bilmiyorum ancak font ve tipografi üzerinde değişiklikler yapılmalı.
Davetiyenin dışındaki metef'in rengi arka plan ile bütünleşmiş sanki kaybolmuş. Renk değiştirilebilir... Alttaki çalışmalarda kırmızı...
Uluslararası reklamcılar derneginin (IAA) düzenlediği "Çevre dostu doğalgaz" yarışmasına ekip olarak hazırladığımız konsept ve uygulamalarından bazıları...
Çalışmalar uygulama için değil sadece fikri yansıtmak için hazırlanmıştır. Baskı tekniklerine ters durumlar ve mantık hataları olabilir...
Balık yemeyi göstermeyiz ama tutmasını öğretiriz...
Çizdiğin dikdörtgeni görselde gösterdiğim yerden saydam hale getirebilirsin ps dili Türkçe olmayabilir ama yeri aynıdır.
Daha sonra yazını da üstüne yazabilir layerler arasında en üste getirirsin olur biter.
Haydi kolay gelsin.
Bu siteden ücretini ödemeden içerik indiremezsiniz ancak bu içerikleri ücretsiz sağlayan bloglar, siteler mevcut tabi kullandığınız görselleri illegal yollarla indirmiş oluyorsunuz bu sitelerden indirdiğiniz zaman nadir de olsa telif ile ilgili bir sorunlar çıkabilir.
@ANDER
Herkes her konuda başarılı olacak diye bir kaide yok arkadaşımız manipülasyon konusunda genel anlamda grafikten daha iyi olabilir.
Elma çalışması benim de hoşuma gitti. Emeğinize sağlık
Valla Zeki Bey işin açığı konuya girerken en fazla cesur giyinmiş bir bayan bekliyordum ama çalışma sloganla da bir düşünülünce gerçekten açıklaması güç bir çalışma olmuş :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.