Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ehhehe salla ben birşey istemem buradan :) Mümkünse benden de birşey istenmesin.. bilgi işlemliğini yaptım birde tüm bilgisayarları tıkır tıkır :D bu hale getirene kadar akla karayı seçtim birde ses kartı sokamam araya :D yeni gelen istesin artık ;)
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) İstanbul'u da çok severım balım ... ama Ankara bir ayrıdır ... Dinleyemiyorum şarkıyı akşam ilk işim dinlemek olacak ... Buradaki bilgisayarımda ses kartı yok :D:
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can Ah bebeğim herkese farklı farklı şehirler gizemlidir.. Benim için bunlardan biri Ankara'dır.. Gizeminin yanında bir de özel ve önemlidir benim için... Hayatımın en güzel 4 senesini geçirdim orada ben ... Ve deseler Aslı Ankara'da yaşayacaksın bundan sonra seve seve gidip kendimi...
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hehhe az kaldı dımı yaa Ankara :) Selam soyle benden şehrin gizemine ... Çok severim oraları ... İsmail istifayı basalı çok oldu :D ama işlerin toplanması yerime gelecek adamın gelmesi ve iş öğretme süreci sancılı ...
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

cıkk cıkkk canım bişi yapmam ben insana :P Günaydınlar olsun arkadaşlar..
  6. Aslı SAYILIR

GünaydınLar HoşçakaLLar

Hayatına anlam katan her olay özeldir, Seni yaşama bağlayan her şey aslında bir mucizedir, Önüne geçemediğin tek şey kaderdir, Bu gün yaşadığın her şey dünden kalma sebeplerdir ve aslında hayat ... ... YAŞAYABİLDİĞİN KADAR GÜZELDİR... Günaydınlar olsun....
  7. Aslı SAYILIR

Corel ile Lazer makinası kullanımı

@mesefe Bunun yerine arkadaşımızın sorduğu sorulara burada cevap verseniz bizlerde bu bilgiler ile donansak nasıl olur acaba ?
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Öncelikle yeni gelen bu haftanın var olan bulutlara inat ışıl ışıl geçmesi dileklerimle bıdırdamaya başlayalım .. Evet ben uğramayınca kimse bıdırdamıyor bakıyorum ... Bende bu aralar inanılmaz yoğunum arkadaşlar .. Forumdamıyım evet sürekli gözüm kulağım burada ama cepten yada uygunsuz...
  9. Aslı SAYILIR

Forma/Sayfa montajı için Indesign Eklentisi: ID-Imposer

Bilgilendirme için teşekkürler sayın Gezegen
  10. Aslı SAYILIR

3 boyutlu(3D) çalışmaları eskiz haline getirmek ( resimli anlatim )

@zabata_07 Çalışma zaten görsel anlatım.. Bilgisayarına görselleri sağ tık Farklı Kaydet yöntemi ile alabilirsiniz..
  11. Aslı SAYILIR

Bir Yazılımcı İçin Yaptığımız Karikatür ve Grafik Çalışması...

Emeğinize sağlık .. Güzel bir çalışma olmuş ..
  12. Aslı SAYILIR

Almanyadan selamlar!!

Yok aksini düşünmedim zaten :) Sadece meraktan altına da türkçe tercümesini yazsaydın bizde keyif alsaydık ... Neyse girmeyelim aranıza.. Keyifli forumlar.
  13. Aslı SAYILIR

Almanyadan selamlar!!

Bizde anlasaydık ne güzel olurdu değil mi Sayın Gezegen ..
  14. Aslı SAYILIR

Almanyadan selamlar!!

Selamlar Taha bey .. Aramıza hoşgeldiniz öyleyse.. Öğrenirken öğretmek, öğretirken öğrenmek dileği ile .. Keyifli forumlar..
  15. Aslı SAYILIR

son harften türet

@Şener CANÖZ Nasırlanmak...
  16. Aslı SAYILIR

son harften türet

@Şener CANÖZ Kulaksız ..
  17. Aslı SAYILIR

son harften türet

Kamarot...
  18. Aslı SAYILIR

son harften türet

Zürafa .. Senin ki sankim soru gibin olmuş az kalsın cevaplayacaktım :D