Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ne güzel söylemişler..
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can aşk olsun Hümeyram ... istediğin çay, kahve, kola olsun :) Ayrıca ben 7/24 buradayım hemen hemen bu da ikinci aşkolsunum.. Benim dışımda diğer arkadaşlar da arka planda olsun gerek burada olsun hep aktif şekilde çalışıyorlar bu da 3. aşkolsun balıma ..
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Cık cıkk o benim uysallığımdan senin huysuzluğundan değil :D:
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) hiç itiraz etmem bu durum için haklı olabilirsiniz çünkü pek huysuz sayılmam ben .. Her halimden bellidir sanırım ..
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@ZxxxE :) bundan bir kaç zaman önce de yaklaşık 2 saatlik bir fark vardı .. Bu yine biraz daha kabul edilebilir sanırım .. Üzerinde çalışıyor arkadaşlarımız.. Kısa zamanda çözülür .. Ben de huysuz olabilirim bu karmaşada bilemiyorum hemen kendinizi huysuz ilan etmeyin :s8:
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@ZxxxE Bu arada est. arkadaşım biliyorsun bu aralar karmaşıkım kusura bakma ..
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) Arkadaşlar durum sunucu ayarları ile kaynaklı.. En uygun zamanda müdahale edilecek ...
  8. Aslı SAYILIR

Kamyonet arka plan için yardım lütfen?

Bende bu pratik bilgi için teşekkür ederim ZxxxE :)
  9. Aslı SAYILIR

kesinlikle forumumuzda bulunan eğitim setleri ile başlayabilirsiniz... Ayrıca takıldığınız her yerde uygun konu başlıklarının altına sorularınızı iletirseniz ben ve diğer arkadaşlarım yardımcı olacaktır seve seve :)
  10. Aslı SAYILIR

arabanın camlarını da dekupe etmişsin şimdi dikkat ettim :) Ama şimdilik kalabilir bu şekilde.. Bol bol benzer çalışmalar ile bu konuda elini geliştirebilirsin :)
  11. Aslı SAYILIR

Yapamıyorum demiştin ilk mesajında gayette güzel oluyor bak .. Alttaki borular var ya oradalarda hafif beyazlıklar kalmıs ya çok ince bir şekilde dekupe yap yada blur aracı ile üzerinde işlem yap .. Ayrıca araçlardan pek anlamam ama ne denir ön çamurluk mu ön tampon mu :) alt taraftaki çamur...
  12. Aslı SAYILIR

Şeklini de pen tool kullanarak yapamıyorsan dikdörtgen seçim aracının altında elips seçim aracı var onunla dene bakalım :) Bu arada o şekilde seçim yaptığında seçimi ters çevir işlemi yapman lazım CTRL+SHIFT+I ardından delete ;) Ekleme ... Ayrıca çamurlu kısımları kaybetmek için doku taşıma...
  13. Aslı SAYILIR

Pen tool ile yaptığını farzediyorum dekupeyı .. Dekupe yaparken pen tool ile birden çok alanı çizip daha sonrasında yolu şeçime dönüştür yada CTRL+Enter ile seçime çevirip DELETE tuşu ile silebilirsin ;) Mesela senin resminde kalan kamyon kasasında bulunan kare kare boslukları önce tek tek...
  14. Aslı SAYILIR

Adobe Illustrator CS6 Object menüsü - 1. bölüm ( resimli anlatım )

Teşekkürler arkadaşlar.. Faydalı olması dileklerimle..
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Canımsın Allah yolunu açık edip herşeyi gönlüne göre versin Hümeyra'cım.. Herşeyden önce hayırlısı ile, hayırlısı ise versin :) Güzel haberler ile dönesin.. Güzel haberler veresin geldiğinde... Kalbim ve dualarım seninle bilesin ..
  16. Aslı SAYILIR

Merhabalar, öncelikle aramıza hoşgeldiniz diyelim o zaman.. Fotoğrafı dekupe etmek gerekiyor. Bilgisayarımda ps yüklü değil artık.. Yardım etmek isterdim ama edemiyorum Dekupe nasıl yapılır ile ilgili bir video eğitim var forumumuzda bunu izlerseniz size yardımcı olacaktır. Tıkla Dekupe...
  17. Aslı SAYILIR

Herkese Merhaba

Aramıza hoşgeldiniz :)
  18. Aslı SAYILIR

Adobe camera raw

Adobe Camera Raw diyalog kutusu için benim bildiğim file >> open ile raw fotoğrafı açmak yeterli ..
  19. Aslı SAYILIR

Corel ile Lazer makinası kullanımı

@mesefe Teşekkürler bilgilendirme için :)
  20. Aslı SAYILIR

Corel ile Lazer makinası kullanımı

@mesefe Amaç burada paylaşım yapmak.. Bildiklerimizi bilmeyenlere öğretmek değil mi ? Telefon ile kaç kişiyle paylaşabileceksiniz :) Kısa ve öz bilgi paylaşımında bulunabilir bence, isteyen olursa detay bilgi verebilirsiniz :s8:
Yukarı Alt