Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Erkal ÇOŞKUN allamm bu dağınıklığına da ne güzel gider dimi :D Evet evet gerekirse el atıp toplayalım şu puzzle ı :D Sonra şöle altın varaklı bir çerçeveye hopp duvara :D Öhüm öhüm...:cool:
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Dıt dıt... Son dakika şaşkınlık haberi Rusyaya meteor düşmüş :allalla::allalla: Rusya’nın Ural Dağları’nın güneyinde yer alan Çelyabinsk kenti, bu sabah korku dolu saatler geçirdi. Kent, birden fazla meteorun hedefi olurken, düştüğü yerde kocaman bir delik açtı. Patlamalarda 200'ü çocuk 950...
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Erkal ÇOŞKUN Tamam yamacına gelip veriyorum... Saat 16:30 da orada buluşalım...
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Erkal ÇOŞKUN Gelmiyorsunuz ki hiç yanımıza gelin kaynatalım... Öhüm öhümm hemi de lütfen iyi oku algıla günaydınların arasında inceliklerimiz var bizim..
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can Kolonların yanında owwwnn ne güzeldi müzik ruhumda, ruhum muzikte... Yine canım çekti ... Eğlen tabi benim yerime.. Ayrıca açık büfe olsun lütfen yemek .. :clap2:
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can :) Öğlenden sonra güzel haberlerini bekliyorum.. Bende makale hazırlıyorum geçen gün bahsettiğim bir konudan.. Sonrada seninle buraya gidelim..
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tamam sana günaydın olsun, istediğin olsun... Yeni mi kalktın hımmm ...
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tünaydın arkadaşlar... Gönlünüzce geçireceğiniz, güzel haberler alıp bol bol dinleneceğiniz bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile ..
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

wıyyy oowwwwnnn :D benim uykum geldi ya la... Kulak jack aşkım benimm onu izliyorum :D:
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Çıkk burnumaa atkı taktımm :D ölee daha iyi sonuç alıyorum ...
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ımmm olurr miss gibinn de kokar o şimdik :D
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Yamacına ben geldim :D Güzergahı şaşırmışın sayın Şener CAnözüm :D Kahveyi çikolata ile çok severim.. Bu arada iki bardak çayı götürdüm ama hala burnumun ucu donuyo ya benim
  13. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu desem yeridir.. Arada uçlarına yeşil yada mavi attırmak istiyorum da süpermen uçarken rotayı şaşırıp bana yönelcek diye korkuyorum :D Hayat bazen tam idam sehpasında ipin çekilirken şans eseri birinin ayağının altına tabure koyması gibi cilveler yapıyor sana
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ohh miss vallahi orta şekerli olsun yanına çikolatalar benden :)
  15. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

@Şener CANÖZ (Dur lem daha bugün 16:15 civarı işsiz kaldım .. Bakalım nolcak.. Bir ara yamacıma gel şu 3Dmax bölümü ile ilgili görüşmek istiyorum seninle... ) Tuttu :D İki katından 5 cm eksik ölçtüm :D Canın acı istediğinde korse giymeyi deniyorsun :P
  16. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Romatizmam tuttu benim :D hehehe .. Süpermen'e söyledim yattı yerlere kaldıramıyorum adamı :P O zaman bir soru şeettirrimmm.... Ölü korsanlar ay ışığında ortaya çıktılar tılsım bozulmasın hep yanında kalsınlar istersin :)
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Evet daha iyisi benim olacak diye elimdekinden vazgeçtim :) Mesajına kurban ..
  18. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

hehe yavaş yavaş hızınıza yetişemiyorum vallahi... Özellikle kendi vurmak istediklerim var :D Atladım araya siz devam edin ...
  19. Aslı SAYILIR

Diners Club International için yaşam yolculuğunuzu fotoğraflayın

Evet arkadaşlar yarışmanın sonuçları açıklanmış .. Detaylı olarak incelemek için Tıkla
  20. Aslı SAYILIR

3 Kırımlı Miskahve Broşürü

Benden de üç kırımlı bir tasarım örneği gelsin :) Ebru arkadaşımız daha güzel algılasın :)
Yukarı Alt