Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

En sevdiğim kitabı okumak için mumu yakarım :D tuttu (cıkk çok tatlı o benim olmalı :D ) Bu fincan ile kahve içesin geldi :)
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN Aleyküm selam :) Bugün çok gülesim var benim İsmail'cim :)
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

4. Aslı SAYILIR

Photoshopta kenarları oval yapmak

Sayın Helalim73.. Şu an çalıştığım bilgisayarda photoshop yüklü olmadığından üzgünüm görsel anlatım hazırlayamam.. Akşama kadar yardımcı olan bir arkadaşımız olmazsa gece eve gittiğimde hazırlar paylaşırım sizler ile ..
  5. Aslı SAYILIR

Afiş üzerindeki yazının silinmesi

@omer2361 Rica ederim Ömer bey .. Uygun olduğum vakitlerde elimden geldiğince yardımcı olmayı severim.. Keyifli forumlar dilerim..
  6. Aslı SAYILIR

@helalim73 Fotoğrafa baktım zaten helalim73.. 4 köşesini yuvarlak içine almışsınız.. Görselden ve ifadelerinizden anladığım üzere... Eğer oradan kırpmak istiyorsanız görseli Crop tool kullanacaksınız eğer o kısmı yani açık mavi olan kısmı kesmek transparan yapmak istiyorsanız önce bacground...
  7. Aslı SAYILIR

Gerektiği kadar yakınlaşıp yaparsan herhangi bir bozulma olmaz :) Tabi biraz ince işçilik gerekirdi.. Bu tarz sitelerde hazır şablonlar olabiliyor ama ne kadar işinize yarar bilemiyorum ben..
  8. Aslı SAYILIR

Anlamadım ki sorunuzu.. Resmin arka planında bulunan açık mavi alanı mı kesmek istiyorsunuz..
  9. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :) O yemek özellikle kapuska gibi birşey olursa :D ( Ben çok sıkıldım ya hala iş yerindeyim ve yeni buldukları eleman iş yoğunluğundan gözüne kestirememiş ve gelmeyecekmiş artık :( ) Böyle sevimli bir evcil hayvanın olsun istiyorsun..
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Kıyamam ki sana .. Gamze'ye çok selam ilet :)
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tüm sevenlerin, seviyorum, seviliyorum diyenlerin ; 14 Şubat Sevgililer Gününü kutluyor, sevgi dolu günler diliyorum..!
  12. Aslı SAYILIR

Dün size bahsettiğim gibi STAMP tool ile doku taşıyarak silebilirsiniz.. Afişi göremiyoruz sanırım görselini atmadınız aslında görseli görsek başka yöntemler varsa onları da paylaşabiliriz ..
  13. Aslı SAYILIR

Gözlerimin nuru...

Kalemine ve sana sağlık Şener CANÖZ ;)
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

15. Aslı SAYILIR

Kamyonet arka plan için yardım lütfen?

Emeğine sağlık :) Amacına hitap eden bir çalışma olarak nitelendirilebilir, daha iyisi olabilir mi elbette... Nitekim elimde benzer görüntülere sahip kartlar var nakliyecilere ait ..
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tam anahtarı taktım kilidi çevirmeye başladım elektrikler gitti :) şansa bakar mısınız !!
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Pozitif aradin mi bir daha
  18. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can Pozitif düşünelim pozitif olsun dememiş miydim sanki ben ... Pozitif pozitif pozitif :D Sana komik birşey .. Yanımda çalışan bayan arkadaş geldi masasına oturdu :D Ana mausum yok nerede kim aldı diye isyanlara başladı 2 sn önce :D Baktı elinin altında sus pus oturdu kaldı... Sen...
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hım peki peki öyle olsun... Şimdi heyecanlıyım, heyecanlısın... Olacak o kadar... Ben çok sıkıldım buradan çıksam mı acaba erkenden ..
  20. Aslı SAYILIR

Günün Sözü ...

Kelimeler duvar da olabilir, köprü de.. Onları insanları ayırmak için değil, birleştirmek için kullanmak önemlidir..! Anthony Robbins
Yukarı Alt