Sayın Helalim73..
Şu an çalıştığım bilgisayarda photoshop yüklü olmadığından üzgünüm görsel anlatım hazırlayamam.. Akşama kadar yardımcı olan bir arkadaşımız olmazsa gece eve gittiğimde hazırlar paylaşırım sizler ile ..
@helalim73
Fotoğrafa baktım zaten helalim73..
4 köşesini yuvarlak içine almışsınız..
Görselden ve ifadelerinizden anladığım üzere...
Eğer oradan kırpmak istiyorsanız görseli Crop tool kullanacaksınız eğer o kısmı yani açık mavi olan kısmı kesmek transparan yapmak istiyorsanız önce bacground...
Gerektiği kadar yakınlaşıp yaparsan herhangi bir bozulma olmaz :) Tabi biraz ince işçilik gerekirdi..
Bu tarz sitelerde hazır şablonlar olabiliyor ama ne kadar işinize yarar bilemiyorum ben..
Tuttu :) O yemek özellikle kapuska gibi birşey olursa :D
( Ben çok sıkıldım ya hala iş yerindeyim ve yeni buldukları eleman iş yoğunluğundan gözüne kestirememiş ve gelmeyecekmiş artık :( )
Böyle sevimli bir evcil hayvanın olsun istiyorsun..
Dün size bahsettiğim gibi STAMP tool ile doku taşıyarak silebilirsiniz.. Afişi göremiyoruz sanırım görselini atmadınız aslında görseli görsek başka yöntemler varsa onları da paylaşabiliriz ..
Emeğine sağlık :) Amacına hitap eden bir çalışma olarak nitelendirilebilir, daha iyisi olabilir mi elbette... Nitekim elimde benzer görüntülere sahip kartlar var nakliyecilere ait ..
@Hümeyra Can
Pozitif düşünelim pozitif olsun dememiş miydim sanki ben ... Pozitif pozitif pozitif :D
Sana komik birşey ..
Yanımda çalışan bayan arkadaş geldi masasına oturdu :D Ana mausum yok nerede kim aldı diye isyanlara başladı 2 sn önce :D Baktı elinin altında sus pus oturdu kaldı... Sen...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.