Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Elmas Deneme

Emeğine sağlık pek sevgili saygılı sayın Şener CANÖZ ...
  2. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

hehe Bir zamanlar tutardı artık cık tutmuyor.. Göle maya çalasın var ama korkuyorsun ya tutmazsa..
  3. Aslı SAYILIR

Çocuk Desenleri Kataloğu

Konu link bağlantıları geçerliliğini kaybettiğinden geri dönüşüme kaldırılmıştır..
  4. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Bilemem o tarafta şartlar nasıl atlayabilir de :D En kalabalık mekanlarda saçma saçma bağırmayı seviyorsun :D Nasılsa duyan yok dilediğince söylen ..
  5. Aslı SAYILIR

Can sıkıntısından illüstrasyon deneme

Teşekkür ederim :)
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Nassıı yani heç mi değişiklik yok !!! Şu an çok ağrım var az toplanayım laflarız biraz
  7. Aslı SAYILIR

Kuyruk seçme kararsızlığımız...

:D :D bunu yaşamamak için iki kişi gittiğimiz zamanlar oluyor .. Birimiz bir kuyrukta diğerimiz diğer kuyrukta.. Kime önce gelirse artık ... :D:
  8. Aslı SAYILIR

Gold 'n Glass [Photoshop Yazı Efekti]

Paylaşımınıza sağlık...
  9. Aslı SAYILIR

Parlatmayı nasıl yapabilirim ?

Eklediğiniz görsel çok küçük olduğundan ben bir parlatma göremiyorum Şu haliyle gördüğüm bir ton açıktan bir ton koyuya gradient geçiş Daha büyük ve net hali ile paylaşmanız mümkün olursa daha net yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum..
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gönderdim canım bugün onları .. Acayip keyifli bir üç gün geçirdim sağolsunlar... Bir o kadar da yorucu çaktırma .. Sen nasılsın özledim ben
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Selamlar :) Annemler bendeydi pek demek doğru olmaz hiç uğrayamadım foruma üç gündür.. Keyifler nasıl bakalım arkadaşlar ..
  12. Aslı SAYILIR

Kios Cephe Giydirme...

Eline emeğine sağlık Sayın Şener CANÖZ
  13. Aslı SAYILIR

0 Rh negatif kan gerekiyor arkadaşlar.

Allah şifa versin, yardımcı olsun inşallah..Arkadaşlar cevap yazarak konuyu üstte tutmaya çalışalım aranan kan bulunana kadar..
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bakarım elbet Ismail fakat annemler ve kayinvalidemler bende cepten bakiyorum o sebeple incelemem taa pazartesi gunu nasip olur :)
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gunaydın Ismail.. Günaydın arkadaşlar..Bol dinlenceli bir o kadar da keyifli bir hafta sonu geçirmeniz dileği ile...
  16. Aslı SAYILIR

Emprime Baskı Desenleri

Paylaşımınız için bizlerde teşekkür ederiz Emre bey
  17. Aslı SAYILIR

mac for photoshop

Forumumuzda lisanslı programların crack/seriallerini istemek yasaktır. Forum kurallarını incelemeniz rica olunur..
  18. Aslı SAYILIR

Photoshop CS6 (Özge Mardi BAYAR) Almalı mıyım?

Yok est. Evet bilgim var takip ettigim bir site :) akademide yer alan egitimleri de cok basarili
  19. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bence de error vermişsin sen :) Az kendini dinlenmeye al :)
Yukarı Alt