Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hasan Güner Hobaa ... Hasan naptın sen ... :allalla::allalla: Seni özüne çekmek için ne yapmalı :hmmm::hmmm: ben biras düşüneyim...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hasan Güner Hımm hımm.. Döndün mü özüne .. :cool:
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ooo Hasan'cım sen uğrarmıydın buralara :) Merhabalar olsun ..
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) Heheh anaların heç acıması olmuyor anlaşıldi...Iletirim selamlarinizi arkadaslar
  5. Aslı SAYILIR

Photoshop CS6 (Özge Mardi BAYAR) Almalı mıyım?

Rica ederim..Evet var.. Iletisim ve Grafik Tasarım / Emre BECER Görsel iletisim ve Grafik Tasarım / Tevfik Fikret UCAR
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Arkadaşlar vallahi mis kokulu anacım yanımda bugün geldiler..Ben şu iki gün bıdırdamayı anacımm ile yapacağım sanırsam...Ama sizi takipteyim :)
  7. Aslı SAYILIR

Mogaz Tüp Modelleme

Emeğine sağlık olsun
  8. Aslı SAYILIR

slm

Hayırlı olsun o zaman aramıza hoşgeldiniz
  9. Aslı SAYILIR

Ben Özge hanım ın kitabından memnunum açıkcası hemen hemen tüm temel bilgilere değinmiş yeri geldiğinde uygulamalar ile pekiştirmiş.. Güzel bir kaynak.. Başka türkçe kaynak bilemiyorum .. Kitabı bitirdikten sonra photoshop konusunda net ortamında yayınlanan tutorialler ile bilgilerinizi...
  10. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı ... :) KEsin bir video filan izliyordur yada birşeyler yazıyordur :) ( iyi geceler sana ) Bazen zaman zaman çocukluğunu geri istiyorsun
  11. Aslı SAYILIR

İkisi de var bende :) CS6 en son kitabi eğitim videoları var .. Tavsiye ederim ..
  12. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Heheh tuttu hakket :D Hümeyra candır can gelsin :) Cengiz Duhan tuttu tutmadı oynamak istiyor ama bir türlü tuttu demek nasip olmuyor :)
  13. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :) Bazen sallamamak için çok cebelleşiyorum ama cık başarısız oluyorum ... bazen o kadar çok bilgisayar ekranına bakıyorsun ki şaşı oldun sanıyorsun
  14. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Hee tutmadı ama decoder ımm kem küm olabiler :) Hayır mum demek istemiştim :) O filmi izlememişsin anlaşıldı :D Corpse Bride İnternet bağlantın yavaşladığında sinirleniyorsun
  15. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :) Ama tek bacağı kalmış canavar sindime :) bir muma dokunduğunda hiç acı duymazsın
  16. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :D Saçların desen belki isabet edecekti :D Şöyle bir ay tatil yapasın var
  17. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

AaAaaaAAAayyy :D baydı gibi ne dersin.. Cık tutmadı... Sence arkamda bile gözüm var sözünün anlamı bu olsa gerenk ... ( Sözü az kibarlaştırmak durumunda kaldım malum kurallar :D )
  18. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :) sinderallanin ta kendisiyim su an abartısız Kirlenmeyen ev istiyorsun
  19. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuuttuu :) bizi kobay olarak götürebilirler..Oyuncaklar calisiyor mu bir bakalim diye :)) Karpuzlu sodaya bayilirsin...
  20. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

:P çok fenasın ... Severim tuttu .. Akşam menüde var herhall .. Bende gidip temizlik yapayım annemler gelecek diye ... Afiyet bal şeker olsun ... Bulaşık deterjanların için böyle bir konsept hazırlamayı düşünüyorsun :)
Yukarı Alt