Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Şu anda nerede olmak isterdiniz ?

Benim memleketim orası candır :)
  2. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Yarı tuttu :) Benim de olursa ileride böyle zıpır olmasını isterim :D Dışarıda hava sanki akşam üstü .. Bardaktan boşalıyor yağmurlar.. Efkarlandın .. Bir kahve iyi gelir dedin ve gittin kahve hazırlıyorsun kendıne :)
  3. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı... Ben o hareketleri yaptığım an bil ki artık aranızda olmayacağımdır yada öyle birşey :D Aşağıdaki videoyu izledin ve bir kedi sahibi olmalıyım dedin :)
  4. Aslı SAYILIR

Fazla kilolardan kurtulma egzersizi

Bana bu hareketi öğretmek için baya bir çabalaması lazım karşımdakinin :) Hayatta hayır dıyemem hatta sevdiğim birşeyse :)
  5. Aslı SAYILIR

Şu anda nerede olmak isterdiniz ?

@Hümeyra Can Orası burası mı ? :)
  6. Aslı SAYILIR

Seçim Aracı Sorunu

Kesme kopyalama taşıma ve yapıştırma yapamadığın seçim aracın aktifken aldığın bir uyarı var mı ? Varsa o uyarı ile birlikte ekran görüntüsünü yoksa işlemin yapıldığı andaki ekran görüntüsünü görmek belki bir yerlerde yapılmış farkli bir ayar varsa görmemize neden olur ? Bende böyle bir...
  7. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı :) salı gunu aklim basima gelir sendromumla basbasa kalirum Mutluluk kelimesi sence uç harfli :)
  8. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu :) kolidora aliskanlik kazanicam ama artik :))) Uykun var ama inat ettin uyumuyorsun
  9. Aslı SAYILIR

Yine ben ama değişik bir çalışma :)

Hımm fena değil Emre :) Emeğine sağlık
  10. Aslı SAYILIR

3D Tipografi denemesi

Emre olacak zamanla sen bol bol çalışmaya devam et :)
  11. Aslı SAYILIR

Şirketimize grafiker aranıyor

Burak bey , Görev tanımı ile ilgili daha detay bilgiyi burada almamız mümkün müdür ?
  12. Aslı SAYILIR

Gene ben ve gene bi tipografi.

Tamam o zaman sende ulu orta ilan etme ki duymasın unutma yerin kulağı var :) Bu arada tabiki istemek başarmanın yarısıdır Sen elinden geleni yap bizler burada senin gelişimin için elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.. Haydi iyi çalışmalar bakalım şimdi
  13. Aslı SAYILIR

Gene ben ve gene bi tipografi.

Emre devam et çalışmaya :) Olacak zamanla Bu bölümü burada paylaşılan çalışmaları iyice incele.. Buradaki makaleyi ve buna benzer makaleleri oku.. Bol bol örnekler incele .. Ben zamanla senin bu işi başaracağına inanıyorum ... not : Grafikerler.org'a aşık olduğunu Tuğçe duymasın :)
  14. Aslı SAYILIR

Çalışan iletişim Sayfası ( Formu) Oluşturma

:) Paylaşımlarınızı ilgi ile takip ediyorum, teşekkürler Devamı dilerim.. Keyifli forumlar..
  15. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Haha :) cıkk tutmadı :) keske tutsaydi ruyalar gercek olsa diye bir umut tasirdim ( sen kendi sorularina bak ;) ) Kolidorda 85 kapi var sen 86 yi secerdin :)
  16. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu .. Tüm domatesler benden önce attı kendini :)) Geri dönersen o da orada olacak mı ?
  17. Aslı SAYILIR

Adobe Illustrator File ve Edit menüleri

Teşekkürler arkadaşlar :)
  18. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Evet yatak odasında :) Yine Tuttuu ( O valla ne alaa ben burada diğer arkadaşım ne dinlerse onu dinliyorum genelde arabesk kusmak üzereyim :( ) Teamviewer faydalı bir program :)
  19. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı kibrit çöpü dişliyorum :D Üretim yapan bir yerde çalışsaydın gurbete giden dönermi dönmez mi bilirdin :P ( sarkılarla sorular karısınca fena oluyor :D )
  20. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tuttu hatta bazen aduket çekmekle tehdit ediyorum :) Kalınca sebepsiz bir başına hatıralar beyninde dans ediyor :P
Yukarı Alt