Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Beyşehir Tanıtım Grubu bilboard çalışmaları

Büyük illere gönderilecek dediler ama detaylıca bilmiyorum. Muhtemelen gelir Antalya kasaba değil sonuçta :) yorum için teşekkürler font konusunda değişiklik deneyeceğim.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Beyşehir Tanıtım Grubu bilboard çalışmaları

Büyük illere gönderilecek Beyşehiri tanıtma amaçlı bilboard çalışmalarından bazılarını paylaşmak istedim yorumlarınızı bekliyorum
  3. Kerim ÖKSÜZ

ilk animasyon denemem

Yazı müziğe göre mi haraket ediyo r? tam olarak anlayamadım öyle gibi değil gibi kararsız kaldım güzel olmuş.
  4. Kerim ÖKSÜZ

Hayal gücüm kepenk indirdi

Türk sanat musikisi dinleyip loş bir ortamda nargile keyfi yapın :) nasıl bir huzur, rahatlama... ben gidiyorum :)
  5. Kerim ÖKSÜZ

Merhaba...

Merhabalar hoşgeldiniz.
  6. Kerim ÖKSÜZ

Tatil & Gezi Resimleri

Teşekkürler işe yarayacak resimler arşivde yerini aldı bile :)
  7. Kerim ÖKSÜZ

Emine Şahin / Özkan Atik 3

Çok güzel bir çalışma olmuş Emine Hanım başarı dilerim. CD ler basılmış gibi sanki çok gerçekçi duruyorlar
  8. Kerim ÖKSÜZ

yaratığa dönüşmek

Yanlış analamayın ama ilk fotoğrafta ürpertici zaten :) ama verdiğiniz efektle daha bi canavar olmuşsunuz
  9. Kerim ÖKSÜZ

Kocaeli Prefabrik (Broşür Tasarımı)

Elinize sağlık güzel görünüyor
  10. Kerim ÖKSÜZ

Logo çalışmalarımdan

Genel olarak çok hoş görünüyor fakat dikkatimi çeken "C"ve "S" harflerinin boyutlarının farklı olmasından kaynaklanan bir hizalama sorunu var gibi ağaç tam ortada değil sanki
  11. Kerim ÖKSÜZ

Yorumlarınızı ve eleştirilerinizi esirgemeyin

Çok hoş çalışmalar
  12. Kerim ÖKSÜZ

amonyum_nitrat production Vol.2

Çok anlamlı olmuş çok beğendim başarılar dilerim.
  13. Kerim ÖKSÜZ

3G ile görüntülü Konuşma

Çözüm gerçekten güzel :)
  14. Kerim ÖKSÜZ

Türk fotoğrafçıya ‘Sony Dünya Fotoğraf Ödülü’

Gerçekten gurur duydum ayrıca fotoğrafın Konya dan olması çok daha gurur verdi bana...
  15. Kerim ÖKSÜZ

Ahmet ALTUN /ÖzkanATİK -2

Hoş görünüyor Ahmet Bey ellerinize sağlık başarılar dilerim
  16. Kerim ÖKSÜZ

Dame Nature/Tabiat Ana Manipülasyon

Şuan için bu platformda yadırgamıyorum bu çalışmayı bana çok normal geliyor doğru... Ama Bilboardlarda bikini reklamlarındaki modelleri sabaha kadar sprey boyalarla kapatan zihniyetin gözü önüne bu çalışmaları afiş bilboard diye sunarsanız o zaman yadırgarım. ilk yorumumda dediğim gibi...
  17. Kerim ÖKSÜZ

Dame Nature/Tabiat Ana Manipülasyon

@VaraKA Ortada ahlaki değerlerden dem vuracak bir olay yok bence Bir düşünceyi yansıtan bir kompozisyon oluşturulmuş bunun için nü bir görsel kullanılmış ortaya yine mükemmel bir inan kılıç çalışması çıkmış hepsi bu elerinize sağlık İnan bey
  18. Kerim ÖKSÜZ

hasan güner | özkan atik (part 2)

:) başarılar dilerim
  19. Kerim ÖKSÜZ

__ portre çalışması (tipografi)

ince ince dokunmuş bir çalışma sabır gerek bunu yapmaya :) Çok hoş görünüyor ellerinize sağlık
  20. Kerim ÖKSÜZ

Erkan Nehir-Özkan Atik Kurumsal/2

Hoş görünüyor ellerinize sağlık
Yukarı Alt