1. Çalışma güzel görünüyor Seyit Bey yalnız biraz daha üzerinde durulmalı zaten belirtmişsiniz çok fazla üzerine düşmedim diye daha iyilerini yapabileceğinizi biliyorum...
Genelde foruma eklediğiniz çalışmalarınız yarışmalar için yapılmış çalışmalar yarışmaları çok iyi takip ediyorsunuz...
Yaşı ortaya vurmayalım diye mum koymadım :) desem yalan olur üşendim :)
Resimli çiçekli böcüklü pasta bulmuş bahane buluyo :)halbuki tüm masum duygularımla demiştim ki ilk ben kutlayayım Hasan Beyin doğumgününü...
İyiki doğdun forumun gözlükleri parlak umursamaz çocuğu iyiki varsın. :):)
Boş gelmiyim dedim pastamı da getirdim.
Tatlı yiyip tatlı konuşmak uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle... Nice mutlu yıllara
Bu arada kaç oldu ?
Kartvizit uygulamaları çok başarılı. Logodan çok daha önce göze çarpıyor.
Buharı simgeleyen şekil ilk anda bir restaurant izlenimi uyandırmadı bende bu şekildeyken ilaveten eskizde gördüğüm çatal kaşık esprisini kullanırsanız restauran için daha uygun bir logo olur görüşündeyim.
Yalnız çatal...
Birbirinden güzel çalışmalar. Tek tek kaydedip arşivlenip incelendiğinde bu işle uğraşan herkese birer ders niteliğinde her biri. Yaklaşık 40 yıllık bu birikimden faydalanmak gerek.
Güneş optik üzerinde biraz daha durulursa güzel bir logo olabilir. Diğerleri için çok fazla çaba sarfetmemişsiniz birinci logo 4 kare ve renklendirilmesinden meydana gelmiş. Tabiki logo sade olabilir çok basit parçalardan oluşabilir ama bu parçalar bu kadar sıradan olmamalı.
bunlar da çok...
İlk kartvizit sade ve güzel... diğerlerine yapılan eklemeler gereksiz ve kartviziti kalabalık yapan ayrıntılar olmuş. Beğendim ancak biraz daha üzerine yoğunlaşmalısınız kolay gelsin.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.