Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Bertolt BRECHT | The good person of szechwan

Yırtılmış kağıt olayına bayıldım tabi iç içe geçmiş kapşonlular da size aitse ona daha da bir bayıldım harika olmuş ellerinize sağlık
  2. Kerim ÖKSÜZ

Aklıma ilk gelen

Bence bu çalışmayı geliştirmek için hemen çalışmalara başlamalısınız. Harika bir düşünce çok hoşuma gitti fakat sunum hoş değil. başarılar dilerim
  3. Kerim ÖKSÜZ

Grafikerler Org ve Uluslararası Af Örgütü afiş

o son çalışma nedir öyle bir hoş oldum :abzurt:
  4. Kerim ÖKSÜZ

Hande'ye Neler Oluyor?

Hoş görünüyor ellerinize sağlık
  5. Kerim ÖKSÜZ

Logolardan hangisi üzerinde çalışmaya devam edeyim

@Hasan Güner Renk konusunda kaynak sağlam hasan Bey'e güvenin doğru çalışma çıkacaktır ortaya :)
  6. Kerim ÖKSÜZ

Sucuk firması logo çalışmalarım

1. Çalışma güzel görünüyor Seyit Bey yalnız biraz daha üzerinde durulmalı zaten belirtmişsiniz çok fazla üzerine düşmedim diye daha iyilerini yapabileceğinizi biliyorum... Genelde foruma eklediğiniz çalışmalarınız yarışmalar için yapılmış çalışmalar yarışmaları çok iyi takip ediyorsunuz...
  7. Kerim ÖKSÜZ

5N1K1T için yaptığım gazete sayfası

Yorumunuz için teşekkürler aradan uzun zaman geçmiş olsa da :)
  8. Kerim ÖKSÜZ

İyi ki doğdun :)

Yaşı ortaya vurmayalım diye mum koymadım :) desem yalan olur üşendim :) Resimli çiçekli böcüklü pasta bulmuş bahane buluyo :)halbuki tüm masum duygularımla demiştim ki ilk ben kutlayayım Hasan Beyin doğumgününü...
  9. Kerim ÖKSÜZ

İyi ki doğdun :)

İyiki doğdun forumun gözlükleri parlak umursamaz çocuğu iyiki varsın. :):) Boş gelmiyim dedim pastamı da getirdim. Tatlı yiyip tatlı konuşmak uzun yıllar birlikte olmak dileğiyle... Nice mutlu yıllara Bu arada kaç oldu ?
  10. Kerim ÖKSÜZ

Dergi Reklamı / 5 Sayfa / en yeni çalışmam

Çok güzel ve düzenli bir çalışma çıkarmışınız ellerinize sağlık. Bunlara da bakıp bakıp insanın çocuk olası geliyo :)
  11. Kerim ÖKSÜZ

nergiz restaurant | hasan güner

Kartvizit uygulamaları çok başarılı. Logodan çok daha önce göze çarpıyor. Buharı simgeleyen şekil ilk anda bir restaurant izlenimi uyandırmadı bende bu şekildeyken ilaveten eskizde gördüğüm çatal kaşık esprisini kullanırsanız restauran için daha uygun bir logo olur görüşündeyim. Yalnız çatal...
  12. Kerim ÖKSÜZ

Whale Poster

Çok başarılı bir çalışma olmuş ellerinize sağlık.
  13. Kerim ÖKSÜZ

Basında HÜRRİYET

İlk çalışmadaki düşünce çok güzel hoşuma gitti. Ellerinize sağlık
  14. Kerim ÖKSÜZ

prestige logo | hasan güner

Çok başarılı bir çalışma olmuş ellerinize sağlık
  15. Kerim ÖKSÜZ

Mehmet Fuat Avcı

Birbirinden güzel çalışmalar. Tek tek kaydedip arşivlenip incelendiğinde bu işle uğraşan herkese birer ders niteliğinde her biri. Yaklaşık 40 yıllık bu birikimden faydalanmak gerek.
  16. Kerim ÖKSÜZ

Gün Sana Yetmiyorsa Yaslan Arkana. (İşlemci)

Hayranlıkla inceledim Hakan Bey çok güzel bir çalışma ellerinize sağlık. sanırım matematik işlemleri olan kağıtta size ait :)
  17. Kerim ÖKSÜZ

Son Logo Çalışmaları

Güneş optik üzerinde biraz daha durulursa güzel bir logo olabilir. Diğerleri için çok fazla çaba sarfetmemişsiniz birinci logo 4 kare ve renklendirilmesinden meydana gelmiş. Tabiki logo sade olabilir çok basit parçalardan oluşabilir ama bu parçalar bu kadar sıradan olmamalı. bunlar da çok...
  18. Kerim ÖKSÜZ

Sumela Teklif Dosyası

İş güzel sunum güzel herşey güzel ellerinize sağlık (abi) :)
  19. Kerim ÖKSÜZ

Web Site Tasarımı |

Hoş görünüyor Site flash mı olacak yoksa html falan mı ?
  20. Kerim ÖKSÜZ

Yalı Cam Ticaret Kartvizit Tasarımım

İlk kartvizit sade ve güzel... diğerlerine yapılan eklemeler gereksiz ve kartviziti kalabalık yapan ayrıntılar olmuş. Beğendim ancak biraz daha üzerine yoğunlaşmalısınız kolay gelsin.
Yukarı Alt