Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Kartvizit tasarım denemem

Bir reklam ve tanıtım şirketi için "kötü" bir çalışma... Kartı eline alan müşterileriniz sizin onları nasıl tanıtacağınızı ilk olarak kartvizitinizde görecek. Hizmetlerinizi kaltienizi kartvizitinize son haddine kadar yansıtmalısınız.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Masum Hayaller! | Hasan Güner (1)

:) çok masum bir hayal olmuş. Çok, biçok, bidaha çok beğendim tebrik ederim başarılar :)
  3. Kerim ÖKSÜZ

portre

Gözler çok manalı bakıyor en güzel göz kısmı olmuş
  4. Kerim ÖKSÜZ

Cramit.in Tipografik Banner Çalışmam

Göze hoş görünüyor ellerinize sağlık "Cramit.in" nedir bir internet sitesi mi ?
  5. Kerim ÖKSÜZ

Bir logotype çalışmam

Amacına uygun bir logo olmuş benim çok hoşuma gitti ellerinize sağlık yalnız biraz daha abartıp "F" nin altından yada üstünden bir çatal çıkarılabilir mi diye düşündüm ??
  6. Kerim ÖKSÜZ

Sun Flower Broşür

Çok güzel olmuş efendim ellerinize sağlık...
  7. Kerim ÖKSÜZ

14 adet illüstrator çalışmam(afiş)

İki aylık bir uğraş sonucu bu çalışmaları çıkarmışsanız eğer gerçekten bu bir başarıdır. Tasarımlarınızın tam anlamıyla güzel olduğunu söylemek için henüz erken fakat bu ivmeyle devam ederseniz kısa sürede başarıya ulaşacağınıza eminim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
  8. Kerim ÖKSÜZ

3.Beyşehir Fotoğrafçılar Buluşması Afişi

Yorum ve önerieriniz için teşekkürler arkadaşlar
  9. Kerim ÖKSÜZ

Mart Ayı Yarışma Sonuçları

Dereceye giren tüm arkadaşları kutluyorum
  10. Kerim ÖKSÜZ

500 GB Taşınılabilir HDD Transcend 3D Max

Alttaki çalışmadaki gibi bir cihazım olsa bir ay sonra kapkara olur galiba takıp çıkardığım her yerden :) Gelin gibi bembeyaz.. Ellerinize sağlık Hakan Bey çok güzel ve gerçekçi bir çalışma olmuş.
  11. Kerim ÖKSÜZ

3.Beyşehir Fotoğrafçılar Buluşması Afişi

50 x 70 Afiş Çalışması Tasarım aşamasında bir çalışma fikir ve yorumlarınızı bekliyorum...
  12. Kerim ÖKSÜZ

Sarı kartal çalışmaları 2

Alttaki tişört basılmış fotoğrafı çekilmiş üzerine de logo monte edilmiş :)
  13. Kerim ÖKSÜZ

Crep Rock Grubu Logo Çalışması

Genel olarak amacına uygun bir logo olmuş diyebilirim. Amaç bir rock grubuna logo yapmaksa logo da biraz standart dışı, çılgın olmalı değil mi :) Gözüme çarpan ve arkadaşların da söylediği birkaç hususu toparlayayım müsadenizle; Gitar ya "CREP" yazısının yanında yada belirtildiği gibi bir...
  14. Kerim ÖKSÜZ

Sumela Logo Eskizi

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
  15. Kerim ÖKSÜZ

Emirgan Memba Suları-2/Ahmet ALTUN

Güzel olmuş ahmet bey ellerinize sağlık
  16. Kerim ÖKSÜZ

Şubat Ayı Grafikerler.org Logo Yarışması Sonuçları

Forum için hayırlı uğurlu olsun isabetli bir seçim olmuş. Dereceye giren Arkadaşları tebrik ederim.
  17. Kerim ÖKSÜZ

emirgan

Üzgünüm ama olmamış :(
  18. Kerim ÖKSÜZ

Freehandde ilk çalışmam..

Emek harcamışsınız kötü diye birşey yok. ancak biraz kalabalık duruyor sanki birde renk konusunda uyumsuzluklar var daha önce forumda birbiriyle uyumlu renkler konusunda paylaşımlar yapıldı bunları incelerseniz daha başarılı çalışmalar çıkarabileceğinizi düşünüyorum İyi çalışmalar.
  19. Kerim ÖKSÜZ

İlk Kartvizit Çalışmam

Hoş görünüyor..
Yukarı Alt