Bir reklam ve tanıtım şirketi için "kötü" bir çalışma... Kartı eline alan müşterileriniz sizin onları nasıl tanıtacağınızı ilk olarak kartvizitinizde görecek. Hizmetlerinizi kaltienizi kartvizitinize son haddine kadar yansıtmalısınız.
Amacına uygun bir logo olmuş benim çok hoşuma gitti ellerinize sağlık yalnız biraz daha abartıp "F" nin altından yada üstünden bir çatal çıkarılabilir mi diye düşündüm ??
İki aylık bir uğraş sonucu bu çalışmaları çıkarmışsanız eğer gerçekten bu bir başarıdır. Tasarımlarınızın tam anlamıyla güzel olduğunu söylemek için henüz erken fakat bu ivmeyle devam ederseniz kısa sürede başarıya ulaşacağınıza eminim. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Alttaki çalışmadaki gibi bir cihazım olsa bir ay sonra kapkara olur galiba takıp çıkardığım her yerden :) Gelin gibi bembeyaz.. Ellerinize sağlık Hakan Bey çok güzel ve gerçekçi bir çalışma olmuş.
Genel olarak amacına uygun bir logo olmuş diyebilirim. Amaç bir rock grubuna logo yapmaksa logo da biraz standart dışı, çılgın olmalı değil mi :)
Gözüme çarpan ve arkadaşların da söylediği birkaç hususu toparlayayım müsadenizle;
Gitar ya "CREP" yazısının yanında yada belirtildiği gibi bir...
Emek harcamışsınız kötü diye birşey yok. ancak biraz kalabalık duruyor sanki birde renk konusunda uyumsuzluklar var daha önce forumda birbiriyle uyumlu renkler konusunda paylaşımlar yapıldı bunları incelerseniz daha başarılı çalışmalar çıkarabileceğinizi düşünüyorum İyi çalışmalar.
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.