Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

fasturka kurumsal kımlık calısması

Ellerinize sağlık hoş çalışmalar olmuş Maskotlar hoşuma gitti Başarılar...
  2. Kerim ÖKSÜZ

Haziran Ayı yarışma Sonuçları.

@ozlem_acikgoz Bu konuda size katılıyorum özlem hanım jüri üyelerinin değerlendirmelerde bir ayrımcılık yada hata yaptıklarını düşünmüyorum ancak ne olursa olsun emek harcanan çaba sarfedilen hiçbir çalışma için vasat denilmemeli. yapılan çalışma her zaman güzel olacak diye bir kaide yoktur...
  3. Kerim ÖKSÜZ

*Sabahattin ÖZLÜ | Sun Life Resort Hotel.

çalışmalarınızı görünce ne kadar çalışmam gerektiğini birkez daha anladım :) elinize sağlık çok başarılı çalışmalar olmuş hatta şimdiden size tebrikler iyi tatiller bile diyebilirim :)
  4. Kerim ÖKSÜZ

SunLife Resort Hotel Kurumsal Kimlik çalışması

@lanetli_86 teşekkür ederim
  5. Kerim ÖKSÜZ

Sunlife Resort Hotel Logo

çalışmalarıma yaptığınız yorum için teşekkür ederim aynıları sizin için de geçerli gerçekten güzel çalışmalar çıkarmışsınız başarılar
  6. Kerim ÖKSÜZ

özsoy petrol logo tasarımı

8.logo daha hoş duruyor
  7. Kerim ÖKSÜZ

Web Sİtesi Logosu yardım

site ne üzerine
  8. Kerim ÖKSÜZ

SunLife Resort Hotel Kurumsal Kimlik çalışması

Logo 1 Logo 2 Logo 3 Kartvizitler Zarflar Antetli 1 Antetli 2 Antetli 3 Cd 1 Cd 2 Cd 3 Kendi Halime Birşeyler yapmaya çalıştım..Değerli Yorumlarınızı Bekliyorum Şimdiden Yarışmaya katılacak Tüm arkadaşlara başarılar dilerim...
  9. Kerim ÖKSÜZ

Çelsan makina logo çalışması

2.çalışma firmanın yaptığı işi direkt olarak belli ediyor amacına uygun bir logo olmuş favorim 2 ellerinize sağlık
  10. Kerim ÖKSÜZ

JOYGAME oyun sitesi logo çalışması

1.çalışma diğerlerine göre daha hoş duruyor ama yinede bi oyun sitesinin logosu daha eğlenceli birşey olmalı bence...eline sağlık
  11. Kerim ÖKSÜZ

Photoshop ile 3D logo denemem ?

fikir güzel ama logodaki anlamı pek çözemedim ?? eline sağlık...
  12. Kerim ÖKSÜZ

Edicafe Logo çalışmalarım

ilk logo diğerlerine göre daha sade ve daha güzel duruyo emeğine sağlık hepsi hoş çalışmalar...
  13. Kerim ÖKSÜZ

Yarışma konusu: Sunlife Resort Hotel / Kurumsal kimlik tasarımı

kurallardan dahi çalışmalarımızı nereye yükleyeceğimizi anlayamadım kusura bakmayın bi açıklık getirseniz çalışmaları bu başlığa mı yükleyeceğiz
  14. Kerim ÖKSÜZ

alanyum logo

çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Yukarı Alt