Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

Rap Parti Afişi

Yazıları, görselleri,dizgisi oturmuş yerinde, güzel ve başarılı bir çalışma. Yalnız ufak tefek sırıtan noktalar var mesela alt kısımdaki not ve iletişim bölümleri biraz düzensiz ve arial fontu bu çalışmada kullanılacak en son font devamını dilerim başarılar.
  2. Kerim ÖKSÜZ

Hayat Cartoon ürünü

@Hygrafii Forumda paylaştıklarınızdan söylediklerinizden rahatsız değilim haddim de de değil. iş vereceğim grafiker arıyorum diye başka şekilde rahatsız ediyorsunuz insanları özel bir konuyu buraya taşımanın gereği yok ama boş sözlerle insanları oyalamanın da anlamı yok
  3. Kerim ÖKSÜZ

Hayat Cartoon ürünü

Ayrıca logo çalışmanızı madem kendiniz yapabiliyorsunuz grafik kabiliyetiniz var neden milleti logo logo diye rahatsız ediyorsunuz kendiniz yapın işte..
  4. Kerim ÖKSÜZ

Hayat Cartoon ürünü

bu nasıl bir dekupedir ? anlam veremedim çalışmanın ne çalışması olduğuna, nerede kullanılacağına dair en ufak bir fikrim de yok
  5. Kerim ÖKSÜZ

Serbest çalışmalar kutucuğum .Beğenmeniz dileğiyle...

Resim yüklemede sorun yaşıyorsunuz sanırım.. ama yinede inceledim çalışmalarınızı fena sayılmazlar farklı yaklaşımlarla oluşturulmuş çalışmalar var yalnız biraz daha büyük boyutlu yükleme yapsaydınız daha detaylı olarak görme imkanımız olurdu... bidahaki sefere artık. Başarılar
  6. Kerim ÖKSÜZ

Yeni Karakter Çalışmalarım

Spayki çok tatlı :)
  7. Kerim ÖKSÜZ

Mizanoğlu İnşaat Logo"

Evet gerçekten de güven verici kurumsal bir çalışma olmuş ellerinize sağlık...
  8. Kerim ÖKSÜZ

Sitem İçin Amatörce Yaptığım Banner

Hoş bir çalışma olmuş ancak zoru başarırız ... başlığında yazının alt kısmı silik olduğundan "ş" harfi belirli değil "R" ler ise 8 yada B bigi okunuyor fontu değiştirmenizi ve daha okunaklı olması için yazıların altındaki silik duruşu kaldırmanız daha iyi olacaktır.. Başarılar...
  9. Kerim ÖKSÜZ

İnsan vektörleri biraz karmaşık görünüyor zeminde aynı şekilde...insanların nerede durdukları belirli değil. Ama yinede hoş görünüyor :)
  10. Kerim ÖKSÜZ

Dergi Kapağı Çalışmam

"Esaretteki tür İslam ülkesi Doğu Türkistan" yazısı başlıktan farklı bir font olabilir ve düzenine biraz daha özen gösterilebilir, Temmuz 2009 yazısını da farklı bir fontla ve daha küçük bir şekilde yazabilirsiniz sadece temmuz 2009 yerine derginin içeriğinin ne olduğuna dair de bir bilgi...
  11. Kerim ÖKSÜZ

Festival Afiş

Genel düzen olarak hoş ancak arkadaşların da söylediği gibi "festival sizi bekliyor" başlığı daha okunaklı olabilir.. başarılar
  12. Kerim ÖKSÜZ

Mısırane Afiş Çalışmam

Güzel olmuş elinize sağlık
  13. Kerim ÖKSÜZ

Hafizeana logotype

Renk seçeneklerini deneyin bence... çok uymsuz renkler kullanmışsınız "N" harfi de hiç belirli değil ayrıca
  14. Kerim ÖKSÜZ

Florya

Güzel görünüyor yalnız fotoğraf üzerinde yaptığınız çalışmayı anlayamadım renklerle mi oynadınız ?
  15. Kerim ÖKSÜZ

Ölümümün Fotografı ! =)

haklısınız Decomix biraz daha iyimser olmak bence de iyidir..:)
  16. Kerim ÖKSÜZ

Karpuz

Evet mesela...:)
  17. Kerim ÖKSÜZ

Karpuz

Harika bir çalışma olmuş yalnız "yaz ayının bir numarası" yerine başka bişey gelebilirdi örnek istemeyin bende bilmiyorum :)
  18. Kerim ÖKSÜZ

Afiş Çalışması

çok güzel görünüyor ellerinize sağlık ama sanki renkli mi olsaydı ? siyah beyaz çalışmanızın özel bir sebebi varmı ?
  19. Kerim ÖKSÜZ

Ağustos ayı yarışma sonuçları.

@Decomix teşekkür ederim Decomix @feryat42 Sağol kardeşim teşekkür ederim
  20. Kerim ÖKSÜZ

Ağustos ayı yarışma sonuçları.

Herkese çok teşekkür ederim sağolun...
Yukarı Alt