İlk olarak "Ataşehir Ankara" yazısının fontunu değiştirmelisiniz
Daha sonra yukarıdan sarkan ağaç dallarını ortadan kaldırmalısınız tabi resmi değiştirmeniz serbest ise
bulutları da daha iç açıcı bir bulut resmi bulup değiştirebilirsiniz
böylece çalışmanızın çok daha güzel olacağı...
Logo
Afiş 1
Afiş 2
Afiş 3
Tabela
Sorulması muhtemel soruları yanıtlayayım...
- Logotype de kullanılan parmak izi şeklini kot dokusu ile benzerliği sebebiyle kullandım ayrıca parmak izinin bir güven duygusu oluşturacağını düşündüm
- alt kısımdaki şehir...
isimlerde kullanılan font daha sade bir font olmalı diye düşünüyorum
yansıra logodan da yüz ifadesini çıkarmak biraz güç
üzerinde biraz daha uğraşmalısınız bence
saygılar...
genel anlamda güzel görünüyor ancak renk seçimi biraz karanlık düşmüş sanki... gençliği hissettirecek bir enerji yok resimlerin de siyah beyaz olması bu duruma katkı sağlamış diyebilirim başarılar.
@lanetli_86
Teşekkür ederim...
@Emine Şahin
Yorumlarınız için çok teşekkür ederim galiba haklısınız yazı çizgilere göre biraz ince kalıyor tavsiyeniz üzerine çizgileri incelttim fakat bu kez de logonun bir anlamı olmadı açıkçası ikileme düştüm...Ama durum göz doktorlarına malzeme olacak...
arka kapakta yemeğin üzerindeki şekiller çok anlamlı olmuş gerçekten güzel fikir sade ve profosyonel çalışmalar çıkarmışsınız ellerinize sağlık başarılar...
İlgiyle takip ettiğim ve dizgi ve grafiğini de bir o kadar beğendiğim bir dergi ellerinize sağlık umarım bu dergi her daim sizlerle başarılarını artırarak daha çok okuyucuya ulaşır derginin içeriği kadar mizanpajının da önemli olduğu artık bilinen bir gerçek...Başarılarınızın devamını dilerim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.