Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

anıtkabir fotoğraf çaılşmam

İlk olarak "Ataşehir Ankara" yazısının fontunu değiştirmelisiniz Daha sonra yukarıdan sarkan ağaç dallarını ortadan kaldırmalısınız tabi resmi değiştirmeniz serbest ise bulutları da daha iç açıcı bir bulut resmi bulup değiştirebilirsiniz böylece çalışmanızın çok daha güzel olacağı...
  2. Kerim ÖKSÜZ

Littabe Jeans Logo-Afiş-Tabela çalışması | Kerim ÖKSÜZ

Logo Afiş 1 Afiş 2 Afiş 3 Tabela Sorulması muhtemel soruları yanıtlayayım... - Logotype de kullanılan parmak izi şeklini kot dokusu ile benzerliği sebebiyle kullandım ayrıca parmak izinin bir güven duygusu oluşturacağını düşündüm - alt kısımdaki şehir...
  3. Kerim ÖKSÜZ

Rengarenk pc tasarım

yazıların dolgunluğu neden biraz daha ince olamaz mı ? harfler birbirine çok yakın bunun dışında güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık
  4. Kerim ÖKSÜZ

kartvizit çalışmam

isimlerde kullanılan font daha sade bir font olmalı diye düşünüyorum yansıra logodan da yüz ifadesini çıkarmak biraz güç üzerinde biraz daha uğraşmalısınız bence saygılar...
  5. Kerim ÖKSÜZ

Littabe ( Dolunayı Bekle... )

genel anlamda güzel görünüyor ancak renk seçimi biraz karanlık düşmüş sanki... gençliği hissettirecek bir enerji yok resimlerin de siyah beyaz olması bu duruma katkı sağlamış diyebilirim başarılar.
  6. Kerim ÖKSÜZ

Temmuz ayı yarışma sonuçları

Erkin bey sizi gönülden kutluyorum başarılarınız umarım artarak devam eder...
  7. Kerim ÖKSÜZ

Fast Turka Devamı Gelecek :)

@Rıfat Özkan ciddiyetsizlik sululuk laubalilik daha uygun olur galiba...
  8. Kerim ÖKSÜZ

Fast Turca Kurumsal Kimlik ve Menü Çalışması | KrMkSz | Kerim ÖKSÜZ

@lanetli_86 Teşekkür ederim... @Emine Şahin Yorumlarınız için çok teşekkür ederim galiba haklısınız yazı çizgilere göre biraz ince kalıyor tavsiyeniz üzerine çizgileri incelttim fakat bu kez de logonun bir anlamı olmadı açıkçası ikileme düştüm...Ama durum göz doktorlarına malzeme olacak...
  9. Kerim ÖKSÜZ

Müşteri: Fast Turca Restaurant / Kurumsal Kimlik Tasarımı

İzin verirseniz sorunuzu ben yanıtlamak isterim Kurumsal kimlik çalışması denildiği zaman müşterilerin genel anlamda istedikleri çalışmalar • Kartvizit taslağı • Takvim taslağı • Dosya Taslağı • CD taslağı • Antetli kâğıt taslağı • Diplomat zarf taslağı • E-posta taslağı • Bülten / duyuru...
  10. Kerim ÖKSÜZ

fast turca kurumsal çalışma...

arka kapakta yemeğin üzerindeki şekiller çok anlamlı olmuş gerçekten güzel fikir sade ve profosyonel çalışmalar çıkarmışsınız ellerinize sağlık başarılar...
  11. Kerim ÖKSÜZ

Fast Turca Logo ve Menü Çalışması / 02 numara

Diğer çalışmanıza göre daha özgün olmuş Sanırım söylemek istediğimi anladınız... Hoş çalışmalar çıkarmışsınız başarılar.
  12. Kerim ÖKSÜZ

Dergi Tasarımlarım / Yorumlarınızı Bekliyorum

Evet Beyşehirliyim ve Beyşehir'de oturuyorum
  13. Kerim ÖKSÜZ

'BuseTürüdü "Fast Turca Kurumsal Kimlik ve Menü Çalışması"

@Buse Türüdü ilk olmasına karşın oldukça başarılı tebrikler başarılar...
  14. Kerim ÖKSÜZ

Dergi Tasarımlarım / Yorumlarınızı Bekliyorum

İlgiyle takip ettiğim ve dizgi ve grafiğini de bir o kadar beğendiğim bir dergi ellerinize sağlık umarım bu dergi her daim sizlerle başarılarını artırarak daha çok okuyucuya ulaşır derginin içeriği kadar mizanpajının da önemli olduğu artık bilinen bir gerçek...Başarılarınızın devamını dilerim
  15. Kerim ÖKSÜZ

İki Tane Yeni Film Afişi Çalışmam

ilgi çekici ve hoş olmuş ellerinize sağlık
  16. Kerim ÖKSÜZ

Fastturca logo çalışma...

sade ve hoş başarılar...
  17. Kerim ÖKSÜZ

Fast Turca Kurumsal Kimlik ve Menü Çalışması | KrMkSz | Kerim ÖKSÜZ

Güzel dilekleriniz ve yorumlarınız için teşekkür ederim.
  18. Kerim ÖKSÜZ

Fast Turca ( Kurumsal Kimlik Calismasi )

Genel anlamda düşünce hoş ellerinize sağlık 1.çalışmada sloganın fontu güzel durmuş başarılar...
  19. Kerim ÖKSÜZ

"Beğen Gıda" Logo Çalışması Seçenekleri

Hemen hemen herkesin hemfikir olduğu gibi 2 nolu çalışma
Yukarı Alt