fikir olarak çok güzel bir çalışma olmuş. Aslında A harflerinden birincisinin çizgisini yukarıdan bir emniyet kemeri ile ikincisini ise gaz fren pedalleri ile tamamlayabilrsiniz belki biraz kalabalık görünür ama denemek lazım...
Ellerinize sağlık
Saygılar.
"www" leri kaldırdığınızda sorun yoksa bence görsellik açısından kaldırın söylendiği gibi alışveriş arabasını da kaldırın ve renk alternatiflerini deneyin bence...
@danisman
Hayır yayınlanmış bir çalışma değil forumda düzenlenen yarışmalarda olduğu gibi bir yarışmaya gönderilmiş "hayali" bir çalışma. Bir dünya markası sözü de benim kullandığım bir söz ama ilgili firmanın sloganı olduğunu hiç düşünmemiştim.
@Yaşar Karadeniz
Teşekkür ederim yaşar bey harf hatasını yeni farkettim yalnız işyerimde internetten olsa gerek resim yüklemede sorun yaşıyorum düzeltme imkanım yok yani inşaallah değerlendirmede bir sıkıntı yaratmaz...
Üzerinde emek harcanmış uğraşılmış bir çalışma olduğu açık. Güzel çalışmalar çıkarmışsınız. Başarı dileğiniz için teşekkür ederim, aynı şekilde başarılar dilerim..
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.