Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

atarını bana yap salla İsmail'i :D o takılsın tek başına hıhhh
  2. Aslı SAYILIR

Graphic River Kurumsal Kimlik Seti

Paylaşımına sağlık :)
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ne kadar da güzel söylenmiş bir söz
  4. Aslı SAYILIR

Facebook Yine Tasarımını Değiştiriyor..

Yeni tasarımı ile ilgili fikir edinebileceğimiz bir video .. Sanırım daha keyifli olacak ..
  5. Aslı SAYILIR

Günün Sözü...

Bir insanın sana neler verebileceği değil, senin için nelerden vazgeçeceği önemlidir. | Friedrich Hegel |
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:tabletalk:
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hehehe evett açsın ağzını yağmur damlaları ile idare etsin :P hıhh
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

eehhehe tamam matmazel dikkat ederim :) bende cıtır madam olaraktan :D sızınle bu cay keyfınden cok buyuk zevk aldım :) İsmailll Gamze ile gelince biz cay icerken sana çay vermicem :D
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can buyrun az şekerli açık çayınız madam :) ımmm yemede yanında yattt :) super oldu walla miss misss :))
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Hümeyra Can kıyamam :) semaverde cay yaptım al ısınırsın :)
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gıcıkmısın yaa İsmail... parmaklarım tutmuyor yazmaya ..
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ellerim donuyor soğuktan bu ne soğuk iş yeri ya... Bu nasıl bir iş veren ...
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

heheh tamam anlastıkk :)
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Söz vermiyorum zaten altını çizerim :P Sen gel ben size de yaparım ayıp ettin :)
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN Difrize attım :D Sen gelene kadar saklarım :D Tabee dayanabilirsem :D Bir günaydında benden olsun
  16. Aslı SAYILIR

Portföyüm'den bir kaç kare...

@orhanyilmaz :) teşekkürler.. standart renderler ile bile aldığım sonuçlar belki başlarda mutlu etmeye yetecek :) Tabiki o günler de gelecek ...
  17. Aslı SAYILIR

Photoshop Kitap tavsiyesi Scott Kelby - Özge Mardi Bayar

@nehars Öncelikle program arayüzüne, araçlara ve menülere kısacası programa hakimiyeti sağlayacak bir kaynak ya da eğitim seçmelisiniz :) Ardından uygulama tabi olmazsa olmaz.. Bahsettiğiniz kaynaklar uygundur şu an piyasada en çok satan kaynaklar arasındadır ille de yazılı kaynaktan...
  18. Aslı SAYILIR

Şaşı Göz Düzenleme

Faydalı olabildiyse ne mutlu keyifli forumlar dilerim :)
  19. Aslı SAYILIR

Photoshop Kitap tavsiyesi Scott Kelby - Özge Mardi Bayar

Öncelikle Özge hanım'ın kitabı programı tanıma ve hakimiyet için gerekli tüm verileri içermekte.. Bende bu kitabı takip etmekteyim.. Gelelim diğer kitaba kitapçılarda inceleme fırsatı bulmuştum.. Fotoğrafçılar için ve ya fotoğraf düzenleme için alınabilir bir kaynak.. Onun dışında nette yer alan...
  20. Aslı SAYILIR

Portföyüm'den bir kaç kare...

Bende bu aralar baya merak sardım 3dmax ve cinema4d ye... Başarılarınızın ve paylasimlarinizin devami dileklerimle....
Yukarı Alt