Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Selamlar arkadaşlar..

Evet güzel bir sözdü :) Aramıza hoşgeldiniz :))
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hehe cıkkk evett bisicikk olmass insallaahhh olarsa helva isini size havale ediyorum :)
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Hehe ismailll sigara boregini borekten saymiyon sen herhalde :))
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Depremm oldu :) ben hala borek sariomm
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ahahah gıdıcemm beaa
  6. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

hehee gülemiyorum İsmaillll :) güldürme beniii -------------- Kar altında kalmadan eve gıdeyim diye hızlı bir şekilde işleri toparlamaya çalışıyorum :D
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Günay YUNUS ımm hayırdır Günaycan havada bir koku var alır gibiyim doğru mu hissediyorum :) bende özledimm bendeeee
  8. Aslı SAYILIR

Günün Sözü

Her gün günün sözü değişiyor canım her güne yeni bir günün sözü konu başlığı açabilirsin :)
  9. Aslı SAYILIR

Günün Sözü

İyi bir kadınla evlenmek,fırtınada sâkin bir liman,kötü bir kadınla evlenmek ise,sâkin bir limanda fırtınadır. J.Petit SENNI
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

:) yerim sizi yaaa Günay akşama süperman ile deneyeceğim kayfe keyfi söz hehehe ama nasıl olacak bilmiyorum.. Hümeyra can çok teşekkür ederim canım benım eee naptınız bakem ben yokkene
  11. Aslı SAYILIR

Şaşı Göz Düzenleme

Merhaba görseli indirdim üzerinde basit bir deneme yaptım dün iş yerinde izinli olduğumdan toparlamam gereken işler var üzerine düşemedim ama sana uygulamada nasıl yapabileceğinden bahsedeyim.. Gönderdiğin görsel son derece flu olduğu için en basit düzeltme yöntemi olarak Sol gözü pen tool ile...
  12. Aslı SAYILIR

vinç alım satım vs. firması kurumsal

Emeğine sağlık Hasan..Başarılı bir çalışma...
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gunaydin Ismail can ...Nasil gecti bogazinizdan o kayfeler demeyecegim :) Afiyet bal seker olsun sohbetiniz baki olsun diyecegim :) Sabah gözümü agrı ile açtım kahvaltidan sonra icerim diye aksam yanima almistim ilaclarimi bir agri kesiciyi almamisim :))) Bir ay bana sıcak icecek yasakmış...
  14. Aslı SAYILIR

Şaşı Göz Düzenleme

Sadece göz kısmını kırpıp koysanız görseli ?
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Teşekkürler Erkal bey korkuyla beklenen büyük gündü çok şükür atlattık...
  16. Aslı SAYILIR

bulut piliç (logo)

Imm bende Erkal beye katılıyorum Hümeyra Can :D Hümeyra candır tavuk ımmm arada yerim :D Şaka bir yana mavinin tonu güzel ama kırmızı yada turuncu daha bir uygun sanırım... Font içinde farklı alternatifler de dene Ellerine sağlık :)
  17. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ahh canlarım benimm... Ben bugün 20 lik dişimi çektirdim neler çektim neler ancak ayıldım yaaa :D Doktor eli sopalı allaamm acıyor diyorum aa acı yok acı oyle değil böyle olur diyor başka bir tarafına baskı yapıyor ağzımın :D Çenem yamuldu resmen ama olduudaa bittii maşalllahhhhh :D...
  18. Aslı SAYILIR

Photoshop CS 5.5 Eğitim Kitabı

Kodlab yayıncılığın web sitesinde üzerinden satış yaptığı sitelerin linkleri var mesela hepsiburada gibi ve bu gibi sitelerin bazılarında kapıda ödeme seçeneği mevcut oluyor :)
Yukarı Alt