hehee gülemiyorum İsmaillll :) güldürme beniii
--------------
Kar altında kalmadan eve gıdeyim diye hızlı bir şekilde işleri toparlamaya çalışıyorum :D
:) yerim sizi yaaa Günay akşama süperman ile deneyeceğim kayfe keyfi söz hehehe ama nasıl olacak bilmiyorum..
Hümeyra can çok teşekkür ederim canım benım
eee naptınız bakem ben yokkene
Merhaba görseli indirdim üzerinde basit bir deneme yaptım dün iş yerinde izinli olduğumdan toparlamam gereken işler var üzerine düşemedim ama sana uygulamada nasıl yapabileceğinden bahsedeyim.. Gönderdiğin görsel son derece flu olduğu için en basit düzeltme yöntemi olarak Sol gözü pen tool ile...
Gunaydin Ismail can ...Nasil gecti bogazinizdan o kayfeler demeyecegim :) Afiyet bal seker olsun sohbetiniz baki olsun diyecegim :) Sabah gözümü agrı ile açtım kahvaltidan sonra icerim diye aksam yanima almistim ilaclarimi bir agri kesiciyi almamisim :))) Bir ay bana sıcak icecek yasakmış...
Imm bende Erkal beye katılıyorum Hümeyra Can :D Hümeyra candır tavuk ımmm arada yerim :D
Şaka bir yana mavinin tonu güzel ama kırmızı yada turuncu daha bir uygun sanırım... Font içinde farklı alternatifler de dene Ellerine sağlık :)
Ahh canlarım benimm... Ben bugün 20 lik dişimi çektirdim neler çektim neler ancak ayıldım yaaa :D
Doktor eli sopalı allaamm acıyor diyorum aa acı yok acı oyle değil böyle olur diyor başka bir tarafına baskı yapıyor ağzımın :D Çenem yamuldu resmen ama olduudaa bittii maşalllahhhhh :D...
Kodlab yayıncılığın web sitesinde üzerinden satış yaptığı sitelerin linkleri var mesela hepsiburada gibi ve bu gibi sitelerin bazılarında kapıda ödeme seçeneği mevcut oluyor :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.