Arama sonuçları

1. Kerim ÖKSÜZ

illüstrasyonlarım - murattanhu

Sanırım aramıza yeni katıldınız öncelikle merhaba... çalışmalarınızın hepsi birbirinden harika benim ancak dergilerde televizyonda görüp bunlar nasıl yapılıyor acaba dediğim çalışmaların sahibi işte burada :) ellerinize emeğinize sağlık paylaşımlarızı ilgiyle takip edeceğim devamını bekliyorum...
  2. Kerim ÖKSÜZ

Punk is Dead

çok hoş bir çalışma olmuş ellerinize sağlık ama o bakan adam mıdır bayan mıdır artık ? :) ürkünç geldi
  3. Kerim ÖKSÜZ

Bülent Erkmen / Logo Çalışmaları

Sade görünüyorlar ancak herbirinde mutlaka derin anlamlar vardır (ben çıkaramadım o başka) :) üstad madem o kadar ödül almış vardır verenin bir bildiği..
  4. Kerim ÖKSÜZ

Aşk-ı Memnu Dizisine Bir Çikolata Çalışması

@BURÇİN DAMLA YETEN :) Erkeklerin Bihter çikolatası varsa bayanlarında Kıvanç çikolatası olsun diyorsunuz yani tabi satışların iyi olması adına her iki tarafı da hesaba katmak lazım :)
  5. Kerim ÖKSÜZ

Aşı kartı çalışması

Tam anlamıyla sade ve söylendiği gibi "Şirin" olmuş fatih bey emeğinize sağlık.
  6. Kerim ÖKSÜZ

ARTI+ Maket - A dan Z ye... Kurumsal kimlik çalışması

- Renkler şirkete ait belirlenmiş yada istenmiş renkler değildir tamamen benim tercihim - Yalnız logodaki pervaneli uçak firmanın ürünlerinden en önemlisi ve istenen bir şey daha sade bir şekilde nasıl uçak maketini anlatan birşey kullanabilirim bilmiyorum tüm yorumlarınızı önerilerinizi...
  7. Kerim ÖKSÜZ

annenizin tatlısı...

Fikir harika çok güzel olmuş ellerinize sağlıkşengül hanım
  8. Kerim ÖKSÜZ

Hafizeana ( Logo, Ic & Dis tabela ) calismasi...

Bir kalptir gidiyoruz ama hayırlısı..
  9. Kerim ÖKSÜZ

Öztar Lojistik (Kurumsal K.)

Uygulamalar çok başarılı ellerinize sağlık.. Tek takıldığım nokta logonun yanındaki "x" işareti bir anlamı varmı ?? olumsuz bir hava estiriyor sanki
  10. Kerim ÖKSÜZ

HafizeAna tabela mabela

anadolu kadını kapşonlu mont giymiş rapci ye benzemiş :) pek anadolu kadın göremedim ama... en azından emek vermiş zaman harcamışsınız ellerinize sağlık başarılar..
  11. Kerim ÖKSÜZ

hafizeana-logotype-cephe tabela-iç mekan ışıklı tabela

@handsom_ee o saygıyı pek göremedim iki çalışmayı yan yana koyuca birebir talit gibi geldi bana... biraz daha yaratıcı olun özgün çalışın hırsızlık kelimesini kullanmak istemiyorum ama bu durum kullanmayı gerektirior gibi ??? haksız mıyım ?
  12. Kerim ÖKSÜZ

Hafizeana Süt Tatlıları Logo&Tabela çalışması | Kerim Öksüz

@Decomix Yarışmanın kuralıda buydu derken ? anlayamadım.. Sloganı kullanmadım çünkü unuttum :) umarım sorun çıkarmaz tüm yorumlar için teşekkür ederim internetimde sorun var bir türlü çözemiyorum resim upload etmede sorun yaşıyorum logoları daha detaylı olarak göstermiştim ama resimleri ben...
  13. Kerim ÖKSÜZ

Çocuklarda babanın rolü

Teşekkürler Abdullah bey çok güzel bir yazı...henüz baba olmasak ta birgün olur elbet :)
  14. Kerim ÖKSÜZ

Kontrol Paneli Çalışması

Fikir çok güzel, zekice... ellerinize sağlık başarılar.
  15. Kerim ÖKSÜZ

Radyo hayat logo

Bir önceki çalışmanıza göre fena sayılmaz en azından yazılarınız okunuyor :) "radyo" ve "hayat" yazılarının altındaki efektleri kaldırıp yazının okunurluğunu artırmalısınız şeklin dışına kalın bir daire çizerek çalışmanızı logoya biraz daha benzetebilirsiniz daire logonun bir power düğmesine...
  16. Kerim ÖKSÜZ

Hayat İnşaat

Ben yazıyı okuyamıyorum. Yazı diyorum çünkü bu logo değil
  17. Kerim ÖKSÜZ

Beyşehir kent rehberi kitapçık kapak tasarımı

Fotoğraflar Beyşehir'den fotoğraflar bu sebeple kullanmam gerek ama bir çerçeve düşünülebilir haklısınız. Yorumunuz için teşekkürler Erkin bey
  18. Kerim ÖKSÜZ

Beyşehir kent rehberi kitapçık kapak tasarımı

Yorumlarınızı bekliyorum henüz tasarım aşamasında olan bir çalışma...
Yukarı Alt