@CenkOnsoy
:) evet çalışmalarınız 3 başlığa da uymakta fakat aynı mesajları farklı bölümlerde açmak yerine en uygun gördüğünüz başlık altına açmanız gerekmektedir. Aksi takdirde bahsettiğiniz flood durumu söz konusu olmaktadır ..;)
Merhaba ..
Aslında mesajınızı gün içinde gördüm fakat yıl sonu sayımları sebebi ile ilgilenemedim..
Az evel işten çıkıp geldim ve yardımcı olmak amacıyla paylaştığınız 2 çalışmayı sizin için çizdim.3 çalışmayı da yarın yada daha sonraki bir günde ilk fırsatta çizer paylaşırım sizinle
Vediğim...
isyanlarda...
üstüm başım kapkara ellerim kollarım her yanım kara
makaralar ağır sırtım ağrımaya başladı
yeni yıl sayımı hala bitmedi sanırım bitmeyecek
bitse ne olacak evrak işleri olacak
isyan imdat yeter kal...
bende artık istiyorum saatlerce hatta gece gündüz tasarım yapmak...
;) Tuttu ...nedense evde kedi köpek beslemeyi onaylamam hiç...
Metrobus yada otobuste oturacak yere karar veremeyen insanlarin seninde onunu kapatip gecmeme engel olmalarina sinir oluyorsun
O kadar genel bir soru olmus ki...
Bence siz ilk gorseli ve bu gorselden elde etmek istediginiz sonucu gorsel olarak yüklerseniz size daha verimli bir şekilde yardımcı olabiliriz..
Ben ilk kapaktaki köprülü olan arka planı beğendim o arka plan üzerine 3. kapaktaki font ve arkasına 2. kapakta ki açık renkten bir ton koyu olabilir şerit oh mis :D çok mu karıştırdım ne :D Emeğine sağlık canım benım
@mathic06
karmaşık olan birşey yok en basit yöntemden bahsedeyim biraz photoshop için
1. File menüsü altında open komutu ile yada kısayolu CTRL+O içinden veri almak istediğin pdf dosyalarını aç
2. File menüsü altında new komutu ile yada kısayolu CTRL+N ile yeni bir a4 sayfası aç...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.