Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Günün Sözü..

2. Aslı SAYILIR

Yardıma ihtiyacımız var...

@umutcan4 Faydalı olabildiyse ne mutlu ... Keyifli forumlar
  3. Aslı SAYILIR

Kalk biraz nefes al

@CenkOnsoy :) evet çalışmalarınız 3 başlığa da uymakta fakat aynı mesajları farklı bölümlerde açmak yerine en uygun gördüğünüz başlık altına açmanız gerekmektedir. Aksi takdirde bahsettiğiniz flood durumu söz konusu olmaktadır ..;)
  4. Aslı SAYILIR

Yardıma ihtiyacımız var...

Merhaba .. Aslında mesajınızı gün içinde gördüm fakat yıl sonu sayımları sebebi ile ilgilenemedim.. Az evel işten çıkıp geldim ve yardımcı olmak amacıyla paylaştığınız 2 çalışmayı sizin için çizdim.3 çalışmayı da yarın yada daha sonraki bir günde ilk fırsatta çizer paylaşırım sizinle Vediğim...
  5. Aslı SAYILIR

Kalk biraz nefes al

Kesinlikle ya tüm hayatımız bilgisayar başında geçmekte :) emeğinize sağlık
  6. Aslı SAYILIR

Tiny | Minik

Emeğinize sağlık :)
  7. Aslı SAYILIR

M. Kemal Atatürk'ün Sözleri, Atam İzindeyiz!

Emeginize sağlık...Anlamlı ve güzel bir çalışma... Keyifli forumlar
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Üşenmemiş sözlerini de yazmışş.. İyi oldu çok teşekkür diyeyim ben :)
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ilahi Erkal :))) bende bir tas attim pencere tık dedi calacak diye bekliyorum :)
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

isyanlarda... üstüm başım kapkara ellerim kollarım her yanım kara makaralar ağır sırtım ağrımaya başladı yeni yıl sayımı hala bitmedi sanırım bitmeyecek bitse ne olacak evrak işleri olacak isyan imdat yeter kal... bende artık istiyorum saatlerce hatta gece gündüz tasarım yapmak...
  11. Aslı SAYILIR

Harika 3D İllüzyon Çizimler...

İnsanı çizim yapmaya özendiriyor :) Paylaşım için teşekkür ederim
  12. Aslı SAYILIR

çizim

Emeğinize sağlık.. Arka planı daha düz mü bıraksaydınız acaba diye düşünmeden edemedim :)
  13. Aslı SAYILIR

MTR Reklam Grafikerini Arıyor

Arkadaşlar ilan güncelliğini korumaktadır..
  14. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

;) Tuttu ...nedense evde kedi köpek beslemeyi onaylamam hiç... Metrobus yada otobuste oturacak yere karar veremeyen insanlarin seninde onunu kapatip gecmeme engel olmalarina sinir oluyorsun
  15. Aslı SAYILIR

COrelde otomatik cizdirme varmidir?

O kadar genel bir soru olmus ki... Bence siz ilk gorseli ve bu gorselden elde etmek istediginiz sonucu gorsel olarak yüklerseniz size daha verimli bir şekilde yardımcı olabiliriz..
  16. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

tuttu ama protez onlar :D yakında bıyık bırakmayı düşünüyorsun :D
  17. Aslı SAYILIR

Tuttu tutmadı oyunu

Tutmadı ben aslında vampirim :D Hergün pazartesi olsun istiyorsun :D
  18. Aslı SAYILIR

Günün Sözü..

19. Aslı SAYILIR

Kitap kapağı tasarımı.

Ben ilk kapaktaki köprülü olan arka planı beğendim o arka plan üzerine 3. kapaktaki font ve arkasına 2. kapakta ki açık renkten bir ton koyu olabilir şerit oh mis :D çok mu karıştırdım ne :D Emeğine sağlık canım benım
  20. Aslı SAYILIR

Pdf Edit

@mathic06 karmaşık olan birşey yok en basit yöntemden bahsedeyim biraz photoshop için 1. File menüsü altında open komutu ile yada kısayolu CTRL+O içinden veri almak istediğin pdf dosyalarını aç 2. File menüsü altında new komutu ile yada kısayolu CTRL+N ile yeni bir a4 sayfası aç...
Yukarı Alt