Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Birkaç soru

@Ufukhai Soruları görünce kendimi sınavda gibi hissettim :) Bilgim dahilinde cevaplamaya çalışayım.. Şu an kullandığım bilgisayarda corel yüklü olmadığı için ekran görüntüsü ekleyemeyeceğim... Forumumuzda bulunan hazır derslerden linkler vererek yönlendirmeye çalışacağım.. Çizim...
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Günaydınlar olsun.. Haftayı ortaladık nihayetinde..Yine yoğun bir gün olacak.. Herkese keyifli bir gün dilerim..
  3. Aslı SAYILIR

İhtiyarın Öğütleri (Sıcak ve küçük bir öykü)

Büyük keyifle okudum...Alınacak cok ders var alana...paylaşım adına çok teşekkürler...
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Bugün benim tabiri caizse pert im çıktı :) koca fabrikada tek başıma kaldım haftasonuna kadar ve sene sonu yoğunluğu var acayip imdat demeye vakit bulmak bile zor resmen :)
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Aksinee yılbaşı yakınken promosyon isleri filan cok olur diye düşünüyorum Yusuf bey
  6. Aslı SAYILIR

Basit ama yaratıcı tasarım uygulamaları...

Keyifle izledim :) Paylaşımınıza sağlık
  7. Aslı SAYILIR

Şimdi

Kaleminize sağlık ..
  8. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Özgül günaydınlar ...
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Heeheheh teşekkürler İsmail :) Benden de herkese dolu dolu günaydınlar.. Yılın son haftası acayip yoğun :) ama olsun
  10. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Teşekkürler :)
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN :))) Gectii o gunler canimmm :)) hayirli aksamlarrr
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Gorseniz sanarsiniz ki grafik tablet aldim :)) o kaa mutluyum yanee :) aldigimm alti ustu bir cizim defteri bu kaaa mi sevinir insann
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN hala tezkere alıyor o rüyalarında :cool::cool:
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

gel tezkeree gell tezkereee :D benımde askerlıgım gun ıcınde her gun devam edıyor aksam 6 da alıyorum tezkereyi :D eve gıdıp kendımı tasarıma verıyorum :D sabah gine alıyorlar şubeye haha
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

ahahah ahhh erkekler ahhhh yine askerlık muhabbeti :D
  16. Aslı SAYILIR

Anaokulu logo tasarımı için mutlu çocuk vektörleri

Forumumuz da yer alan aşağıdaki linkler faydalı olacaktır diye düşünüyorum.. Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
  17. Aslı SAYILIR

Noe Media Kartvizit | Sedat Gül

Sedat bey, ben logo olsun tasarım olsun çok beğendim.. Emeğinize sağlık olsun.. Başarılarınızın devamını dilerim ..
  18. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Ben bu akşam bir aksilik olmazsa göndereceğim :) Türk telekom azizliğine uğradı alt yapı çalışmasını hafta sonuna bırakmışlar :)
  19. Aslı SAYILIR

2013 Mutlu Yıllar Dilerim / Sedat Gül

Teşekkürler, erkencisiniz Sedat bey :) Yeni yılın size şans getirmesi dileği ile ..
Yukarı Alt