Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Aha yine mi yarışma :P sonuçlanır canım :)
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Benden de günaydınlar olsun herkeslere.. Yeni haftanın şans getirmesi dileği ile ..
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Evet pazarın rehaveti sanırım bu sakinlik :)
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Dünden beri altyapı sebebiyeti ile internetim yok ...Turk telekom seni buradan banlamak istiyorum :) hafta sonu yapılır mı bu?
  5. Aslı SAYILIR

Brandday -4 / Aslı SAYILIR

Teşekkürler :)
  6. Aslı SAYILIR

Brandday -4 / Aslı SAYILIR

Teşekkürler..
  7. Aslı SAYILIR

Ülkeme

Kalemine sağlık..
  8. Aslı SAYILIR

1111 Çeşit Karışık Arka Planlar

Linklerin güncelliğini kaybetmesi nedeni ile konu geridönüşüm alanına taşinmıştır..
  9. Aslı SAYILIR

Pdf Edit

Adobe Acrobat Pro ile pdfler üzerinde düzenleme yapmanız mümkün .. Buradan deneme sürümünü indirebilirsiniz.Eğer elindeki pdf imaj ise burada bulunan makale textleri nasıl seçip alabileceğin konusunda sana yardımcı olacaktır. Acrobat Pro detaylı kullanımı ile alakalı nette araştırma...
  10. Aslı SAYILIR

Erkay İnşaat Çanta

Immm 155 m2 istanbul'da bulmak zor :)) fiyatlar ne kadar acaba :D Ismail'cim eline emeğine sağlık olsun..Bina biraz eğilmiş gibi ama sanırsam sunumdan öyle :)
  11. Aslı SAYILIR

Ata Demirer :)

Teşekkürler Şerifem :) paylaşımına sağlık
  12. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Su an yasadığım duygu anlatılmaz yaşanır derler ya işte öyle birşey..guzel bir gecenin ardından yorgunluk kahvesi ve grafikerler.org fincanım :) .Teşekkürler Ozan bey
  13. Aslı SAYILIR

Kıyamet..

Şirince köyünden son görüntüler diye bayık bir geyik yapayım :) Kıyametı atlattıklarını sanıp parti yapıyorlarmış
  14. Aslı SAYILIR

Kıyamet..

ahah ne desem bilemedim hakikatten geçmiş kıyamet vakti :) Nasıl bir furya bu böyle :) Çok şükür umarım bitmiştir
  15. Aslı SAYILIR

Renkli Kuşak Vektörleri

Paylaşım için teşekkürler :)
  16. Aslı SAYILIR

efekt yardımı

Şöyle deneyebilirsin daha başlangıç aşamasında olduğunu farzederek kolay bir uygulama ile temel mantığı verelim, uygulamalar ile siz geliştirin :) Çalışmak istediğin görseli ps de açtıktan sonra üzerine yeni bir layer açıp istediğin bir brush ile istediğin şekli ver ardından blending options...
  17. Aslı SAYILIR

3 Boyutlu Restaurant Web Menü Örneği

Paylaşım için teşekkürler.. Keyifli forumlar
  18. Aslı SAYILIR

Yaşlandırma denemesi

Çok olmamış mı :) birazda özellikle çene kısmı sol taraf yapay durmuş biraz daha kırışıklıkları azaltmak lazım bence ayrıca o kadar yaşlanında dudaklarda kırışır ve boyun kısmı da sarkar ;)
  19. Aslı SAYILIR

Manipülasyon Değil Çizimdir...

Vallahi emeğinize sağlık....Başarılarınız daim olsun
  20. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Bilgilendirme için teşekkürler Ozan bey :) İlgi için ayrıca çok teşekkürler.. Umarım bu sefer ulaşır elimize.. Sarıyer adresine mi gönderdiniz benim kargoyu
Yukarı Alt