Arama sonuçları

1. danisman

Resim istek

Bu kadarına kalbim dayanmazdı :) Sende aslında hiç hip hop tipi de yok ama inanmışsın kendine, o zaman benim için değerlisin! Al bakalım tepe tepe kullan :) sen bir de beğenmezsin şimdi bunu ama neyse : )
  2. danisman

Bir Logonun Evrimi

Haklısın Sayın Dağdeviren : )
  3. danisman

Bir Logonun Evrimi

Hiç bir açıklama yapmadan, son şeklini koysaydınız, ne olurdu acaba, ben bunu merak ettim şimdi...
  4. danisman

Klavika yazı ailesi

Yoruldum Erkal :)
  5. danisman

Klavika yazı ailesi

http://rapidshare.com/files/1251093047/A-5%20laminasyon.jpg Bu dosya inerse işlem tamam demektir : )
  6. danisman

Klavika yazı ailesi

O bende çıkmıyor işte :)
  7. danisman

Klavika yazı ailesi

Sevgili Erkal evet ben de oradan yaptım ama sadece" iptal et" şıkkı var orada karşıma çıkan...
  8. danisman

Klavika yazı ailesi

Merhaba, ben de aynı sorun var "Privileges" kutusuna işaret koyuyorum ama "ok" yapacak bir yer bulamadım .)
  9. danisman

Bir mektup / Dijital Aşklar

Teşekkürler Hümeyra... Sayfaların arasında kaybolup gitmiş olan bu yazıyı bulup çıkardığın için ayrıca teşekkür ederim...
  10. danisman

Acil 51.yaş logo yardım

Başka bir ihtiyacınız var mıdır?
  11. danisman

Tişört Baskı Makinesi (Dijital)

İlanımız günceldir...
  12. danisman

Dijital Baskı Hakkındaki sorunlarınızı lütfen buraya yazınız..

Merhaba, normal şartlarda makinelerinizin belli bir nem ve sıcaklık ortamında bulunması gerekiyor, bunu satıcının size belirtmiş olması gerekir. Genelde makineler bu şartlara uygun olmayan ortamlarda çalıştırılmakta ve verimleri düşük olmaktadır veya tamamen sorun oluşturmaktadır. O yüzden...
  13. danisman

...Bıdı Bıdı...

Tüm üyelerimize ve arkadaşlarımıza kazancı bol, güzel bir hafta diliyoruz : )
  14. danisman

Selamlar arkadaşlar..

Aramıza hoş geldiniz, iyi forumlar...
  15. danisman

Mutlu Yıllar Grafikerler.org

Biraz kısır, biraz sıkıntılı, biraz da huzursuz bir yılı daha geride bıraktık, umutlarımızın tekrardan yeşerip filizleneceği yeni yıl sağlık, mutluluk ve bol kazançlar getirsin...
  16. danisman

Tişört Baskı Makinesi

Daha detaylı bilgi için; 0542 231 14 48
  17. danisman

Flash Site Tasarım

Merhaba, kendi sitenizi de incelemek istedim ama oldukça beklemek durumunda kaldım. Bence daha hızlı olmalı yaptığınız çalışmalar. Bu konuda daha dikkatli davranmalısınız. Bir web sitesinin en dikkat çeken yanı, hızlı ve kolay erişilebilir olması değil midir? Bu konuda biraz daha...
  18. danisman

Anafen TV Çekim Hataları

İzleyemiyorum : )
  19. danisman

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

İki güzel mesaj bir arada olmuş, iyi günlerde kulanın Aslı Hanım : )
  20. danisman

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Aslı ve Demet Hanım fincan resimlerini bekliyoruz : )
Yukarı Alt