Arama sonuçları

1. danisman

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Hayırlı olsun Aslı Hanım, afiyet olsun : )
  2. danisman

Kıyamet..

meteorolojiden son durum : )) https://www.facebook.com/photo.php?fbid=311600242290646&set=a.173125019471503.36535.173123419471663&type=1&theater
  3. danisman

Evet Aslı Hanım sonradan verdiğiniz adrese yollandı : )
  4. danisman

Merhaba Aslı Hanım, Demet Hanım ve Ömer Bey fincanlar bu akşam kargo yapıldı, bilginize : )
  5. danisman

Demet Hanım son 10 gündür çok yoğunum o yüzden yollayamadım henüz ama p.tesi günü verilecek fincanlar buradan bilgi veririm : )
  6. danisman

Güle güle kullan Adem, 15 gün sonra ve sağlam olarak sana ulaşmış olmasına çok sevindim :)
  7. danisman

sağlık olsun yapacak bir şey yok o zaman :)
  8. danisman

[ Turizm Firmamıza Logo yaptırmak istiyoruz bilgi içeride ]

Merhaba, bilgi içeride demişsiniz ama pek bilgiye ulaşamadım sizin hakkınızda... Sabit hattınız, adresiniz, firma ünvanını lütfen yazınız... Ayrıca, istemiş olduğunuz çalışma hakkında detaylı bir şekilde anlatım yaparsanız, ilan ile ilgilenen arkadaşlarımız size çok daha fazla yardımcı...
  9. danisman

Merhaba, Emre Demirci ve Kadir Tolga Şahin isimli arkadaşlarımız fincanlarını teslim almadıkları için iade olarak geri geldi, almayacaksanız neden istiyorsunuz arkadaşlar : )
  10. danisman

Yarışma Hakkında

Merhabalar, öncelikle böyle bir yarışma için sitemizi tercih eden arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum... Yarışmaya katılacak olan arkadaşlarımız için küçük ipuçları ve bu logo çalışmasında onlara ışık tutacağına inandığım yardımcı notlar sunmak istiyorum... Briefi güzelce okuduğunuzu...
  11. danisman

Merhabalar, kırılmış olan fincanların yerine gönderilecek olanları bugün kargo yapmayı düşünüyorduk ancak kırılmaların araya hafta sonu girmesi sebebiyle oluşabileceğini düşündüğümüz için, pazartesi günü kargo yapacağız, bilgilerinize...
  12. danisman

Bitkisel yaşam bu olsa gerek

Merhaba, hayatın sıkıcı olmayan yanları zaten çok azdır, en güzel yanlarını yaşadığınız zamanlarda bile bir sıkıcılık bulur insan yaşam içinde... O yüzden, kötü bulduğumuz anları keyfili hale getirecek bazı şeyler bulmalı insan, belki bir resim, belki bir müzik, belki bir dost sesi veya bir...
  13. danisman

@Erkal ÇOŞKUN Erkal Bey, özel mesaj olarak isim, adres ve telefonlarınızı yazmalısınız :)
  14. danisman

Demet Hanım, yarın çıkacak kargolar var dilerseniz yollarım yenisini...
  15. danisman

@Erkal ÇOŞKUN Erkal Bey adres yolladıysanız kargonuz mutlaka çıkmıştır :)
  16. danisman

ikincisi ücretli : ))
  17. danisman

Demet Hanım merhaba, kargo şirketi size ulaşamıyormuş, onlarla irtibata geçebilirseniz fincanınıza kavuşacaksınız :)
  18. danisman

Son Çalışmalarım. !

Selamlar, ilk çalışmada sol altta bir imza var o kime aittir?
  19. danisman

Rize Çocuk Şube Müd. Site Banner Afiş Tasarımım.

En başta "logo" orantısı bozulmuş, sağ üst köşede yer alan resmi bir çerçeve içine alabilirsiniz, yazılar okunaksız, genel olarak bir dağınıklık söz konusu, biraz daha dikkat ederek işe çeki düzen veriniz...
  20. danisman

Hayırlı olsun Buse, afiyet olsun :)
Yukarı Alt