Arama sonuçları

1. danisman

Süper Olmasada Güzel Bir Tasarım. Polis Özel Harekat

Anladım, bilgilendirme için teşekkür ederim... Yapmış olduğunuz çalışmaları normal buluyorum o zaman, zaten teşkilat içerisinde yapılan çalışmalar genel olarak bu tarz olmakta. Yani çok fazla grafik tasarım olarak ön plana çıkacak çalışmalar olmamakta veya yapılamamakta... O gözle...
  2. danisman

Süper Olmasada Güzel Bir Tasarım. Polis Özel Harekat

Emniyet_Portal, siz ne iş ile meşgulsünüz? Yani bir reklamcı, ajans veya tabelacı filan mı?
  3. danisman

Şık Polis Armaları (Polis Logo Çalışmam)

Sanırım arkadaşımız jpg veya resim formatında olan çalışmaları, vektör olarak çizmiş veya ben öyle anladım : )
  4. danisman

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Sağlık olsun, dilersen yenisini yollarız...
  5. danisman

İyi günlerinizde kullanın Cihan Bey, hayırlı olsun : ) Bekliyoruz İsmail Bey resimleri : )
  6. danisman

müşterinin istegine göre hazırlanmış logo yorum ltf

Müşterinin isteğine göre yapılan bir tasarıma neden yorum yapılsın ki? Buna biz kısaca "tasarımın köleliği" diyoruz....
  7. danisman

iyi günlerinizde kullanın Mehmet Bey, afiyet olsun...
  8. danisman

İnanın biri diğerini aratmıyor Demet hanım, denemediğimiz kargo şirketi kalmadı, al birini vur ötekine hesabı :) yine de bunlar, biraz daha sahip çıkıyorlar olaylara, o yüzden mecburen bunlarla çalışıyoruz...
  9. danisman

Merhaba Demet Hanım, Milliyet ve Vatan Gazeteleri olarak vermiş olduğunuz adrese yollandı ama ben bu güne kalan teslimatlardan korkuyorum çünkü 3-4 gündür bu kargocular sağa sola atıp duruyorlardır fincanları, umarım sağlıklı bir şekilde ulaşır elinize...
  10. danisman

Günaydın arkadaşlar, eline kırılmış olarak ulaşan arkadaşlarımıza yeniden yollayabilirim, isteyenler lütfen özel mesaj yazsınlar. Kırılanlar için üzgünüm, sağlam olanlara iyi kullanımlar diliyorum...
  11. danisman

Yurtiçi kargo Cemal Bey...
  12. danisman

Kapak Sayfama Eleştirilerinizi Bekliyorum ..

Merhaba, Dağınıklık söz konusu, baktığımız zaman odaklanacağım bir yer bulamadım. Karmaşık bir görüntü olunca, amacına uygun bir çalışmadan söz etmek imkansız. Bir dergi kapağı nasıl olmalıdır, önce bunu bilmemiz gerekir, sadece bunu bilmek de yetmeyebilir, hele ki bu bir sektör dergisi...
  13. danisman

Arkadaşlar şimdi şube ile görüştüm, teslim alırken fincanlarınızı kontrol ederek teslim alın ve herhangi bir hasar olursa da, hasar raporu mutlaka tutturun, umarım başka kırılan olmaz...
  14. danisman

Aksilik, kırılmış olduğuna dair bir hasar raporu tutturun Aslı Hanım, dilerseniz yollarım bir tane daha...
  15. danisman

Süper bir kompozisyon olmuş :) resim için ayrıca teşekkürler sevgili Günay...
  16. danisman

Eline ulaşan arkadaşlarıma şimdiden içecekleri kahveler için afiyet olsun diyorum, iyi günlerde kullanınız...
  17. danisman

Evet Aslı hanım pazartesi sizde olur sanırım :)
  18. danisman

Hayırlı olsun Hasan güle güle kullan :) çok yakışmış en çok isteyen sendin ilk sana ulaştı demek :) diğer arkadaşlarında resimlerini paylaşmalarını bekliyoruz :)
  19. danisman

gelir Mehmet Bey :)
  20. danisman

Stajer (Kod Adı: Ayakçı)

Merhaba, Bu konuda yanlış düşünceler içinde hareket ettiğinizi belirterek başlayayım dilerseniz. Stajyer demek, çalıştığı meslek kolunda veya yapacağı iş konusunda, hemen eğitime başlayacak ve öğrenerek çekip gidecek anlamında algılanmamalıdır. Eskiden usta çırak yöntemiyle yetişen meslek...
Yukarı Alt