@Cemal Canlı
Cemal Bey, yollanan adreslerden çıktı aldık, paketleme bitti ve o çıktılardan üzerine yapıştırdık, şu durumda sizin fincan belli aslında ama bu fotoğrafta hangisi derseniz onu bilemiyorum :)
Arkadaşlar merhaba, fincanlar henüz yollanmadı çarşamba günü kargoya verilecektir, bilgilerinize sunulur...
Adresini yollamamış olan arkadaşlarımızın da adreslerini yollamalarını rica ediyorum...
Rica ederim arkadaşlar, ilgisini esirgemeyen herkese ben teşekkür ederim, adres bilgisi ulaşmayan arkadaşlarımızın da bir an önce özel mesajla bilgi vermesini rica ediyor ve bekliyorum...
Kampanyamız sona ermiştir, desteğini esirgemeyen tüm forum üyelerimize sonsuz teşekkürler, bu yazının öncesinde üye olan herkese fincan yollanacaktır :) l
Özel mesaj atarak lütfen adreslerinizi ve isimlerinizi tarafıma yollayınız...
Murat Bey bu ülkede hiç bir şey karşılıksız yapılmaz.
Gerçekten böyle bir şey yapılır mı, bilmiyorum ama yapılırsa da, belediyeler boş durmazlar mutlaka yeni bir yol bulurlar diye düşünüyorum.
Yasanın görünen yüzüne değil de, bir de görünmeyen yüzüne bakmak gerek diyorum :)
Gerçekten...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.