Arama sonuçları

1. danisman

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Son 5 gün : )
  2. danisman

Katılımınız için teşekkür ederiz Endlessbattle bol şanslar...
  3. danisman

Bumerang Ödülleri "En Bilge Forum" kategorisinde yarışan sitemize oy ver!

Biz zaten birinciyiz sadece yerimizi korumalıyız hepsi bu : )
  4. danisman

el ilanı çalışmam yorumlarınızı bekliyorum

Merhabalar, Çalışmanız renk uyumu açısından iyi sayılır en azından sırıtmıyor ama sanırım bu işlerde yenisiniz. Bu nedenle küçük hatırlatmalar yapmak isterim... Çalışmanızı tam ekran yaparak bakmanızı öneriyorum, sizce bu çalışmada bir odaklanma sorunu var mıdır? Yani göz hapsini...
  5. danisman

kampanyamız devam ediyor :)
  6. danisman

Şener Şen...

Daha ne olsun : )
  7. danisman

12 Sayfa 50*70 Takvim

Merhabalar, Öncelikle bir fiyat teklifi isterken, iletişim numaralarınızı, adresinizi yazmanız sizin işinize daha ciddi bakmamızı sağlayacaktır... Sonrasında ise; Bu iş tam renkli mi basılacak? Teneke mi olacak, spiral telli mi? Kaç grama basılacak? 2 kapak derken, bir tane kapak...
  8. danisman

bol şanslar...
  9. danisman

...Bıdı Bıdı...

Aslı Hanım, bayramlarla birlikte insanımızın içinde yaşattığı ruh da kaybolacak, bu yapılanlar aslında bilinçli bir yozlaştırma operasyonudur... Kimler tarafından derseniz, el birliğiyle derim, çünkü sadece şu ve bu değil mesele...
  10. danisman

...Bıdı Bıdı...

Murat Bey haklı : ) Yeni hafta bol bereketli ve kazançlı olsun :)
  11. danisman

Cafe Logo Tasarımı

Çalışma içerisindeki figürler için söylenenlere biraz katılıyor, biraz da katılmıyorum, sonuç olarak çalışmalar grafik tasarım kurallarına uyumlu görünüyor, gerçi çok küçükler ama görebildiğim kadarıyla öyle... Slogan konusunda küçük bir tavsiyem olacak, bu kadar uzun bir slogana gerek yok...
  12. danisman

Ramazan Ayı Logo Çalışmam

İyi bayramlar... Çalışmanızı çok beğeniyor olabilirsiniz, bu çalışmanızın iyi olduğu anlamını taşımaz... Çalışmanızın "logo" olarak görülebilmesi veya değerlendirilmesi neredeyse mümkün değil diyebiliriz. Şimdi çalışmanızı değerlendirmeye alacak olursak; 1-) Bir logo nasıl olmalıdır...
  13. danisman

Kurban Bayramı

Grubumuzun Kurban Bayramını kutlar, mutluluk, sağlık ve başarıların habercisi olmasını dilerim...
  14. danisman

Hayırlı olsun, bol şanslar...
  15. danisman

merhaba

Aramıza hoş geldiniz, iyi forumlar...
  16. danisman

Papatya Yüzük

Merhaba Sercan, sanırım biraz ışık sorunu var...
  17. danisman

8 sayfa a3 iç içe geçmeli, her ay 20.000 adet broşür baskı teklifiniz lütfen...

Selam Yunus Bey, evet daha ciddi bir iş ilanı olmuşa benziyor, dikişsiz olursa dağıtımda sorunlar yaşarsınız, çünkü 8s syf A-3 çalışma 16 yaprak yapar ve dağıtım yapanlar için meşakkatli, dağıtım yaptıran firma için de amacına uygun bir çalışma olmamış olur. Firma bunu dağıtırken bir amaç...
  18. danisman

8 sayfa a3 iç içe geçmeli, her ay 20.000 adet broşür baskı teklifiniz lütfen...

Bu forumda her şey mevcut elbette ki... Fakat siz kimsiniz? Adınız nedir? İşletmeniz? İletişim bilgileriniz, sabit hattınız, adresiniz? Dahası bu işin grafik tasarımı hazır mıdır? Bu iş sürekli mi yapılacak, bir sefere mahsus mu? Tel veya dikiş istemiyorum diyorsunuz, bu iş telsiz veya...
  19. danisman

Grafik Tasarımında Font Tercihleri nasıl olmalıdır?

Teşekkürler, Mehmet Bey ve Sadet Bey...
Yukarı Alt