Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

sulu boya vazo ve çiçek

diğer çalışmanızdaki yorumumla aynı olacak malesef teknik suluboya kesinlikle değil araştırmalısınız derim...
  2. Dilek Doğrusöz

sulu boya düşünen adam

ismail beyin dediklerine aynen katılıyorum Halit bey sulubuyo kullanarak yapmış olabilirsiniz bu çalışmayı ancak oldukça yoğun kullanmışsınız ve teknik olarak amacını aşmış bir çalışma olmuş o nedenle suluboya tekniğini kavramak istiyorsanız önce nasıl çalışılır onu inceleyiniz aksi halde bu...
  3. Dilek Doğrusöz

Sürüngen Hippo (Manipüle)

geçiş kısmı ve renk değeriyle muhteşem bir çalışma olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  4. Dilek Doğrusöz

Sabahattin ÖZLÜ. | Ogün SANLISOY. duvarkağıtları.

kesinlikle tpografik ve altındaki... düşüncenize ve ellerinize sağlık süper çalışmalar olmuş...
  5. Dilek Doğrusöz

Fıkra

:D teşekkürler Erkin bey pek güldürdünüz bizi (ofistekiler) ...
  6. Dilek Doğrusöz

3. İstanbul Grafikerler buluşması

aşkolsun sayın adminim ve diğer arkadaşlarım çok çok üzüldüm inanınki 2 ay orda kaldım yapılacak olan buluşma bir türlü düzenlenememişti ters bir zamanda oradaydım galiba :( neyse abdullah bey belki ankaraya gelirim :) 4 saatlik yol... gelemeyenler içinde bol bol eğlenmenizi diliyorum eminim hoş...
  7. Dilek Doğrusöz

Merhaba..

daimi olmanız dileğiyle hoşgeldiniz...
  8. Dilek Doğrusöz

Sizi internete bağlayan şey Nedir?

sıralama genel olarak aynı olacak ama öncelikli işim meslek icabı olarak araştırmak yeni şeyler öğrenmek ve öğretmek dolayısıyla grafikerler.org ve tabiki müzik...
  9. Dilek Doğrusöz

ders: freehandde symbol özelliği ve anlatımı

teşekkürler Bahtınur hanım çok ii bir özellik öğrendik sayenizde
  10. Dilek Doğrusöz

Font istek

ilginiz için çok teşekkür ederim Erkin bey çok sağolun bayhanı çizmiştim :) ama diğerleri oldu arkadaşlar işinize yararmı bilmem ama beğenal ve doğuş fontlarını buldum dilerseniz indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/47688126/Yeni_Klasoer.rar.html
  11. Dilek Doğrusöz

Font istek

elinde bu fontlar olan arkadaşlarım varsa lütfen paylaşabilirlermi ya da font ismi belirtebilirmisiniz teşekkürler ii çalışmalar
  12. Dilek Doğrusöz

davetiye (örnek)

illustrator da yapılmış bir örnek çalışma dilerseniz indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/47687364/davetiye.rar.html
  13. Dilek Doğrusöz

Esma-ül Hüsna (2) !..

çok güzel bir çalışma olmuş elifcim çok beğendim renkler konusuna takılmadım hiç direkt olarak kompozisyona baktım muhteşem düşüncene ellerine sağlık...
  14. Dilek Doğrusöz

3D çalışmalarımdan...

hepsi birbirinden güzel çalışmalar ama benim ilgimi çeken dış mekandan detaylandırdığınız çalışma oldu. çok hoşuma gitti tebrik ediyorum hocam... sizden öğreneceğimiz çok şeyler var hoşgeldiniz aramıza
  15. Dilek Doğrusöz

Photoshop çalışmalarım

sadece araç tekniklerinden brush kullanarak muhteşem çalışmalar ortaya çıkmış hocam maus hakimiyetiniz kuvvetli düşüncenize ve ellerinze sağlık diğer arkadaşlarımın istekleri gibi ders olarak paylaşımlarınızı bekliyoruz ii çalışmalar
  16. Dilek Doğrusöz

Esma-ül Hüsna !..

kesinlikle ramazan ayı için ön hazırlık yapmışsın elifcim düşüncene ve ellerine sağlık...
  17. Dilek Doğrusöz

Mutfak Ekipmanları (istek)

can bey çok teşekkür ederim ilginiz için ben artık son çare çizdim onları illustratorda ve baskıya gönderdim geç kalındı ama başka bir çalışma için yine kullanılabilir diğer arkadaşlarım içinde ii bir paylaşım yaptınız çok teşekkürler
  18. Dilek Doğrusöz

4 adet vektör çizim

buradan indirebilirsiniz http://rapidshare.de/files/47631910/ai__izimler.rar.html
  19. Dilek Doğrusöz

merhaba arkadaslar

hoşgeldiniz ii forumlar dilerim
  20. Dilek Doğrusöz

Vektörel Mobilyalar

muhteşem görünüyorlar Yaşar bey teşekkürler...
Yukarı Alt