ismail beyin dediklerine aynen katılıyorum Halit bey sulubuyo kullanarak yapmış olabilirsiniz bu çalışmayı ancak oldukça yoğun kullanmışsınız ve teknik olarak amacını aşmış bir çalışma olmuş o nedenle suluboya tekniğini kavramak istiyorsanız önce nasıl çalışılır onu inceleyiniz aksi halde bu...
aşkolsun sayın adminim ve diğer arkadaşlarım çok çok üzüldüm inanınki 2 ay orda kaldım yapılacak olan buluşma bir türlü düzenlenememişti ters bir zamanda oradaydım galiba :( neyse abdullah bey belki ankaraya gelirim :) 4 saatlik yol...
gelemeyenler içinde bol bol eğlenmenizi diliyorum eminim hoş...
sıralama genel olarak aynı olacak ama öncelikli işim meslek icabı olarak araştırmak yeni şeyler öğrenmek ve öğretmek dolayısıyla grafikerler.org ve tabiki müzik...
ilginiz için çok teşekkür ederim Erkin bey çok sağolun bayhanı çizmiştim :) ama diğerleri oldu
arkadaşlar işinize yararmı bilmem ama beğenal ve doğuş fontlarını buldum dilerseniz indirebilirsiniz
http://rapidshare.de/files/47688126/Yeni_Klasoer.rar.html
çok güzel bir çalışma olmuş elifcim çok beğendim renkler konusuna takılmadım hiç direkt olarak kompozisyona baktım muhteşem düşüncene ellerine sağlık...
hepsi birbirinden güzel çalışmalar ama benim ilgimi çeken dış mekandan detaylandırdığınız çalışma oldu. çok hoşuma gitti tebrik ediyorum hocam... sizden öğreneceğimiz çok şeyler var hoşgeldiniz aramıza
sadece araç tekniklerinden brush kullanarak muhteşem çalışmalar ortaya çıkmış hocam maus hakimiyetiniz kuvvetli düşüncenize ve ellerinze sağlık diğer arkadaşlarımın istekleri gibi ders olarak paylaşımlarınızı bekliyoruz ii çalışmalar
can bey çok teşekkür ederim ilginiz için ben artık son çare çizdim onları illustratorda ve baskıya gönderdim geç kalındı ama başka bir çalışma için yine kullanılabilir diğer arkadaşlarım içinde ii bir paylaşım yaptınız çok teşekkürler
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.