Arama sonuçları

1. Atilla Öztürk

Ata sözü tercümesi

Henry Ford un bu güzel sözünü 1:1 kim tercüme edebilir benim icin? türkcem yetersiz :/ “A man who stops advertising to save money is like a man who stops a clock to save time.” – Henry Ford
  2. Atilla Öztürk

Photoshopta Kaba Tram Efekti Vermek

Almanya dan izlanmiyor icindeki müzik yüzünden :( sanatci koruma birligi tarafindan yasakli.
  3. Atilla Öztürk

Soru Bankası Kapak Çalışmaları

Güzel olmus dikkatimi ceken bazi kitapciklarda gereginden fazla yazi karekteri kullanilmis.
  4. Atilla Öztürk

Cena-Billboard Reklam Çalışması

Hizli bir sekilde... bakis attigim da... sadece beyaz yazilari algiliyorum.. ve ince olduklari icin zor okuyabildim. Yesil yazilar, mavide yutuluyor. Bir bakisda ne satiyor ne veriyor zor anlasiliyor. ilk gördügümde.. Okumadan baktigimda... Turistik afis sandim. afisler genelde... ilk...
  5. Atilla Öztürk

MegaPofuduk Silikonlu TV Koltuğu (Tasarım Ufkumdan Bir Kare) :P

Üstü harika rahat duruyor Model de eline saglik güzel olmus... ayaklarin da bir kusur buldum sanki hmmm nasil dile getireyim... Kamp cadirlarin önünde bulunur ya masalar... ice dogru katlanir onu andirdi beni. 1 kerelik oturma cani var gibi gözüküyor ;)
  6. Atilla Öztürk

İçini Dök!

Icimi dökmem icin buraya, karsimda birinin kafasini ha bire sallamasi lazim. arasira... bazen de SIK SIK "evet" ... bakti ki evet cok gitdi "anliyorum" demesi lazim. Bidi Bidi bölümü görevini iyi yapiyordu diyerek icimi dökeyim dedim :)
  7. Atilla Öztürk

Kemer Mimari Grup Brosur

Merak ettim neden her yerde iletisim olmasi gerekiyor? Not: Hümeyra hanim benden evel davrandiniz... ;)
  8. Atilla Öztürk

Kemer Mimari Grup Brosur

Ben bi düsüncemi yazayim Böyle brosürler sicaklik yansitmasi lazim, sami mi olamsi lazim. Hertarafinda tel numarasi mesela beni rahatsiz etti... ila tel ac.. ac da aca... :) Logoyu da her sayfada harcamizsin... mütavazi olmak lazim. iletesim arka sayfada toplanmasi gerekir. Bana brosür soguk...
  9. Atilla Öztürk

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydin! Haydi corbaciya...
  10. Atilla Öztürk

Türkçe Gazete tasarımı (Yerel) (Birinci sayfa)

Örnekler gitmis, internet sayfasi kapanmis... :( Yaptiklarini görmek isterdim.
  11. Atilla Öztürk

İndesign dergi çıkarsam tutar mı?

Dergi baskiya girecek mi yoksa pdf olarak internet den yayin olacak?
  12. Atilla Öztürk

GünaydınLar HoşçakaLLar

Sehrin göbeginde horozun ü-ürü-Üüüü süyle benden baska uyanan var mi acaba? Günaydin
  13. Atilla Öztürk

...Bıdı Bıdı...

Tercih Istanbul ama su an Bursadayim bir kac grafikerle görüsecegim. Matbagcilarla da görüsecegim... Islerimi de... "Bana ceyran ver internet ver yeter" misali ile hallediyorum.
  14. Atilla Öztürk

...Bıdı Bıdı...

Evet, karar kesin ama arka kapim acik.
  15. Atilla Öztürk

...Bıdı Bıdı...

bu aralar saka maka ben de cok dolastim. Bursa - Istanbul zirt pirt. Istanbul ici zaten ayri bir macera. Gezmek icin olsa güzel de türkiye ye tutunmak icin cabamiz. Iyi ki Almanya benden kopmadi, tel. caliyor ordaki isler yürüyor. yakinda giderim Deutschland da, ne de olsa kisliklarim orda...
  16. Atilla Öztürk

CAFE Broşür Çalışmam

Sade ve okunakli olmasina özen gösterelim. Her yazilan ürünün tabakda resimi görülmesi sart degil cünkü herkez biliyor balin, zeytinin, peynirin vs... nasil göründügünü. Güzel hazirlanmis bir sofra... masa üstü dolu olmasi bile sart degil daha güzel yakisir. Adi gibi ici güzel bahceli ise...
  17. Atilla Öztürk

Kartvizit Çalışması

Biraz hasas milletiz. bazi renkler semboller bizi ister istemez bazi cekmeceler istemeden sokabiliyor. Bazi musterelerim (Almanyada) + isaretini bile degistirtme zornunda birakti neymis PUT u andiriyormus. Gel de deli olma.
  18. Atilla Öztürk

Kartvizit Çalışması

Yazi ve renk güzel beni neden se sari (t) yi PUT diye algiladim sanirim ki yurt disindan geldigim icin.. burda bir sorun yok sa iyi Almanya da hemen itiraz aderlerdi o kesin.
Yukarı Alt