Arama sonuçları

1. Atilla Öztürk

Broşür Taslak

Hizli bir taslak hazirladim logosunla beraber bir arkadasa Brosür 28 sayfa, soltarafina yerlesecek olan resimleri daha secmedim.
  2. Atilla Öztürk

Karakter Çizimlerim

Taklit yaparak basariya ulasalir, konturlerin ile daha iyi calisman gerekiyor. Hangi programda yaptigini bilmiyorum ama, vektör ile yaptiysan, cizim noktalarini en aza indir ki, siyah kontür temiz gözüksün.
  3. Atilla Öztürk

Yeşil Düşünce

Grafik olarak dogru yoldasin :) beyini biraz daha belirginlestirebilsek Yazi bicimi olayi bozmus bence yazarak aciklamaya bile gerek yok.
  4. Atilla Öztürk

siz hangisini kullanıyorsunuz?

a) Google Chrome b) Mozilla Firefox <--- cogunlukla
  5. Atilla Öztürk

Bu efekti nasıl yapabilirim ?

Cizgiyi diyorsan Dikkat! Benim program Almanca oldugu icin almanca tercumeli photoshop ayarini söyliyebilirim 1. Mavi bir yuvarlak yap 2. yukardan tut alta dogru incelt 3. Filtre > Blur > Motion Blur --- Istedigin kivama getir 4. Beyaz bir yuvarlak yap 5. yukardan tut alta dogru incelt 6...
  6. Atilla Öztürk

Indesing Soru Bankası Şablon

Sanirim ilk önce tabela olusturmak istiyorsundur. ilk önce farenin yazi yazma durumuna getir.. bir kare yap.. sonra yukardan "Tabella > Tabella ekle" sec Ayarlarini yap. Tabelayi formatliyabilirsin. "Pencere > Format > Tabella Format" Herzaman otomatiklestirme yollunda fayda var. Zaman.. Para...
  7. Atilla Öztürk

İnsert calışması / Örnek 2

InDesign CC de yapildi Fiyatlar, yazilar ve ürün arka kutular formatli rahatlikla degistirilebilinir. Sebze, meyve haric tüm resimler bana ayit
  8. Atilla Öztürk

El İlanı Çalışmam

Albenisi olmayan amacina ulasan bir el ilani. bir amatör icin oldukca iyi dizilmis
  9. Atilla Öztürk

Logolar konusunda fikirlerinizi merak ediyorum!

Logolar hepsi olmasada, güzel... üzerinde calisilirsa daha da güzel olur eminim gözüme carpanlar.. logo icinde bulunan ince (gereksiz) süslemeler, fazla renkler... Az, öz her hali ile okunakli olsun.
  10. Atilla Öztürk

Beylikdüzü engelliler derneği logo tasarım yarışması

Merakinizi gidereyim Hümeyra hanim Iptal, sebep "yetersiz görülmesi" >>Duyuru<<
  11. Atilla Öztürk

Oyun menü ekranı tasarımı

Gayet güzel ... Sadeliyi, renk secimi güzel olmus.
  12. Atilla Öztürk

İnsert calışması / Örnek 1

@İsmail ÇOBAN Ne yazik ki sunamam :o , market icin calisanlara ilham kaynagi olsun diye paylastim. Bir kac örnek daha yapacagim ilerki günlerde.
  13. Atilla Öztürk

Beyenilmiyecek kadar kötü, yorum yapilmiyacak kadar iyi mi? :allalla:
  14. Atilla Öztürk

InDesign CC de yapildi Fiyatlar, yazilar ve ürün arka kutular formatli rahatlikla degistirilebilinir. Lira sembolünü bulamadim :o Sebze, meyve haric tüm resimleri ben cektim
  15. Atilla Öztürk

Sizce Hangi kutu?

Secim yapilmasini istemissin.. design bakimindan hemen hemen fark yok.. sadece renk farki var... o da kisinin zevkine kalmis ;)
  16. Atilla Öztürk

Can Sıkıntısıyla ortaya çıkmış bir çalışma

Cansıkıntısından iyi veya kötü birseyler üretme arzususunu duyunan tek bir meslek olmasi gerek. hazır canım sıkılmısken ... ben en iyisi isime devam edeyim ...
  17. Atilla Öztürk

Flyer Mönü

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/965286_619666264723855_1373010270_o.jpg https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1052258_619666268057188_1992290978_o.jpg Flyer / el ilani Mönü calismasi Resimler haric inDesign da calisildi
  18. Atilla Öztürk

Şiir kitabım için kapak tasarımlarım

resim/renk uyumu güzel Grafik tasarim olarak.... Genelde kitap sirtindaki yazilar assagidan yukari yaziliyor... aslinda cogunluklda Fazla yazi karakteri kullanmama ya dikkat et. Acikrenk üzeri bayazrenkde yazi yazildiginda okuma zorlasir Resim üzeri yazi yazmayi da mümkün oldugunca uzak...
  19. Atilla Öztürk

Eski dergi calismalarim

Tüm dergiyi görmeniz icin indirmeniz gerekiyor dergiler 6-8 MB civarinda. Eskiden cok dergi yapardim müsterilerime, almanya da baya moda idi. size bir kac örnek. Kapaklar pek fazla ahim sahim degil ama... derler ya... ici daha ön emli ;) http://www.a-t-media.de/Havanna_12_11_8.pdf...
  20. Atilla Öztürk

Broşür Çalışmam - Yorumlarınızı Bekliyorum

Elestiri yapmadan... Arka ve ön kapak calismasiysa sen ciktisini alip ortadan böldun mu hic? ya da 3 ce böldün mü?
Yukarı Alt