Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

6 Adet altın yaldızlı kart örneği sizce hangisi

@Yaşar Karadeniz bendensiniz Yaşar bey...:) Fatih bey kesinlikle 1 numara ve burak beyin tavsiyeside çok uygun olur kanısındayım :)
  2. Dilek Doğrusöz

Repair

@İnan Kılıç Gerçekten takdire şayansınız İnan bey bunu bir hobi olarak yapmanız, başlamanız ise gerçekten olağanüstü. Umarım emeğiniz karşılıksız değildir, Muaffak oluyosunuzdur... Ayrıca teşekkürler ediyorum ilgilendiğiniz cevap verdiğiniz için başrılar diliyorum...
  3. Dilek Doğrusöz

çay yaprakları

Paylaşımiçin teşekkürler Yaşar bey....
  4. Dilek Doğrusöz

Yüksek kaliteli nargile fotoğrafları

@Abdullah Şahin Abdullah bey siz öyle diyince şimdi seneler evvel Kızılayda Samatya vardi bilirsiniz çok güzel bir yer nargile içmiştik orada arkadaşlarla aklıma geldi şimdi...:) Emine hanım Paylaşım için teşekkürler gerçekten insanın canı çekiyo...
  5. Dilek Doğrusöz

Repair

İnan bey güzel şeyler yazmak istiyorum ama gerçekten tarifi imkansız çalışmalarınızın öneriye gerek yok eleştirilecek bir tarafı yok o nedenle kısa yazılar oluyo kusura bakmayın tek kelimeyle harika çalışmalarınız var takip ediyorum sizi affınıza sığınarak ben eğitiminizi merak ediyorum açıkcası...
  6. Dilek Doğrusöz

6 Adet altın yaldızlı kart örneği sizce hangisi

şık kartvizit tasarımları olmuş Fatih bey. Ben 1 numarayı beğendim ve şöyle bir önerim olacak adres kısmını, kırmızı içindeki mail adresiyle hizalayın :) ben görebildim bu arada düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  7. Dilek Doğrusöz

islami tişört tasarımlarım

Bhtinur hanım hepsi birbirinden güzel olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık ancak benimde bir favorim oldu 4 numara :)... düşüncenize ve ellerinize sağlık.
  8. Dilek Doğrusöz

Spor Vektörleri

paylaşım için teşekkürler Erkin bey...
  9. Dilek Doğrusöz

Mutfak Araç-Gereçleri

10. Dilek Doğrusöz

Teknoloji Resimleri

11. Dilek Doğrusöz

MyPod İlk PDA'sını Çıkardı!!Harika Bir Dizayn İle.

@Hakan Dağdeviren zaman geçtikçe kendinizi yenilemiş yetiştirmişsiniz tebri ederim Hakan bey...
  12. Dilek Doğrusöz

totem çalışmam

@Ünal Er çıkan sonucun memnuniyeti gurur verici tabi umarım başka çalışmalarınızıda görebiliriz
  13. Dilek Doğrusöz

İnşaat Resimleri

muhteşem bir paylaşım teşekkürler Erkin bey...
  14. Dilek Doğrusöz

Mr.Spidermaus ve Logom

çok başarılı olmuş Aykut bey düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  15. Dilek Doğrusöz

Karışık Vektörler

Paylaşım için teşekkürler Erkin bey...
  16. Dilek Doğrusöz

Değişik Resimler

Paylaşım için teşekkürler Erkin bey...
  17. Dilek Doğrusöz

Su Efektli - Yağmur Efektli

18. Dilek Doğrusöz

totem çalışmam

çizimide, bitmişide çok güzel olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık...
  19. Dilek Doğrusöz

MyPod İlk PDA'sını Çıkardı!!Harika Bir Dizayn İle.

köşelerde kırıklıklar var onların dışında tasarım olarak çok güzel olmuş düşüncenize ve ellerinize sağlık Hakan bey...
  20. Dilek Doğrusöz

Afiş çalışmam

Ömer bey ürünlerden çok vektörler ön planda olmuş yani ürünleri gölgelemiş diye düşünüyorum, biraz opacitysini düşürürseniz daha ii bir etki yakalayabilirsiniz nacizane fikrimdir. Düşüncenize ve ellerinize sağlık...
Yukarı Alt