Arama sonuçları

1. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Ben teşekkür ederim Dilek Hanım, zaman ayırıp okuduğunuz için...
  2. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Burak Hakkı iki araba eşliğinde geldi İsmail’in mekânına, korumalarına işaret ederek araçlarda kalmalarını istedi. Merdivenlerden çıktığında, karşısına çıkan tablo çok etkilemişti komiseri, duvara işlenmiş olan kocaman bir Osmanlı arması karşılamıştı kendisini. Sol taraftan Abdullah çıktı...
  3. danisman

Merhaba Arkadaşlar

Merhaba aramıza hoş geldiniz...
  4. danisman

takıldım kaldım

Merhaba, Logo çalışmanızda öncelikli olarak bir dağınıklık söz konusu, bütünleyici ve tamamlayıcılık noksan. Sanırım Diren Güzel Gündüz içinde barınsın istemişsiniz. Fakat düşünce ve uygulama tamamlayıcı değil. Düşüncenizi biraz daha değiştirmenizi, daha anlaşılır, daha akılda kalıcılık...
  5. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Yağmur başlamıştı yine hafiften, öndeki aracın birisi kırmızıda durmayarak devam etti, diğerleri durdu. İsmail telefonu eline aldı Mazlum beni dinle güvenliği arttırın, özellikle Zehra’ya dikkat edin dedi. Kapatıp tekrar aradı, Abdullah güvenliği arttırın, sen neredesin, iyi, yakın sayılırız...
  6. danisman

Hayatı hafife almayın...

Sabah evden çıktığımda, hiç tanımadığım birisi günaydın dedi, cevap vermedim, arkadaşım sana söyledim dedi, yine cevap vermedim. Caddeye çıktım ve yürümeye başladım, peşimden ayak sesleri devam etti, biliyorum bugün iyi hissetmiyorsun kendini dedi. Yine cevap vermedim, sorun değil sen konuşmasan...
  7. danisman

afiş çalışması

Merhaba Dilek hanım, Düşünce önemlidir, düşünce kadar uygulama da önemlidir, uygulama yaparken, verilen mesaj hepsinden önemlidir. Böylesine anlamlı bir mesaj, adresine ulaşmıştır. Eşinizin doğum gününü kutlarım...
  8. danisman

Roland Camm-1 PNC 1100 Bir Sorunum Vardı

O zaman programını kaldırıp, yeniden kurmanı tavsiye edeceğim, tabi bu arada o bozuk kesim sonrası makinayı kapatıp, bilgisayarını yeniden başlattın mı? Genelde Roland yollanan işleri belleğinde saklar ve yeni yollamış olduğun kesim işlerini ve eskileri bir arada yapmaya çalışır, tüm bunları...
  9. danisman

Roland Camm-1 PNC 1100 Bir Sorunum Vardı

Merhaba, sorunu aşmanızda yardımcı olabilecek bir ayrıntıyı size aktarmak istiyorum. Coreldraw'da hazırladığınız işi, birebir ölçülerinde değil, daha küçük bir ebatta import veya kopyalama yapınız. Sanırım sorununuz çözüme kavuşacaktır... İyi çalışmalar...
  10. danisman

Seviyor musun? Sevmiyor musun?

Merhaba Ahmet bey, önemli bir ayrıntıyı da gözden kaçırmamak gerek, kurulmuş olan sistem. Hani bir reklam filmi var, belki hatırlarsınız "tıkır, tıkır" Türk Makinalarının tıkır, tıkır işlediğini anlatan o reklam, aslında, sistemin tıkır, tıkır işlediğini anlatıyor, makinaların değil... Zaman...
  11. danisman

Sevgili Fulya hanım, zaman ayırdığınız, okuduğunuz ve ayrıca katkıda buluncak güzel cümleler kurduğunuz için teşekkür ediyorum...
  12. danisman

Bir insan sevmediği yemeği yer mi, yemek zorunda mıdır? Bir misafirliğe gittiğinizde bile, ister nazınız geçsin, ister geçmesin, sevmediğiniz bir ikram varsa, bunu ya söylersiniz, ya da bir şey demeden, ucundan az bir şey alıp bırakırsınız. Karşınızda anlayışlı bir ev sahibi varsa sizi anlayacak...
  13. danisman

Merhaba

Merhaba aramıza hoş geldin, her şey istediğin gibi olsun...
  14. danisman

Tasarım ve tasarımcı...

Ben teşekkür ederim Ahmet Bey...
  15. danisman

Tasarım ve tasarımcı...

Rica ederim Hasan Güner...
  16. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Faydalı olduğumuzu bilmek ve yazılanların okunduğunu görmek, bizleri mutlu etmektedir, tüm grafikerler.org ailesi adına, teşekkür ederim Efe Barış...
  17. danisman

Tanıtım ve Kampanyalar...

Bana soruyorlar, işleri nasıl arttırabiliriz? Son dönemlerde en çok muhatap olduğum sorulardan birisi diyebilirim. İşlerin daha çok artması, herhalde şu an ticaretle uğraşan ve ticari bir iş yapma peşinde olan, tüm grupların ortak buluşma noktası. Hele ki, krizlerin ortasında çırpınıp durmaktan...
  18. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Merhaba, Siyah bir zemin üzerinde, duman ve çalar saat nasıl olurdu acaba? Kolay gelsin, iyi çalışmalar...
  19. danisman

Tasarım ve tasarımcı...

Tasarımcıyım demek, tam olarak neyi ifade ediyor, burada, sözlük anlamından değil, bu işi meslek olarak seçmiş olanlar için, neyi ifade ettiğini sorguluyorum. Nedir tasarım? Mesleki konuda son derece iyi noktada olan arkadaşımla, bir sohbet esnasında şöyle bir konuşmaya tanıklık...
  20. danisman

Selamlar... =]

Aramıza hoş geldiniz...
Yukarı Alt