Arama sonuçları

1. danisman

Reklamcı mı olacaksın?

Teşekkürler kasırga, faydalı olabilmişsek, ne mutlu bize...
  2. danisman

Kişisel Kartvizit Çalışmam Ön ve Arka Yüz

Hakan bey'e katılıyorum, haklılık payı bu konuda çok fazla. Günümüzde akşamları tv başında saatlerinizi harcadığınız bir çok tv yapımının bir taklit olduğunu, daha önce yapılmışlardan yola çıkılarak hazırlandığını, bu program yapımcılarının, bu ülkede yılın yapımcısı seçildiğini unutmayınız...
  3. danisman

Korkmayacaksın!

Teşekkür ederim Gül hanım, beğendiğinize sevindim. Dünya burçlar üzerine yaşamıyor ve onlar için dönmüyor, insanlarda maalesef, garip bir burç saplantısı var ve burçlarla yaşayıp, burçlarla mutlu olmayı düşünüyor veya mutsuzluğu burçlara göre ölçüp biçiyorlar, buna en güzel cevabı siz...
  4. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Ben teşekkür ederim Zeynep hanım...
  5. danisman

tabela tasarımım ilk defa yaptım yorumlarr :)

Merhaba, Bir işi ilk kez yapıyor oluşunuz, size bir hoşgörü avantajı sağlayacağını mı, düşünüyorsunuz? Bir işi ilk kez yapıyor olmak, hiç olmaz şekilde bir şeyler yapmaya çalışmak mıdır? Peki, bu görüşten yola çıkalım şimdi. Bir orduda görev yapıyorsunuz, görevli olduğunuz birlik içerisinde...
  6. danisman

afis tasarımım yorumlarrr :)

Merhaba, Afiş çalımşmanızda renk tercihlerinizde kesinlikle sorun var, renk tercihlerinizi gözden geçirmenizi tavsiye edeceğim. Kompozisyon olrak da çok iyi olduğunu söyleyemem. Bu konuda biraz araştırma yapmanızı öneriyorum size. Başarılı bir çalışma için öncelikle bilgi edinmelisiniz, bu...
  7. danisman

Duygusalız, vesselam...

Dilek hanım, teşekkür ediyorum zaman ayırdığınız için. Zaman buldukça yazmaya çalışıyorum, siz de bilirsiniz ki, mesleğimiz çok oyalayıcı ve zaman konusunda olabildiğince sıkıntılı bir meslek. Küçük bir iş bile olsa, bir ton zaman ayırmamız gerekebiliyor. Fırsat buldukça paylaşımlarımıza devam...
  8. danisman

Duygusalız, vesselam...

Fulya hanım, okuduğunuz ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim...
  9. danisman

Duygusalız, vesselam...

Duygusal insanlarız vesselam, her şeyi duygusal yaşamaya, olaylara duygusal yaklaşmaya bayılıyoruz. Kimileri bunun adını Akdeniz insanlığına, kimileri ılıman iklim kuşağına, bağlasa bile, durum hiç öyle değil. Duygusal olduğumuz kadar balık hafızalı olduğumuz konusunda da bir tezim var, buna...
  10. danisman

600 TL Ödüllü Kurumsal Kimlik ve Logo Yarışması..

Merhaba, işlerimin yoğunluğu sebebiyle, çok vaktim olmadı ve bir süredir aranızda bulunamadım. Yazılan yazıları ve tartışmaları baştan sona kadar okudum. Eleştiride bulunan arkadaşlarımız belki haklılar, savundukları fikirler yanlış değil. Fakat burada atladıkları ve farkında olmadıkları bir şey...
  11. danisman

Korkmayacaksın!

Merhaba Fulya Hanım, zaman ayırıp okuduğunuz ve beğendiğiniz için teşekkür ederim...
  12. danisman

merhaba :)

Aramıza hoş geldiniz...
  13. danisman

Şansınız yanınızda olsun (Mutlu Yıllar)

Tüm forum üyelerimize ve dostlarımıza mutlu yıllar diliyorum. Yeni yılda ve gelecekte şansınız her zaman yanınızda olsun...
  14. danisman

Yakından İnceleyin

Bir şeyler söyleme gereği duymuyorum, çünkü söylenmesi ve açıklanması gereken her şeyi açıklamış Hakan bey, bize bir şey bırakmamış sağ olsun. Kendisine teşekkür ediyorum... Fakat yine de söylemek gerek bir kaç kelime "halep oradaysa, arşın burada" madem ki mesleğinizde o kadar idaalı bir...
  15. danisman

Hattori Hanzo Katana Volum2 Kill Bill (Dijital Sanatlar)

Hakan Bey, filmi izlemedim ama o sahnesini bir yerlerden görmüş gibiyim, yoksa sizin anlattığınızı mı, yaşadım? Tam olarak bilemiyorum, filmin o sahnesini ama sizin anlattığınız bu güzel özeti her halde unutmam bir daha. Ayrıca çalışmanız her zaman olduğu gibi mükemmel. Ellerinize ve emeğinize...
  16. danisman

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın arkadaşlar, iyi çalışmalar...
  17. danisman

ilk karvizit çalışmam...

Merhaba, artık çalışmanızı görebiliyorum. Uzun zamandır reklam ve tasarım dünyasının içinde olduğunuzu söylüyorsunuz ama ortaya çıkmış olan iş, bunu pek göstermiyor. Sanırım acele ettiniz biraz veya çok üzerinde düşünmediniz ve çalışmadınız. Yaptığınız çalışma hakkında çok söylenecek bir şey...
  18. danisman

Gün İçersinde Vazgeçemediğiniz 3 Şey

Projeler geliştirmek, kahve içmek, okumak ve yazmak...
  19. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Teşekkür ederim Sayın İnci Eksen, zaman ayırdığınız ve okuduğunuz için...
  20. danisman

Arman Pazarlama Logosu

Merhaba, Son sıradaki çalışmanız uygundur, fakat biraz da gülücük konusunda esneklik ve sempati vurgulamaya çalışırsanız çok daha güzel olacağı inancındayım, iyi çalışmalar...
Yukarı Alt