Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Pendikli.net Projesi

Renk tonları çok uyumlu olmuş ve derli toplu bir tasarım olmuş. Emeğinize sağlık Emre bey
  2. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

Teşekkürler değerli yorumun için Emre
  3. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

@İsmail ÇOBAN Teşekkürler İsmail.. Aslında hiç içime sinmedi tarzım değil bu tarz logo çalışmaları ama müşteri bu doğrultuda talep sundu.
  4. Aslı SAYILIR

Bal logo deneme

Merhaba arkadaşlar... " Bal Damlası " firması için yaptığım çalışmaları değerlendirmeniz rica olunur. Müşteri isteği sebebi ile bal arı ve petek gibi figürler kullanıldı. Hepsi kendi çizimimdir. ( Arıya bakarak çizdim )
  5. Aslı SAYILIR

Autoshow 2012'ye gidemeyenler için..

Teşekkürler konuya katkınız için :) Çok güzel kareler.. O son fotoğraftaki aracı ben görmedim :( ...
  6. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Ozan bey, bu güzel kampanya ve bardak için teşekkürlerimi sunuyorum ..
  7. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

oo günaydın beyler ve tüm forum ailesi... gününüz güzel geçsin inş...
  8. Aslı SAYILIR

İlham Gelmişse...

Keyifle izledim.. Teşekkürler paylaşım için ..
  9. Aslı SAYILIR

Kişisel Realistik Karikatür Çalışaması

Eren bey yine güzel bir çalışma ile karşımızda ..Devamının olması dileklerimle..
  10. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Herkeslere iyi geceler..
  11. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Teşekkür ederim yok benim logolarım hazır sadece sunum yapmam gerekiyor :) elimdeki sunum dosyaları bugün çalıştığım konsepte uymuyor ..
  12. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ İyi geceler Emre.. Kolay gelsin.. iyi çalışmalar...
  13. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Teşekkürler Cihan GARİP varsa elinizde logo sunumu için değişik mockuplar neden olmasın ... Ama yada ben hazırdakıler ile halledeyim bir an önce bitsin :)
  14. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ hımm uzmanlık alanım değil hızır acillik yapamıcam :) Seneye bu zamana inş. öyle tanışlarımda olacak sorunca cevap verebileceğim :):clap2::s8:
  15. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

işler yoğun cihangarip :) bir yandan çalışıyorum kendi adıma konuşayım sunum hazırlıyorum :)
  16. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Emre DEMİRCİ gerçekten yaa bugün bir fırsat bulamadım hızır acil bile oldum da bıdı bıdı yapmadım :D @cihangarip Hoşgeldiniz, bıdıbıdı'ya :)
  17. Aslı SAYILIR

Corel12'de Resimden Yazıyı Ayırma

Fotoğraf makinası ile çekilmiş resimdeki yazıyı Photoshopta ayırabilirsin. Corel bunun için uygun değil corel ve eşdeğer programlarda vektörel çalışmalar için uygun. Fotoğraflar üzerinde yapacağınız işlemler için photoshop tercih etmelisiniz..
  18. Aslı SAYILIR

Corel12'de Resimden Yazıyı Ayırma

Resimden yazıyı nasıl ayıramıyorsunuz . Ekran görüntüsü paylaşmanız mümkün mü acaba? Sorunu daha iyi anlayıp sizlere yardımcı olalım ..
  19. Aslı SAYILIR

Autoshow 2012'ye gidemeyenler için..

Sönük mü kalmış :) Benim profesyonel makinam yok ama olan da şarjını kontrol etmediğim için baştaki 3 fotoyu çekti ve kapandı :) Kalan telden devamdı.. Emre bey süper görüntüler yakalamışsınız.. Tadı bu sene de damağımızda kaldı ne demeli 2014 e kısmet :)
  20. Aslı SAYILIR

Resim Soluklaştırma

@Murat Güler Sen beni güldürdün...Sende gül inş .. @tur7gut Ne demek, faydası dokunduysa ne mutlu.. Keyifli forumlar dilerim..
Yukarı Alt