Daha sonraki ihtiyaçlarınızda yardımcı olması adına ben nasıl uygulandığından bahsedeyim size.
.png uzantılı bu iconu photoshopta açıyoruz. CTRL+ALT+U diyoruz.
Eğer daha sonra ton ayarlaması yapmak istersek İmage menüsü altında Adjustments alt menüsünde bulunan, curves - levels gibi...
Güncelliğini yitirmiş link sebebi ile
konu Geri dönüşüme kaldırılmıştır
ve konu sahibi durum hakkında bilgilendirilmiştir.
Linklerin yenilenmesi halinde tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.
Merhabalar ,
Bugün tüm günümü fuarda geçirdim.İstanbul içinde olmayan,olsa da işlerinden dolayı gidemeyen arkadaşlar için çektiğim fotoğraflardan bazılarını paylaşmak istedim.
Keyifli seyirler..
*Civic her zaman favorimdir :)
Devam edecek ...
Erkal bey'e katılıyorum.
Yaptığınız çalışmalar logo olarak nitelendirilemez.
Öncelikle bol bol araştırma yapmalı ve örnekler incelemesiniz.
Buradan başlayabilirsin...
Şimdi yarın çekiliş mi yapıyoruz :) Günler günleri kovaladı artık sona geldik ..
Bütün arkadaşlarımıza başarılar dilerim...
Bu arada hala katılmamış arkadaşımız varsa bu fırsatı kaçırmayın..
Merhabalar,
İletişim bilgilerinizi de konuyaveklerseniz arkadaşlarımız size daha rahat ulaşacaklardır
ve size daha sağlık geri dönüşler ile katkı sağlayacaktır.
Keyifli forumlar
@erenalkis
Aslında öyle değildi..Bugün hangi depositfiles linkine tıklasam aynı durumla karşılaştım sanırım bir kampanya yapmışlar bir süre ücretsiz sonrasında belli bir ücretli.Bir süre bekleyelim araştırma yaptım ama bir sonuç elde edemedim bu durum ile ilgili ..
Evet kompozisyon en sıkıntılı hali fikri bulduktan sonra ne yazıkki ben o aşamada tecrübe eksikliğinden dolayı zorlanıyorum .. Düşündüğüm kapak aşağıdaki gibiydi.Az önce Emre bir fikir verdi birde öyle denedim :) Bu arada şu an taslak olduğu için aynı kelimeleri kopyaladım :)
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.