Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

Resim Soluklaştırma

Daha sonraki ihtiyaçlarınızda yardımcı olması adına ben nasıl uygulandığından bahsedeyim size. .png uzantılı bu iconu photoshopta açıyoruz. CTRL+ALT+U diyoruz. Eğer daha sonra ton ayarlaması yapmak istersek İmage menüsü altında Adjustments alt menüsünde bulunan, curves - levels gibi...
  2. Aslı SAYILIR

Resim Soluklaştırma

Öncelikle aramıza hoşgeldiniz. Soluk derken neyi kastediyorsunuz. Gri tonlarında mı gözükmesini istiyorsunuz ?
  3. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Ben daha da sabırsızlanmaya başladım :)
  4. Aslı SAYILIR

Çeşitli kartvizit örnekleri. (133 ad. jpeg)

Paylaşım adına çok teşekkür ederim.. :) İçinde ufuk açacak güzel çalışmalar var..
  5. Aslı SAYILIR

Osmanlı Tuğrası cdr.

Güncelliğini yitirmiş link sebebi ile konu Geri dönüşüme kaldırılmıştır ve konu sahibi durum hakkında bilgilendirilmiştir. Linklerin yenilenmesi halinde tekrar ilgili bölüme taşınacaktır.
  6. Aslı SAYILIR

Autoshow 2012'ye gidemeyenler için..

Daha neler var Emre neler...Hangi birini yükleyeceğimi şaşırdım .. Teşekkürler ilgi ve yorum için eratasarım
  7. Aslı SAYILIR

Biraz da nostalji yapalım ne dersiniz ? En keyif aldığım bölümlerden biriydi ...
  8. Aslı SAYILIR

Türk yapımı arabalar .. devam ediyor... :)
  9. Aslı SAYILIR

Merhabalar , Bugün tüm günümü fuarda geçirdim.İstanbul içinde olmayan,olsa da işlerinden dolayı gidemeyen arkadaşlar için çektiğim fotoğraflardan bazılarını paylaşmak istedim. Keyifli seyirler.. *Civic her zaman favorimdir :) Devam edecek ...
  10. Aslı SAYILIR

noktayazilim.tk | Logo Çalışmalarım

Erkal bey'e katılıyorum. Yaptığınız çalışmalar logo olarak nitelendirilemez. Öncelikle bol bol araştırma yapmalı ve örnekler incelemesiniz. Buradan başlayabilirsin...
  11. Aslı SAYILIR

Grafikerler.org Kahve Fincanı Kazanma Şansı

Şimdi yarın çekiliş mi yapıyoruz :) Günler günleri kovaladı artık sona geldik .. Bütün arkadaşlarımıza başarılar dilerim... Bu arada hala katılmamış arkadaşımız varsa bu fırsatı kaçırmayın..
  12. Aslı SAYILIR

Kartvizit Yaptırılacaktır.

Merhabalar, İletişim bilgilerinizi de konuyaveklerseniz arkadaşlarımız size daha rahat ulaşacaklardır ve size daha sağlık geri dönüşler ile katkı sağlayacaktır. Keyifli forumlar
  13. Aslı SAYILIR

"Aytaç BAYLADI" (Doğa için Çal Üyesi ) Realistik Karikatür Çalışması...

Yine başarılı bir çalışma.. Emeğinize sağlık
  14. Aslı SAYILIR

Creative Dream Wedding (Stüdyo Fonları)

@Emre DEMİRCİ Teşekkürler Emre :)
  15. Aslı SAYILIR

Creative Dream Wedding (Stüdyo Fonları)

@erenalkis Aslında öyle değildi..Bugün hangi depositfiles linkine tıklasam aynı durumla karşılaştım sanırım bir kampanya yapmışlar bir süre ücretsiz sonrasında belli bir ücretli.Bir süre bekleyelim araştırma yaptım ama bir sonuç elde edemedim bu durum ile ilgili ..
  16. Aslı SAYILIR

Realistik Karikatür Çalışaması

Emeğinize sağlık. Bu çalışmanız da en az diğeri kadar başarılı :) Benzemiş çizim şahısa :)
  17. Aslı SAYILIR

Katalog kapağı hk.

@Emre DEMİRCİ :) Bende biliyorsun ki sana takılıyorum Emrecim ..
  18. Aslı SAYILIR

Katalog kapağı hk.

Tamam anladım sanırım :) Evet böyle anlatmak ve anlamak zor oluyor.. Staja geleceğim yanına :)
  19. Aslı SAYILIR

Katalog kapağı hk.

Evet kompozisyon en sıkıntılı hali fikri bulduktan sonra ne yazıkki ben o aşamada tecrübe eksikliğinden dolayı zorlanıyorum .. Düşündüğüm kapak aşağıdaki gibiydi.Az önce Emre bir fikir verdi birde öyle denedim :) Bu arada şu an taslak olduğu için aynı kelimeleri kopyaladım :)
Yukarı Alt