Arama sonuçları

1. danisman

Dijital Baskı Hakkındaki sorunlarınızı lütfen buraya yazınız..

Damlatmdan kastınız nedir? Tam olarak anlayamadım, kafa temizlemekten mi bahsediyorsunuz acaba?
  2. danisman

Yatak Arkadaşım...

-------------------------------------------------------------------------------- Sabaha kadar deliksiz uyumuştum, çok keyifli rüyalar gördüm, yataktan hiç çıkmak istemedim ama yapılacak birçok işim olduğu aklıma gelince, mecburen kalktım… Bakışlarımız ilk karşılaştığında en az onun kadar...
  3. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Selim sinyalini yakıp, çevirmenin olduğu yere yanaştı, biraz önce telaş içerisinde kan ter içinde kalan adamdan hiç eser yoktu, görevli polis, ehliyet ruhsat sorduğu zaman, İsmail derin bir nefes aldı. Ruhsatı inceleyen memur, arka camı aralamış olan Zehra’ya, hanımefendi kusura bakmayın, sabah...
  4. danisman

Flash'ta power clip var mı

Merhaba; Sanırım Corel kullanıyorsun, bahsettiğin "power clip" işlemi yanılmıyorsam corel'de mevcut. Orada yapmak istediğin tüm işlemleri yap ve ".png" uzantılı olarak "export" et masa üstüne, sonra flash'da "importla" ve kullan hayırlı olsun ...
  5. danisman

Merhabalar

Merhaba Kemal, aramıza hoş geldin, çok güzel bir meslek dalını seçtiğinden emin ol ve tüm gücünle çalış, çünkü grafikerlik sürekli çalışmayı ve yenilenmeyi gerektiren bir meslektir...
  6. danisman

marka tescil hakkında

Merhaba, aşağıda yer alan bilgiler umarım işine yarar ve sorularının yanıtını bulursun... TASARIM TESCİL BAŞVURU İŞLEMLERİ Ülkemizde, Türk Patent Enstitüsü nezdinde yapılan tasarım tescil işlemlerinde incelemesiz sistem uygulanmaktadır. Bir başka deyişle, yapılan tescil başvurularında...
  7. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Yol ortasında İsmail’i öpmeye başlayan Zehra’nın bu hareketi karşısında, İsmail ne yapacağını bilemedi, bu birkaç saniyelik zaman içerisinde, grup yanlarından geçmişti bile, gruptan bir tanesi, yanındakine gülümseyerek “bak Türkiye’yi nasıl değiştirdik” diye fısıldadı, Zehra’ya, ne yapıyorsun...
  8. danisman

Deliçay Köyü

Emine Hanım :) yani ne desem ki şimdi, teşekkür ederim yani... Abdullah Bey çok teşekkür ederim, ellerinize ve emeğinize sağlık...
  9. danisman

katalog çalışması (çel-san)

Dilek Hanım, gayet şık bir çalışma olmuş, logo çalışması da oldukça güzel, siyah tercihiniz doğru bir tercih, ellerinize sağlık...
  10. danisman

Telefonda Konuşan Çocuklar

Çok güzel bir paylaşım Yaşar Bey, alternatif çalışmalar üretmek isteyenler için değerlendirilmesi gereken görseller, teşekkürler...
  11. danisman

3D Çalıştığım Araba

Araba deyince, bende otomobil filan sanmıştım ilk önce, sürpriz oldu, çok hoş olmuş, ellerinize sağlık, daha ne olsun...
  12. danisman

Leblebi Diyarına Bakış ( Çorum )

Köy köydür, Çorum, Çorum'dur :) Abdullah Bey güzel paylaşımlarınız için teşekkür ederim...
  13. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Adam yaya olarak geliyordu, bu İsmail’in işine çok yarardı ama etrafındaki dört beş kişilik kalabalıkta neyin, nesiydi? Aralarındaki mesafe kısalmaya başladıkça avuçlarının, bu soğukta terlemeye başladığını hissetti. Neredeyse tüm vücudu titriyor, yüzündeki tedirginlik resmen belli oluyordu...
  14. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Yazı dizimizi, her gün aynı sayfadan takip edebilirsiniz... Saatlerdir ayakta beklemekten tabanları şişmişti İsmail’in, bari en azından gidip çay ocağına oturayım diye düşündü, fakat ya adamı göremezse, vazgeçti, beklemeye devam etti. Hava oldukça soğuktu, montunun yakalarını...
  15. danisman

2 kırımlı a4 broşür

Merhaba Sayın Zgrafiker, yapmış olduğun broşür çalışmasını inceledim, çalışmada renk tercihlerinin çok sert olduğunu söylemek istiyorum. Çok daha soft renkler kullanarak, daha yumuşak bir görüntü ve sonuç elde edebilirdin diye düşünüyorum... İyi çalışmalar...
  16. danisman

Marka yaratma...

Sayın Çizmeci, teşekkür ederim beğendiğiniz için...
  17. danisman

Alkol içecek için hazırladığım reklam çalışması

Teşekkür ederim Sayın Cold, en baştan bu açıklamaları yapsaydın, daha iyi olurdu, bir de bu tür çalışmalarında markaları kullanmazsan, daha iyi olur düşüncesindeyim. Kendin bazı markalar yarat, yaptığın çalışmalar tamamen sana ait olsunlar, böylece daha iyi yönde gelişimler sağlayacağına...
  18. danisman

Grafik Tasarımcı Ne İşe Yarar..?

Ellerinize sağlık üstadım, teşekkür ederim, güzel bir yazıydı...
  19. danisman

Alkol içecek için hazırladığım reklam çalışması

Merhaba, Bahsi geçen marka ile çok uzun yıllar çalıştım, EGE Bölgesi ve sahil şeridinde 13 yıl, bu afişi veya çalışmayı nerede ve ne zaman uyguladığınız merak ettim? Bahsi geçen markanın, Kurumsal Kimliği ile uzaktan veya yakından ilgisi olmayan bir çalışma...
  20. danisman

Illustratorda Pusula Çizimi (Resimli Anlatım)

Elinize sağlık Yaşar Bey, güzel bir anlatım, teşekkürler...
Yukarı Alt