Arama sonuçları

1. danisman

Fil mi? Sincap mı?

Hayvanlar alemi, zaten her zaman yerinde Abdullah Bey, bazen insanların hayvanlar aleminden öğreneceği çok şey vardır, tabi öğrenmek isteyenler için...
  2. danisman

Fil mi? Sincap mı?

Ben teşekkür ederim beğendiğiniz için Emine Hanım...
  3. danisman

Forum Tanıtımı

Çok şık olmuş, ellerine sağlık Abdullah Bey...
  4. danisman

Fil mi? Sincap mı?

İnsanlar yaşadıkları sürece, yani, nefes alıp verdikleri müddetçe, başarılı olmak, para kazanmak ve iyi yaşamak için çabalar dururlar. Bazı araştırmalara göre, bir insan, ömrünün yarısından fazlasını uyuyarak geçirmekte denilmekte, ne şekilde olursa olsun, her insan, yukarıda saydıklarımızı...
  5. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Arayan polis, araçta tek sağlam kalan cihazdan, son aranan numarayı arayarak İsmail’e ulaşmıştı ve verdiği haber dünyada duymak isteyeceği en son haberdi İsmail’in, Mustafa bir kamyona arkadan vurmuş ve araçla birlikte yok olmuştu. İsmail inanamıyordu, öylece kalakaldı, Abdullah ne oldu diye...
  6. danisman

Yoğun istek üzerine...

Teşekkür ederim arkadaşlar...
  7. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Tüm İstanbul’u kuş bakışı gören odasında, cam kenarından dışarıyı izleyen ve arkası dönük duran kişi, Abdullah’tı, İsmail’in cezaevinden arkadaşı ve tam anlamıyla delinin birisiydi. Sarıldılar, kardeşim nerelerdesin, en son aradığımda ulaşamadım dedi İsmail, tabi ki ulaşamazsın, telefon...
  8. danisman

Merhabalar

Merhaba Sunshine, aradıklarını bulabileceğin ve hoş vakit geçireceğin bir yerdesin, aramıza hoş geldin...
  9. danisman

Yadinbey Restaurant Kartvizit Çalışması (Sizce Siyahmı ? Beyazmı ? )

Merhaba Sedat Bey, kesinlikle siyah diyorum... Ellerinize sağlık, güzel çalışmalar...
  10. danisman

Ajans Broşür Kapağı

Merhaba Sedat Bey, Çalışmanızı inceledim, ilk dikkatimi çeken, üstte yazmış olduğunuz yazıların çok uzun olduğudur, bence üste çarpıcı bir slogan olabilirdi, onun altına da bu yazıları daha küçük puntolarda bir bilgi niteliğinde ekleyebilirdiniz. Sanırım güvercinlerin logomuzla bir ilişkisi...
  11. danisman

Yoğun istek üzerine...

İzleyin, beğeneceğinizden eminim.... http://www.videonuyukle.com/video/448/Super-Video
  12. danisman

Sizin Fikriniz nedir?

Merhaba, bir çizgi çizin, tamamdır ...
  13. danisman

sb gezici inşaat logo çalışmaları

Merhaba Fatih bey, sol tarafta ikinci sırada olan karesel perspektifi biraz düzeltip, renkli karelerden bir "G" harfi oluşturabilirseniz, hoş olacak gibi geldi bana... İyi çalışmalar...
  14. danisman

Yatak Arkadaşım...

Eşbette ki, gerçi ben yazdıklarımı çok beğenmem ama sizlerin beğenmiş olması beni mutlu ediyor... Teşekkür ederim, beğendiğiniz için...
  15. danisman

bu günün fıkrası

Sabah, sabah çok iyi geldi :) teşekkürler...
  16. danisman

İsmail (Arkası Yarın)

Selim aracı sağa yanaştırdığında, İsmail silahındaki mermilerden birisini kafasına sıktı. Zehra ne yapacağını şaşırdı, donup kalmıştı, ne yaptığını sanıyorsun diye bağırdı, İsmail hiçbir şey olmamış gibi gidip, direksiyonun üzerine yığılmış olan Selim’i aldı ve arabanın bagajına attı. Bu...
  17. danisman

merhabalar..

Denizsu, aramıza hoş geldiniz, formumuzda aradığınızı bulacağınızdan emin olunuz, yaptığınız çalışmaları paylaşmanız tamamen sizin gelişiminiz için fayda sağlayacaktır, bu konuda hiç şüpheniz olmasın, aklınıza takılan sorularınızı sorabilir deneyimlei olanlardan yanıtlar alabilirsiniz... İyi...
  18. danisman

Yatak Arkadaşım...

teşekkür ederim beğendiğin için Abdullah bey, nasıl yazdığıma gelince, bu sanırım biraz bakış açısıyla ilgili bir durum, seviyorum, canlı, cansız ne varsa, böylece yazmak için bir nedenim oluyor, zaten, nedensiz yazılmaz...
  19. danisman

Dijital Baskı Hakkındaki sorunlarınızı lütfen buraya yazınız..

Basınç motorunuz normal çalışıyorsa, sorun orada değildir, dediğim gibi sorun muhtemelen kullandığın program ve ayarlarında olabilir, yani, mekanik bir sorun yok gibi, teknik servisinizle irtibata geçerseniz, çok daha iyi olacaktır, ayrıca burada makina ebatları ve kafaları değildi öğrenmek...
  20. danisman

Dijital Baskı Hakkındaki sorunlarınızı lütfen buraya yazınız..

Öncelikle birçok makina çeşidi olduğunu söyleyerek başlayayım, birçok makina olduğu gibi, çeşitli rip programları da bunlarla birlikte piyasada yer almaktadır. Kullandığınız makina ve program hangisidir bilemiyorum. Bu tür sorunlarda otomasyon olarak mı, çalışmadığını yoksa normalde mi...
Yukarı Alt