Arama sonuçları

1. danisman

Nasıl Para Kazanılır?

Sayın Hakan Yakan, beğendiğiniz için teşekkür ederim, hayatınızda uygulamaya başlamanız, beni son derece mutlu etmiştir, hayatta, herşey gönlünüzce olsun, neyin, nasıl olmasını isterseniz, öyle olacaktır, buna inanın, göreceksinizki yaşamınızda birçok güzellik sizi bekliyor olacak...
  2. danisman

Nasıl Para Kazanılır?

Ömer Bey beğendiğiniz için, teşekkür ediyorum...
  3. danisman

Logo nasıl çizilir...

Ben teşekkür ederim Turan Bey...
  4. danisman

Nasıl Para Kazanılır?

Bugün aslında yazmak istediğim şeyler farklıydı ama bir arkadaşımızın da para konusuna değinmesi, yazmak istediklerimin yönünü birazcık değiştirdi Vaktim olursa, asıl yazmak istediklerimi, ayrıca yazacağım. Para nasıl kazanılır ve hırs konusunda, size bazı bildiklerimi aktarma gereği hissetim...
  5. danisman

Herkese Hayırlı Forumlar

Merhaba Sayın uçurum, aramıza hoş geldiniz, umarım aradıklarınızı bulduğunuz ve gönlünüze göre paylaşımlar yaşayacağınız güzel günleriniz olur... Saygılar...
  6. danisman

Deneyimli olmak, insanı zeki yapar mı?

Ben şimdi, edinmiş olduğum tecrübelerden yola çıkarak "sadece bu konuya özel" size, cevap vermeyeceğim Emine Hanım... Sebebi şudur, burada yazar, bir fikir üretmiş, görüşlerini açıklamıştır, bu fikre katılanlar olur, katılmayanlar olur, bu fikrin doğruluğunu onaylamadığı gibi, yanlış olduğu...
  7. danisman

Doğum Günümüz kutlu olsun..

Çalışılmış, emek sarf edilmiş, başarılmış ve hak edilmiş yeni bir doğum günü, daha ne olsun, tüm emek sarfedenlerin ve bu oluşumda payı olanların, sitemizin yeni yaşında, yine birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi tek dileğimdir... Nice yıllara... Saygılar...
  8. danisman

biraz yalnızlık olsun istedim ve çektim

Sayın Ünal Er, neyi nasıl yaptığınızdan daha çok yapabilme gücünü kendinizde bulmuş olmanız daha mühim. Ayrıca yapmış olduğunuz çalışma hiç fena değil, daha güzel çalışmalarınızı da bekliyoruz... Saygılar...
  9. danisman

Yok olan seyyar lezzetler...

Beğendiğiniz için, çok teşekkür ediyorum Dilek Hanım...
  10. danisman

Merhaba Emine Hanım, burada sizin söylediğinizde, benim söylediğimle aynı kapıya çıkmıyor mu? "zira deneyim kişinin hayatta düştüğü yanılgılar yada hatalar zinciridir. işte zeki insan yada zekasını kullanan insan bu yanılgıya hiç düşmez yada ikinci defa (tecrübe ettiği için) düşmez." Siz...
  11. danisman

Beğendiğiniz için, teşekkür ederim Erkin Bey...
  12. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Sayın Çil, beğendiğiniz için, teşekkür ederim, faydalı olabiliyorsam bundan mutluluk duyarım... Saygılar...
  13. danisman

Birçok ünlü ve başarılı insan, iş hayatlarının sonunda veya emekliye ayrıldıklarında, kazandıkları deneyim ve tecrübelerini kitap halinde yayınlamaktadır. Birçoğunuz, belki de bu kitaplardan defalarca okudunuz. Makaleler, yazılar okudunuz. Anlatılanlardan, ileride karşınıza çıkabilecek problem...
  14. danisman

Neden olmasın Burçin Hanım, elbette ki olabilir... Burak Bey, yaşlanmak insanoğlu için kaçınılmaz bir şey, zaman yerinde durmadığına göre, evet, herkes yaşlanıyor...
  15. danisman

Bu bahsettiğiniz şeyler o kadar güzel şeyler ki, insan düşünmeden edemiyor, bu Türkiye'mi, öteki Türkiye'mi? Sanırım birçoğumuz, öteki Türkiye'yi özlemekte ve kocaman bir ah çekmete, ne diyelim, gelecek nesillere, tüm bunları anlatmak ve aktarmaktan başka çaremiz yok, en azından bunu yapabilecek...
  16. danisman

Merhabalar

Aramız hoş geldin Rıfat Özkan, Türkçeyi daha güzel cümleler ve tam olarak kullanırsan çok sevinirim... Saygılar...
  17. danisman

Afiş çalışması, nasıl olmalıdır?

Eminim, birçok kez, afiş tasarımı yaptınız ve belki bu konuda, eğitim bile aldınız, eğitim almış veya almamış olanlara, bir afiş çalışması, nasıl olmalıdır konusunda bildiklerimi aktarmak istiyorum. Afiş çalışmalarının amacı, ilk başta insanları bilgilendirmedir, bu bilgilendirme yapılırken...
  18. danisman

Erkin Bey, bahsettikleriniz çok güzel şeyler, gerçekten o lezzetler bir başkaydı, zaten insanlar geçmiş hep aramaktadır, nedeni, geçmişin daha sade, daha doğal ve daha gösterişsiz oluşudur. Okuduğunuz, beğendiğiniz ve zaman ayrıdığınız için, çok teşekkür ediyorum...
  19. danisman

Emine Hanım, bu sistem içerisinde, dönmeleri her halde pek söz konusu değil, dönmüş olsalar bile, usta çırak ilişkisi ile, neredeyse "el verme" yöntemiyle, babadan oğula geçen ve el değiştiren lezzetlerdi bunlar, ustalar kaybolduğu için, geri gelebileceklerini sanmıyorum. Beğendiğiniz ve...
  20. danisman

ne güzeldir boztepede semaver...

Merhaba Emine Hanım, Siz bir Trabzon gezi organizasyonu yaparsanız, bizler neden gelmeyelim :)
Yukarı Alt