Arama sonuçları

1. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

İste olay budur yaa :) sevdim arkadaslar android telefonu olanada tavsiye ederim tapatalk uygulamasini :) Herkese iyi gecelerr diliyorum
  2. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Tayfun ŞENOĞLU Boşuna bıdı bıdı seçilmedi buranın adı :D: senide bıdık bıdı bıdıcı olarak aramızda gormek cok guzel
  3. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

@Tayfun ŞENOĞLU ooo Tayfunumm hoşgeldn canım kardeşim bende ne zaman keşfedeceksin burayı diye bekliyordum :) @grapiksel Güzel ve değişik olmuş ama kız haklı düğün masrafı çok malumm :) Kolay gelsin çok severim akvarymları
  4. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Ohh mis miss bol bol hasret giderseydiniz :) Kolay gelsin :) bende baktım benden başka idari personel yok bugün şirkette kaçtım eve işlerimi toplayıp :)
  5. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Tünaydın İsmail :) Eee nasıl geçti bayram :) beğendi mi nişanlın hediyelerini :)
  6. Aslı SAYILIR

Yeni Temaya Yeni Logo

Teşekkürler .. Logoda kullandığınız renkleri de değiştirelim derim ben neden derseniz arka planda kullandığınız renklerle karışıyor fontlar zaten okunması zor olurken renklerde bu şekilde olunca logo iyice kaybolmuş blogunuzda ;)
  7. Aslı SAYILIR

Datatech Bilgisayar Kartvizit Çalışması

Ben renk uyumunu değişik ve hoş buldum tabi baskıda nasıl görünür bilemiyorum :)Logo sanırım firmanın kullandığı logo...Emeğinize sağlık .. Başarılarınızın ve paylaşımlarınızın devamını dilerim Tayfun bey ..
  8. Aslı SAYILIR

Yeni Logom | Sedat Gül

Şans getirmesi dileği ile ..
  9. Aslı SAYILIR

...Bıdı Bıdı...

Murat bey ve tüm bıdı bıdıcılar günaydınlar :) Öncelikle geçmiş bayramınızı tekrardan kutlarım. Şimdi gelelim yoklamaya.. 6 gündür şehir dışında, bayram telaşında :) vb.. (ben) olan arkadaşlarımız olabilir :) Tatil inanılmaz yorucu geçti arkadaşlar bekar olanlar bekarlıklarının tadını...
  10. Aslı SAYILIR

Adobe Cs6 Sürümleri E Kitap

O şekilde isteğinizi belirtin o zaman ki doğru yönlendirelim. Forumumuzda ilgili konular altında arkadaşlarımız bu konu ile ilgili paylaşımlarda bulunmuşlar.Biraz araştırma ile aradığınızdan fazlasını bulabilirsiniz. Sadece forumumuzla sınırlı kalmak istemiyorsanız çeşitli yabancı tutorial...
  11. Aslı SAYILIR

Kitap kapağı tasarımı..

Yapacağınız tasarıma göre değişir ama Adobe Photoshop ve Adobe Illustrator işinizi her açıdan görecektir diye düşünüyorum.. Illustrator yada corelDRAW yada Freehand bu programlarda vektörel photoshop programında piksel bazlı çalışabilirsiniz.. Photoshop u daha çok görsellerinize efektler...
  12. Aslı SAYILIR

Yeni Temaya Yeni Logo

Öncelikle emeğinize sağlık..Yeni temanızın ekran görüntüsünü de alıp koysaydınız daha sağlıklı değerlendirme yapabilirdik ;) Bu şekilde okunaklı değil logonuz başka font alternatifleri denenebilir..
  13. Aslı SAYILIR

Cafe Logo Tasarımı

@Karaman Bilişim Ben logolara bakınca Murat bey' in fikirlerine katılmadan edemeyeceğim .. Siz yukarıda bahsettiğiniz şekilde düşünerek çalışmışsınız ama çalışmalarınız herkese aynı şeyi ifade etmeyebilir ;) Bahsettiğiniz cafe deniz kenarında yani plaja yakın ise 1 ve ya 3 çalışmanızı...
  14. Aslı SAYILIR

29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız Kutlu Olsun!

Tüm milletimizin ve forum ailemizin Cumhuriyet bayramı kutlu olsun ..
  15. Aslı SAYILIR

Adobe Illustrator File ve Edit menüleri

Merhabalar, Yeni başlayan arkadaşlara kılavuz olmak amacı ile elimden geldiğinde menüleri anlatmaya çalıştım..Bu yazımda file ve edit menülerini anlatacağım sizlere.. Faydalı olması dileği ile .. Başlayalım File menüsü ile .. New : Kısayolu CTRL+N : Yeni bir çalışma sayfası açmak için...
  16. Aslı SAYILIR

Stock Foto ve Videolar (Satın aldıkça ekleyeceğim..)

Paylaşım için teşekkür ederim
  17. Aslı SAYILIR

merhaba

@NADİF Aramıza hoşgeldiniz. Keyifli forumlar dilerim :)
  18. Aslı SAYILIR

Merhaba

@NADİF Sizde aramıza hoşgeldiniz.Keyifli forumlarr
  19. Aslı SAYILIR

otomatik stroke kaldırma

üzerinde çalıştığınız dosya için ayarı o şekilde yapmışlar siz üzerinde çalıştığınız dosyada yeşili kaldırdıgınızda çalışamıyor musunuz ? Murat bey'in de benimde söylediğim gibi başka bir seçenek yok çünkü ;)
  20. Aslı SAYILIR

photoshop anlayan varsa yardım

Kendin de yapabilirsin çok zor bir çalışma değil :) Forumda paylaşırken bundan sonra bu şekilde görsel olarak paylaşın lütfen ..
Yukarı Alt