orası muhakak ki öyle :) sizin düşüncenizde olmadığını çizim sonucunda zaten gördüm hakan bey hani dedim belki bu tasarımı uygulamaya sokarsam diye kendi adıma düşünmüştüm sadece ;) tahmin edebiliyorum render bekleyişlerini ...
hakan bey ellerine sağlık çok güzel olmuş, Yalnız bir şey eklemek istiyorum, kenarları da, kol koyma yerleri, ahşap olsaydı nasıl olurdu ? gerçi imalatını düşününce maliyetler artardı heralde...
kusursuz değil ama bu demek değildir ki başarısız bir çalışma, yapmış olduğunuz gölgelendirmelere dikkat ederseniz iyi olacak düşüncesindeyim. Yakından incelendiğinde gölgelendirme geçişlerinin çok sert bittiğini görüyorum. Daha yumuşak bir geçiş yapabilirdiniz...
fatih bey, müşteriniz logo tercihinde pek iyi değil, umarım imalat konusunda iyidir :) beş nolu çalışmanız kesinlikle bir sucuk logosu, diğerleri belki şarküteri tarzına uygun olabilir ...
sevgili tuba hanım ;
yanlış anlamıyorsam yeni başlamışsınız. Size tavsiyem, bir perde tanıtımı yaparken ilgiyi başka bir yöne çekmek ama aynı zamanda da, tüketiciyi asıl ürüne yönlendirmek olsun. Yani bir perde katoloğu çalışmasında herkes aynı şekilde bir yaklaşım sergilerken siz başka bir...
slm ;
Özel servis yazılı olan bölüm biraz yukarıya, AK-ÖZ ise aşağıya inmeli, böylece bir simetri yakalanmış olacak, çalışmadaki asıl sorun simetri bozukluğu, telefonları da aşağıya indirip biraz daha küçültmemiz gerekecek. Zeminde ise koyu bir lacivert işi ortaya çıkaracaktır.
iyi...
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.