Arama sonuçları

1. danisman

Amatör eşarp desenlerim-5

yeni bir tarz ve renkli bir dünya, ne diyelim kullanacak olanlara şimdiden hayırlı olsun :) elinize sağlık ...
  2. danisman

dergi kapağı

Hakan bey bir çok şeyi söylemiş, hatta gerekenlerin tümünü , dergi değil, bence kapaklı dosya olmaya aday bir çalışma, tabi hakan beyin söylediği eksiklikler giderildikten sonra ...
  3. danisman

Kartvizit Yorum Yapın ki Hataları Görelim :)

slm ; logo ile başlayalım dilersen birincisi, logoyu altta ofset yazan bölümü sağa yansıt ve yukarı diğerinin yanına koy, bir bütün olacaktır. Logo rengini ise turkuaz yapmalısın. Ofset yazı rengini oranj yapabilirsin biraz açık bir oranj, tam değil. O sıralamış olduğun tüm işleri kaldırıp...
  4. danisman

nurayn mobilyaya çizdiğim logo

slm; sağ tarafta olan daha iyi, fakat font tercihin yanlış olmuş, okunması oldukça güç bir yazı.
  5. danisman

İllustrasyon'da Yapılmış bir Deodorant Şişesi

ilk çalışma için güzel, diğer konularda sevgili hakan gerekenleri zaten söylemiş, ilerleyen dönemlerde ve yeni çalışmalarda da buluşmak dileğiyle...
  6. danisman

Corel draw ile renkli kartvizit yapımı - taksi durağı

ellerine sağlık, güzel bir ders olmuş, faydalanması gereken arkadaşlarımızın çok işine yarayacağı inancındayım ...
  7. danisman

kurtlar vadisi pusu wallpaper.blackQan

slm; arkadaşların eleştirilerine katılıyorum, yazılar konusunda haklılar... iyi çalışmlar dilerim ...
  8. danisman

benım çalışmalarım yorumlayın lutfen

slm ; Öncelikle belli ki bir tasarım yeteneğiniz ve birkiminiz var bunu belirteyim. Fakat yaptığınız çalışmaların güzel yanlarının yanı sıra bir de acemice yanları var. Kartvizit ve kurumsal kimlik çalışmanızda adres, telefonlar orada hiç iyi durmamış, logo çalışmanız hoş, davetiye...
  9. danisman

Dergi Çalışmam (EK)

Sayfa düzeniniz çok hoş olmuş , ben en çok syf 11'i sevdim :)
  10. danisman

merhaba ben geldim :)

Hoş geldin aramıza Muhammed ...
  11. danisman

"Cam Görünümlü Yazı"

bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ederiz dilek hanım, buse hanım size de teşekkür ederim, yenilerini bekliyoruz ...
  12. danisman

Birinin yüzüyle oynama ( resimli anlatım )

ömer bey, ellerine sağlık çok güzel bir ders çalışması ve yalın bir dil, tşk ederim ders için ...
  13. danisman

mutfak kapak çalışması

sevgili hakan onu bana bırakmış sanırım :) Zemin rengi bence yanlış bir tercih, ürünler ve zemin bakıldığı zaman ayrışmıyor. Neredeyse aynı ton geçişi var beyazla kesmiş olsanızda tam olarak olmamış. Burada ürünleri ön plana çıkaracak çok daha koyu bir renk kullanabiliridiniz. Mesela siyah...
  14. danisman

İstanbul 2010 Afişi

Camileri o şekilde kullanmış olman hiç hoş olmamış. Genel anlamda da çok başarılı bir çalışma değil. Fazlasıyla dağınık...
  15. danisman

stajyerler

İstanbul türkiye'nin merkezi, dolayısı ile bu sektörün de beyni sayılır, iyi bir firma veya ajans çatısı altında staj görürseniz faydalı olacaktır kanısındayım. Tabi bu demek değildir ki, diğer yerlerde kapasite daha kötü veya düşük. Fakat şu da bir gerçektir ki, ulusal firmaların bir çok...
  16. danisman

marka çalışması...( versace)

yani fotoğraflar ve bahsettiğiniz kurgulara gösterdiğniz özeni bence yazım ve imlalarınızda da gösterin derim ben, acımasızlık konusuna gelince, herkes aynı dertten muzdarip fakat, ben tüm bunları daha güzele ulaşabilmek için söylüyorum. Size karşı özel bir acımasız eleştirim de söz konusu bile...
  17. danisman

Okul Faaliyet Tanıtım Broşürü

fena bir iş çıkarmamışsınız, fena değil ama genel anlamda orta sınıf bir çalışma. Görsel geçişlerinizde belki biraz daha renk tonlamaları veya ara renkler girilebilirmiş.Kapak konusunda, biraz daha özverili bir çalışma olabilirmiş... iyi çalışmalar ...
  18. danisman

Elazığ İsaş Petrol İçin Kutu Mendil Çalışması

merhaba; Sektörde uzun yıllardır hizmet veriyorum, bir çok ulusal firma ile çalıştım, son beş yıldır ise belediye başkanlarına danışmanlık yapıyorum ve slogan olarak kendime " amacına uygun reklamcılığa ve tanıtıma, evet" felsefesini ilke edinmiş birisiyim. Her ne kadar iç mekan da olsa...
  19. danisman

renklendirme..

anladım, siz fotoğrafçısınız ama henüz tam değil :) resim küçük olmasına rağmen dekupelerin özensiz olduğunu görüyorum...
  20. danisman

farklı bir çalışma.

resim küçük, daha büyüğünü ekleyin bence bu durumda bir şey söyleyemem :)
Yukarı Alt