@Emine Şahin
Emine Hanım öncelikle teşekkür ederim yorumlar için...
firmayla ilgili fotoğraf çekmek mümkün fakat ortamı müsait olmadığı için güzel enstanteneler yakalayabilcemi düşünmüyorum o nedenle kapakta böyle bir şey kullanmak istemedim yeterli döküman olmadığından parça resimlerinide...
çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için umarım temenninize bir an önce kavuşursunuz ve bizde böylelikle sizin çalışmalarınızı görme imkanı buluruz... ii çalışmalar
arkadaşlar logosunu yaptığım müşterimize şimdide katalog çalışması yapıyorum fakat bir türlü istediğim şeyi yapamadım o kadar zorlandım ki başına oturmamak için başka şeylerle uğraştım hep. sonuçta dün akşam kendimi zorladım ve bu çıktı sade olmasını istedim ayrıca döküm sanayii ile ilgili...
@Serkan Baysal
çok teşekkür ederim serkan bey fotoğraf gibi denilince üzülsemmi sevinsemmi bilemedim çünkü inanılmadığıda aklıma gelmiyor değil o nedenle çalışmamı düzenleyip sizlere sunmayı düşünüyorum aşama aşama tabi vakit bulabilirsem tekrar çok teşekkür ederim ilginiz için
@Serkan Baysal
serkan bey bu çalışmayı hocamız istemişti bıçağını filan hocamız verdi yani bizden istediği şeyde logo ve domates salçası ürünü için ambalaj tasarımı yapmaktı... siz ne yapardınız? sonuçta öğrenmek amaçlı yapıldığı için kimsenin itirazı olmadı...
@Fatih Coşkun
çok teşekkür ederim beğeni için...
@ismail koc
İsmail bey ben teşekkür ederim ne mutlu beğendiğinize sevindim böyle bir istekle ikinci kez karşı karşıya kaldım zannederim ders vericem :) (tabi vakit bulursam)
@Fatih Coşkun
fatih bey ilginiz için çok teşekkür ederim gayet güzel sloganlar olmuş dikkate alıcam önerilerinizi
oldukça güzel bir tasarım elinize sağlık fatih beyin önerilerinide dikkate alırsanız dahada başarılı bir çalışma olacaktır.
çok teşekkür ederim ismail bey
slogan...
Tamamiyle vektör çalışmadır. Ayrıca çizimler ve logoda bana aittir. Eleştiri ve önerileriniz benim için çok değerlidir... İlginiz için şimdiden çok teşekkürler ediyorum.
@Ersan BAYCAN
evet haklısınız fakat mesh tool kullanmadan bu tasarımı yapmamız istenmişti ayrıca sadece mesh tool aracını kullanarak yapmış olduğum çizimide aktarıcam sizlere (daha önce ekleyememiştim tekrar deneyeceğim) eleştiri ve öneriniz için teşekkür ederim
Bu site, giriş yapmanız veya kayıt olmanız durumunda deneyimlerinizi uyarlamak ve içeriği kişiselleştirmek için çerezler kullanır.
Bu siteyi kullanarak, bahsettiğimiz çerez kullanımını kabul etmiş olursunuz.