Arama sonuçları

1. Dilek Doğrusöz

katalog çalışması - kapak tasarımı

@Fatih Coşkun çok teşekkür ederim ilginiz için fatih bey
  2. Dilek Doğrusöz

Forum Üyelerimiz Hangi Şehir'den !

Hitilerin yerleşim yeri güzel çorum
  3. Dilek Doğrusöz

@Emine Şahin Emine Hanım öncelikle teşekkür ederim yorumlar için... firmayla ilgili fotoğraf çekmek mümkün fakat ortamı müsait olmadığı için güzel enstanteneler yakalayabilcemi düşünmüyorum o nedenle kapakta böyle bir şey kullanmak istemedim yeterli döküman olmadığından parça resimlerinide...
  4. Dilek Doğrusöz

Karabekir Döküm logo çalışması

çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için umarım temenninize bir an önce kavuşursunuz ve bizde böylelikle sizin çalışmalarınızı görme imkanı buluruz... ii çalışmalar
  5. Dilek Doğrusöz

arkadaşlar logosunu yaptığım müşterimize şimdide katalog çalışması yapıyorum fakat bir türlü istediğim şeyi yapamadım o kadar zorlandım ki başına oturmamak için başka şeylerle uğraştım hep. sonuçta dün akşam kendimi zorladım ve bu çıktı sade olmasını istedim ayrıca döküm sanayii ile ilgili...
  6. Dilek Doğrusöz

diş macunu ambalaj tasarımı

@Serkan Baysal teşekkür ediyorum gzül yorumlarınız için...
  7. Dilek Doğrusöz

illustrator - mutfak eşyası çizimi

@Serkan Baysal çok teşekkür ederim serkan bey fotoğraf gibi denilince üzülsemmi sevinsemmi bilemedim çünkü inanılmadığıda aklıma gelmiyor değil o nedenle çalışmamı düzenleyip sizlere sunmayı düşünüyorum aşama aşama tabi vakit bulabilirsem tekrar çok teşekkür ederim ilginiz için
  8. Dilek Doğrusöz

ambalaj tasarımı

@Burak Güzey peki efendim teşekkür ederim uyarı için haklısınız...
  9. Dilek Doğrusöz

ambalaj tasarımı

@Burak Güzey resmi küçük gönderdiğim için belki tam olarak okunmuyo olabilir gayet net çünkü yorumlarınız için teşekkür ederim
  10. Dilek Doğrusöz

illustrator - mascot çizimi

@Burak Güzey teşekkür ederim yorumunuz için dalgıç fikri çok güldürdü beni :) (yanlış anlaşılmasın tebessüm şeklinde dedim)
  11. Dilek Doğrusöz

ambalaj tasarımı

@Serkan Baysal serkan bey bu çalışmayı hocamız istemişti bıçağını filan hocamız verdi yani bizden istediği şeyde logo ve domates salçası ürünü için ambalaj tasarımı yapmaktı... siz ne yapardınız? sonuçta öğrenmek amaçlı yapıldığı için kimsenin itirazı olmadı...
  12. Dilek Doğrusöz

ambalaj tasarımı

güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim ismail bey ve fatih bey... ii çalışmalar
  13. Dilek Doğrusöz

@Fatih Coşkun çok teşekkür ederim beğeni için... @ismail koc İsmail bey ben teşekkür ederim ne mutlu beğendiğinize sevindim böyle bir istekle ikinci kez karşı karşıya kaldım zannederim ders vericem :) (tabi vakit bulursam)
  14. Dilek Doğrusöz

@ismail koc teşekkürler ismail bey :)
  15. Dilek Doğrusöz

@Fatih Coşkun fatih bey ilginiz için çok teşekkür ederim gayet güzel sloganlar olmuş dikkate alıcam önerilerinizi oldukça güzel bir tasarım elinize sağlık fatih beyin önerilerinide dikkate alırsanız dahada başarılı bir çalışma olacaktır. çok teşekkür ederim ismail bey slogan...
  16. Dilek Doğrusöz

@Buse Türüdü teşekkürler Buse Hanım...
  17. Dilek Doğrusöz

Tamamiyle vektör çalışmadır. Ayrıca çizimler ve logoda bana aittir. Eleştiri ve önerileriniz benim için çok değerlidir... İlginiz için şimdiden çok teşekkürler ediyorum.
  18. Dilek Doğrusöz

@Erkin KARATAŞ Erkin Bey çok teşekkür ederim ilginiz için... ii çalışmalar
  19. Dilek Doğrusöz

sadece mesh tool aracını kullanarak yapmış olduğum bir çalışmadır yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  20. Dilek Doğrusöz

@Ersan BAYCAN evet haklısınız fakat mesh tool kullanmadan bu tasarımı yapmamız istenmişti ayrıca sadece mesh tool aracını kullanarak yapmış olduğum çizimide aktarıcam sizlere (daha önce ekleyememiştim tekrar deneyeceğim) eleştiri ve öneriniz için teşekkür ederim
Yukarı Alt