Arama sonuçları

1. vberk

After Effects Sorunu yardım

@İsmail Narin Senin dediğim sorun yukarıdaki gibi bir uyarıda çıkacaktır. Dediğiniz sorun daha iyi sürümde hazırlanan bir dosyanın, önceki sürümlerde veya aynı yazılımın başka versiyonların da açılmak istenmesinde yaşanıyor. Onun dışında set-up dosyasın da eksik varsa yani programın set-up'ı...
  2. vberk

Okul Dergisi için Sayfa Ve Kapak Tasarımlarım_vb

Geçen dönem içinde, okul dergisi için yaptığım iç sayfa ve kapak tasarımlarım... Yorumlarınızı bekliyorum...
  3. vberk

After Effects Sorunu yardım

Başta ki uyarıları hiç yorumlamamışsın ki... Diyelimki bir dosya hazırladın; Photoshop'ta hazırladın diyelim... Hazırladığın çalışmada çok özel bir font ve başka bilgisayarlar da az rastlayacağımız özel bir efekt kullandım diyelim. Eğer sen hazırladığın bu dosyayı başka bir bilgisayara atıp...
  4. vberk

İşte Siz Değerli Photoshop tutkunlarına 37GB dev Fon Arşivi

hehe ,382 parti ; hayırlı olsun... :D hergün bir dosya indirsek yinede 1 yıl yetmiyo ya... emeğine sağlık kardeşim...
  5. vberk

Karışık İkon Paketleri

Genelde "Deviantart"tan bulduğum birçok ikon paketini burada paylaşmak istedim. Gün gelir; işinize yarar. Karma birçok icon paketi...:) Not: Linkler Görsellerin üstündedir. Görsellere tıklayarak indirme sayfasına gidebilirsiniz.
  6. vberk

Fontlar Arşivi (Sürekli Güncellenecek)

hepsini çoooooooooookk beğendim. :) En çok ta Titillium'u... Titillium sana tutuldium :D
  7. vberk

Yaratıcı Kurumsal Kimlik Çalışmaları_vb

@Mustafa Turan Evet... Çok doğru söylüyorsunuz; Açıkcası söylemek gerekirse, ülkemizde daha bu işler pek oturmamış durumda. Böyle emek harcayacak ve profesyonel baskı yapacak adam az. Fakat böyle olmasının nedeni, ülkemizde esaslı kuruluşların az olması. Yani küçük kuruluşlar çok; büyük...
  8. vberk

Photoshop'ta Toplu Dosya Dönüştürme - Görsel Anlatım_vb

Teşekkür ederim... :)
  9. vberk

Photoshop'ta Toplu Dosya Dönüştürme - Görsel Anlatım_vb

Bu işlemi yapmak için bir çok program var piyasada; Fakat başka bir programa gerek kalmadan, toplu olarak dosyalarınızı Photoshop'ta başka formata dönüştürebilirsiniz. Uyarı: Seçtiğiniz dosyaları, sadece "JPEG, PSD, TIFF" dosya formatlarına dönüştürebilirsiniz. 1.Photosop'u açıp...
  10. vberk

Türk Milleti ve Wireless Anteni :)))

:D Türk'ün aklı hiçbir ırkta yoktur ...
  11. vberk

Bu Efektleri Hangi Araçlar Veririz.

Brushes'ta olabilir.Örnek bir brushes ekledim... ***Örnek Çalışma***
  12. vberk

Bu Tip tasarımlar Nasıl yapılır

Örnek anlatım var mı bilmiyorum? ama yapman gerekenleri kısaca söyliyebilirim. İlk önce photoshop'ta yeni bir çalışma açıp içine istediğin yazıyı yaz (Mümkünse Siyah dışında başka bir renkte yazılarını yaz; Pembe, mavi vb...). Sonra "katmanlar" menüsünden yazının bulunduğu katmana tıklayarak...
  13. vberk

Ps4 Afiş Çalışması_vb

@theseventhdimension Teşekkürler...:)
  14. vberk

Bu Tip tasarımlar Nasıl yapılır

Photoshop'a göre göre normal de çok basit bir mantığı var. Yapacağın ilk şey harita ve benzeri şeyi Photoshop'ta açmak. Daha sonra açtığın resmin içine ne gömeceksen (yazı falan...) "Layers/Create Clipping Mask" yapmak gerekiyor. Photoshop'a göre asıl mantık böyledir. Fakat yukarıdaki resimde...
  15. vberk

Ne tür müzik dinlersiniz?

müzik olsun yeter; kulağa hoş gelen her müziği dinlerim... Belli bir kuralım yoktur. :)
  16. vberk

isim logo çalışması

Bence de hep aynı tarzda logo çalışmaları yapıyorsun; "yamo" adlı arkadaşımıza katılıyorum...Yaptığın her çalışma da s ve a harflerinin üstünü kısaltıyorsun. Yeniliklere açık olup her zaman kendinizi geliştirmelisiniz... Yeni çalışmalarınız da daha iyilerini yapmazını diliyorum. ;)
  17. vberk

200 parçadan oluşan çalışma

Merak ettim, Hangi Programda yaptınız bunu?
  18. vberk

Yaratıcı Kurumsal Kimlik Çalışmaları_vb

@theseventhdimension Sanırsam sizin bilgisayarınızdan kaynaklanan bir sorun. Başka bir tarayıcıdan bakın; Google Chrome, Internet Explorer vb...
  19. vberk

ilk logo çalışmalarım

@theseventhdimension Teşekkür ederim...:)
  20. vberk

ilk Slice Tool Çalışmam_vb

@Burak Güzey Teşekkür ederim; Soruyu tam anlayamadığım için slice tool'un ne işe yaradığını anlattım... Bu resimde adamın elinde keser olduğu için kullandım zaten... Photoshop'u tercih etmenin belli bir nedeni yok. Genelde birçok çalışmamı adobe'nin programlarında yaparım. Yorumunuz için...
Yukarı Alt