Arama sonuçları

1. Ahmet ALTUN

amatör sipariş çizimlerim

Çok güzel görünüyorlar..Amatör? Sipariş derken..? :)
  2. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Ey grafikerler.org sakinleri.. Gününüz aydın, kazancınız bol, sağlığınız yerinde olur inşallah.. :)
  3. Ahmet ALTUN

An-la-şa-mı-yo-ruz...

@Melih Yongacı Bu konuda siz de rahat olunuz. Ben duayen derken aklıma siz hiç gelmemiştiniz zaten. Bakın bu konuda anlaşıyoruz sizinle. Hatta ayrıca rica etmenize gerek yok size övücü hiç bir söz de sarf etmeyeceğim. @Melih Yongacı Emin olabilirsiniz ki takıntım yoktur.. Forumda açılan...
  4. Ahmet ALTUN

t-shırt tasarımı

@nergis kamer Eğer 5 çalışma yüklediyseniz ben hepsini görüyorum.. :)
  5. Ahmet ALTUN

An-la-şa-mı-yo-ruz...

Melih Bey.. Lütfen Sayın Ozan Bey'in profiline giriniz. konularına bakınız. Kendisi bu konu ve buna benzer konular açar.. hepsi de çok hoştur iyi niyetlidir, duygusaldır. alacağımız dersler vardır. Ben açılan bu konuyu görünce aynen sizin tabirinizle içeri daldım ve okudum. Tamamı toplumsal...
  6. Ahmet ALTUN

GFO T Shirt - 1 / PEA

Çok güzel görünüyor.. Tebrik ederim.. Başarılar. :)
  7. Ahmet ALTUN

Web Tasarımlarım | Hasan Güner

@Hasan Güner Hadi canım neye nutkum tutulacak.. Ben bunlardan alasını yaparım.. Yapsamda burada yayınlamıyorum kopya edilmesin diye.. :artist: :D
  8. Ahmet ALTUN

"Rotis Semi Sans" Font Ailesi

@ilk08 Sizin için ttf dosyası olarak çevirdim.. buyrun.. :) http://rapidshare.com/files/375077754/ATRotis.rar.html
  9. Ahmet ALTUN

Web Tasarımlarım | Hasan Güner

@Grafik Web Master Değil mi Grafik Web Master.. Ne yorum yapılır ki bunlara.. Bildiğimiz şeyler işte... Al sana yorum... :D
  10. Ahmet ALTUN

Mart Ayı Yarışma Sonuçları

Teşekkür ederim Sayın Hocam.. :)
  11. Ahmet ALTUN

An-la-şa-mı-yo-ruz...

Ah ahh... Çok yerinde çok zamanında bir yazı oldu bu Ozan Bey.. Koca koca adamlar var şu an forumda.. bazıları yıllardır arkadaşlar.. beraber yemişler beraber içmişler, beraber çalışmışlar sonra araya bir kara kedi girmiş, onlar koca koca adamlar, onlar sanatçı adamlar, onların yaptıkları kadar...
  12. Ahmet ALTUN

Bir Yaşlı Grafikerden ANILAR

Bu konunun başlığı ''Bir Yaşlı Grafikerden ANILAR' dır.Konu sahibi, mesleği ile ilgili anılarını anlatmaktadır. Konu içindeki alakasız, tartışma ve gerginlik yaratan mesajlar silinmiştir. www.grafikeler.org forumu; forum kuralları, ahlak,etik, yasalar, kişisel haklar ve daha olması gereken her...
  13. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

@Aydin-D Hoşgeldiniz Aydin-D :) Forumdan fayda almanız ve sağlamanız dileğimizle.
  14. Ahmet ALTUN

GünaydınLar HoşçakaLLar

Günaydın..:)
  15. Ahmet ALTUN

yaza özel bir tasarım

@Fatih Coşkun Olsun... güzel yarış bunlar.. :) Henüz nisan ayı yarışması için bir çalışma yapamadım, bakalım ben ne yapacağım bende bilmiyorum.. :rolleyes:
  16. Ahmet ALTUN

t-shirt tasarımım

Sevgili exist, az önce çalışmanızı tişört üzerinde vermiştiniz.. Çalışmaların birinci sayfada birinci mesajda verilen örneğe göre verilmesi gerekiyor. Size lazım olabilecek dosyalar da yine birinci mesajda yer alıyor. Kolay gelsin.. Başarılar.
  17. Ahmet ALTUN

T-shirt tasarımım 3

Güzel görünüyor.. başarılar..
  18. Ahmet ALTUN

6 Adet Vektör Sebze Görseli

Gerçekten çizen çok güzel çizmiş.. Böylesine canlı ve gerçeğe yakın vektör oluşturmak hep hayalimdir, özellikle nesneler üzerindeki ışık efektleri ve gölgeler çok şahane.. Bunun için illustratorun mesh tool aracını çok iyi kavramak gerekiyor.. Dikkat ediyorum da bu aracı çok fazla kullanmıyoruz...
  19. Ahmet ALTUN

6 Adet Vektör Sebze Görseli

Çok güzel görünüyorlar .. Teşekkürler Erkan Bey.. :)
Yukarı Alt