Arama sonuçları

1. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@N.FARUKOĞLU Özellikle şu zamanda bulduysan dostluğuna değer verecek birini pamuklara sarıp saklamalısın.. İncinirse onu sevenlerde seni incitebilir diye didim :D :D :D öhüm öhüm Bu kadar edebiyat parçaladığımız yeter :D Nereden başlıyoruz getirin ren geyiklerini noel baba bekliyor...
  2. kıpkırmızı

Merhaba Arkadaşlar

Eğlenceli kelimesi hakikaten manidardı :D teşekkürler :D Hoşgeldin yeni üye, güzel paylaşımlar dilerim ;)
  3. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Murat VARDAR Bana kalırsa az kalsın geç kalıyordunuz :rolleyes: Tüm gününü bilgisayar başında geçiren bir çok üye deşarj olmak zorunda dolayısıyla kendini bıdı bıdıya atıp az rahatlıyor ;) Katkıdan ötürü teşekkürler..
  4. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@N.FARUKOĞLU Oldukça güzel temenniler için teşekkürler... İyi akşamlar efenim..
  5. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel Hay senin dolmana ben :D sarma var mı ondan haber ver sen ;) @N.FARUKOĞLU Bu iyiydi yalnız ben 5 yıldızlı alayım lütfen :cool: Ve renk ayrımcılığına evet diyorum :D @Aslı SAYILIR Hakikaten kafamı şişirdin :D aferin akşam akşam iyice yordun beni :D
  6. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Şerife ERTAŞ E yetiniciz artık, şöyle tatlı bişiyler de fena olmazdı hani :cool: @Aslı SAYILIR En sağlıklısı biber gazı şekerim :cool: kesin çözüm :D :D :D
  7. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Şerife ERTAŞ Kıvamı yakalamaya çalışıyoruz ;) sen nasılsın? Umarım boş gelmedin ;) @Aslı SAYILIR Hahaha bön bön bakan gözlerin tacizine maruz kalmak :D sapan lazım sana ;)
  8. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Halil sezai deme bana tüylerim diken diken oluyor :D Sen çık bi hava al iyi gelir :D
  9. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Patronla aranızdaki ilişki kanki düzeyinde sanırım :D :D ilginç :D Bak sana abla tavsiyesi sınırını çiz yoksa dizini döversin :D Ne demişler posttan pilaki patrondan kanki olmaz :D :D Ha birde entrikadan uzak dur ;)
  10. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Hürmette sınır tanımıyoruz :D büyüklerimizden öyle gördük :D Eeee ne dedikodular var ? ;)
  11. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Hoş gördüüüük teşekkürler :) Valla şekerim bendeki öfke doğuştan geliyor, ebemi çok severim o ayrı :D :D :D
  12. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel Bi ayrımcılık gördüm ben evet, az önce önümden geçti :D :D :D Teşekkür ederim hoş gördüm ama geleni ikramsız gönderen bizden değildir :D :D Nasıl gidiyor işler güçler yatışlar kalkışlar :D
  13. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

Ne o sınıf ayrımı mı yapılıyor burada??? Renk konusu açılmışken bende rengimden memnun değilim :D :D Kırmızı fena olmazdı hani ;) hayırda demezdim ama bi istişareye yatardım :D :D Eeee? düşen çeneleri kim topluyor :D
  14. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@N.FARUKOĞLU Felsefenin dibine de vururuz gerekirse ;) Şahsen ben o yüzü gönlümde saklamayı tercih ederim eminim gönlümün güzelliği hayata bakış açımı da değiştirecektir ;) @zynp Immm... bilmezmiyim yavrucum.... burada kalpler uçuştu belirteyim :D Fenalık abidesi olaraktan kendime...
  15. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@zynp @N.FARUKOĞLU İkinizi de fena yaparım :D :D Yahu bu konu açıldı işi gücü bir kenara bırakıyoruz hepsinin yeri ayrı bikere :D
  16. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Valla biz profesyonel yanımızı konuşturup konfetimizi atarız lakin gerisine karışmayız :D :D :D
  17. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel İyi şişirmiştir :D Yuvarlana yuvarlana gidersin artık yürümeye çalışma sakın, yorma kendini :D
  18. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel Botoks şart :D Aslıya diyorum yahu senin ne işin olur isoyla :D :D hahaha bişiy diciktim ama neyse bende kalsın ukde olsun :D
  19. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel O gerçekleştirdiğin sporu bırakırsan sarkarsın bak diim :D Eee dost acı söyler :D @Aslı SAYILIR Alnına yapışmış bitane :D :D @Aslı SAYILIR İsocum çok düşüncelidir uğrar hal hatır sorar arada :D Selamımı söyle fazla ayak altında gezinmesin :D
  20. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel hahaha :D her türlü gideri var diyosun :D Bu gidişlerin dönüşleri de olmasın sakın :D
Yukarı Alt