Arama sonuçları

1. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel Börek kilo yapar aman diyim ;) Ortadaki çeriler de benim el sürenin canı fena yanar :D
  2. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel Hımmm.. Ağır bir menü.. Beni zorlar evet :D Ben şu açık büfeden sarmalara sarayım en iyisi :D
  3. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@N.FARUKOĞLU Waaaayyy! işte budur ;) Teşekkür ettim :) Yalnız şımarırsam fena olur söylemedi demeyin sonra :D :D :D Masaya fazla yaklaşmayın öncelik dona kalanların :D :D
  4. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@Hasan Güner "Kıpkırmızı gelmeden herkes yesin içsin dağınıklığını toplasın geldiğinde hiç bişey olmamış gibi davranın" dediniz kesin :D :D :D Hakkım olanı istiyorum beni ilgilendirmez çıkınlarınızı boşaltın heman, ne varsa hepsini dökün :D
  5. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

@grapiksel İçimiz neyse dışımız da o nafalım :D Biz böyle öğrendik :D Dedelerimiz de böyleydi :D Hahahaha :D bu kaa kendini övme yeter sanıyorum konumuza geçelim :D Öğle yemekte ne var grapiksel sıra sendeydi bugün ;)
  6. kıpkırmızı

...Bıdı Bıdı...

İşte benim başlığım :D :D Gönlümde hep lak lak olarak kalacaksın :D :D Sahi ne ara 3 sayfa oldu bu :D Köşemiz hayırlı uğurlu olsun kocaman bir konfeti patlattım ;) Günaydın ağır abiler ablalar kardeşler bacılar :D
  7. kıpkırmızı

Bu gün kendinizi nasıl hissediyorsunuz ?

Gaza fena yüklenesim var.. :cool:
  8. kıpkırmızı

Bu bir grafikerler hikayesidir

içindeki özlem tahmin etmediği kadar zorluyordu onu.. (Yemekte ayıp olmaz der büyüklerimiz ;) muck :D)
  9. kıpkırmızı

Annem pilav pişirmişmidir acaba diye düşündü ayakkabılarını giyerken :D (Valla bugün böyleyim dengemi sen bulacaksın bebek muck ;) )
  10. kıpkırmızı

Kafayı yiyorum kesin dedi :D :D :D :D
  11. kıpkırmızı

Ve mutfak penceresinin önündeki saksıdan bir çiçek koparıp bardağa koyarak kahvaltı masasına yerleştirdi..
  12. kıpkırmızı

Olsun doktor eldiveni kullanarak pişirebilirim dedi ve profesyonel bir doktor edasıyla eldivenlerini taktı :D :D :D :D
  13. kıpkırmızı

Çok özeniyorum şu mantıksız insanlara keşke duygularım ağır bassa didi ve yumurta pişirmek için tavayı dolaptan çıkardı :D :D :D
  14. kıpkırmızı

Önce ruhumu yakalamalıyım mutfağa gitme zamanı değil dedi kendi kendine :D
  15. kıpkırmızı

Reçel Görselleri...

Immm! Çilek çilek çillleeeek :):) olmadı bu ;) Teşekkürler bebek.. severim ;)
  16. kıpkırmızı

Eli bırakmak istemedi.. Ruhuysa sarıp sarmalamıştı geçmişi...
  17. kıpkırmızı

Keşke sesini duyabilsem.. Dolan gözlerini yumup derin bir nefes aldı..
  18. kıpkırmızı

Mutfağa doğru giderken gözü şöminenin üstündeki fotoğrafa takıldı.. Özlemini derinlerde hissetti..
  19. kıpkırmızı

Şunu da yakmasam olmuyor sanki diye kendi kendine hayıflandı ve yarım sigarayı balkondan fırlattı :D
  20. kıpkırmızı

Hay ben böyle kabusun.... dedi terlemiş alnını silerken.. ve komidinin üstündeki su dolu sürahiye uzandı soluk soluğa..
Yukarı Alt