Arama sonuçları

1. Emine Şahin

Sinemaya Ne sıkLıkLa Gidersiniz...

konuya anket eklemeyi uygun gördüm. ben fırsat bulamıyorum ama ortalama yılda bir yada iki kere gitme şansı bulabiliyorum.
  2. Emine Şahin

ilk flash calısmam

on parmağında on marifet gibi bi şey yani eline sağlık. daha ne olsun.
  3. Emine Şahin

Corelde Yazı İçerisine Resim Eklemek(Resimli Anlatım)

resimlerin uploadı biraz küçük olmuş ama, emeğinize sağlık. teşekkürler.
  4. Emine Şahin

Grafikerler.org Sosyal Gruplar

bir guruplaşma söz konusu :D hııımmmm... derhal kendi gurubunu yapmalıyım bende. takılın peşime :p:p
  5. Emine Şahin

ağlamak istiyorum

Ben seninle ağlamak istiyorum Öyle arkandan yana yakıla değil Hüzünle, kahırla değil Ben seninle ağlamak istiyorum Öyle sensizliğe yanıp sabahlara kadar değil Ben seninle ağlamak istiyorum Omzunda ki değmeli yanaklarımdan Birkaç tuzlu damla omuzlarına Tadını hiç bilmediğim dudaklarını...
  6. Emine Şahin

hangi meslekteniz

@ByDeS benimde aklıma ilk zamanlardaki tabelalara bakma hastalığım aklıma geldi :)
  7. Emine Şahin

Corelde Font'u üzerine Almak

bilgi için teşekkürler. burada kayıt ettiğimiz dosyada fontlarımız olmuş oluyor. ek bilgi...
  8. Emine Şahin

buda benim küresel ısınmayla ilgili serbest calıstığım bir afis :)

fikir güzel. kumsaati espirisine bayıldım en çok. birkaç teknik problem dışında güzel. kumsaati çok askıda kalmış. zemin bulamamış. ellerine sağlık.
  9. Emine Şahin

su içen kız resimleri

resmin üzerini tıklayın ve indirin:
  10. Emine Şahin

selamlar

ne yüzsüz adamsın ya ceddin...:D çenede cabası :eek: kötü bir espri oldu ama kızmazsın umarım.:)
  11. Emine Şahin

Herkese Günaydınlar..

@Burak günaydın burak. bu saat ne saat demezler mi adama :D
  12. Emine Şahin

Gönlüm İstedi anomin

gönül bu...
  13. Emine Şahin

Futbol Kutu çalışması

logo yazan yere logo gelecek sanırım. gayet başarılı bir çalışma. ellerinize sağlık.
  14. Emine Şahin

boş vakitlerde yapılan bir çalışma

@buguz bilerek yapmadım valla :eek::D:D:D
  15. Emine Şahin

Herkese Günaydınlar..

gün doğmadan neler doğarki arkadaşım. şimdi buradan konuşmak kolay gibi olsa da seni anlamaya çalışıyorum. sabır. başka diyeceğim bi şey yok. görelim mevla neyler, neylerse güzel eyler demiş erenimiz. allah sevdiği kuluna dert verirmiş. dermanıda yine ondan. ya ceddindeden sen yazdıklarından...
  16. Emine Şahin

G.i.b yarışmasına katıldığım afiş

afişinizi çözmeye çalıştım. ne anlatmaya çalışılmış acaba diye ? çok karmaşık bir labirent gibi çalışmışsınız. bakıldığında verilmek istenen hemen algılanabilmeli. insanlar kendilerini bir bulmacanın ortasında bulmamalı. bu anlamda başarısız. teknik açıdan bazı hatalarınızda var. dekübeleriniz...
  17. Emine Şahin

Corelde kendi kısayolunu kendin yap..

teşekkürler arkadaşım ... yararlı bir bilgi oldu.
  18. Emine Şahin

Herkese Günaydınlar..

hayırdır desem. malum paylaşım ortamındayız :D
  19. Emine Şahin

Tatile gitmek isteyenler

ceddindedemizin acentası mı var :D:D:D konu başlığını değiştireyim bari "ceddindeden turizm acenta" :D
  20. Emine Şahin

selamlar

@efsunlu_kizz yeni forum, aynı simalar... :D:D:D anlamadım desem :p:p:p
Yukarı Alt