Arama sonuçları

1. Emine Şahin

kız çocuk deseni

@ilknuryazici eklenti yetkiniz vardır. bunun için imzamda bulunan resim ekleme dosya ekleme linklerini inceleyiniz. konunuz hakkında yardımcı olmaya çalışacağız. saygılar.
  2. Emine Şahin

Sıradan

güzel olmuşta, spreyle bu kadar düzgün yazılıyor muydu? :D:D:D
  3. Emine Şahin

Saygılar

merhabalar. tekrar hoşgeldiniz.
  4. Emine Şahin

yapmıs oldugum calısmaları buraya nasıll kayıt edebılırım?

@s.haryy önce forunda arama yapın. bulamadığınız konuları uygun yerlerde açın. bu konu devamında mesajınız gözden kaybolabilir.
  5. Emine Şahin

selamlar

hoşgeldiniz. umarım forumdan çok faydalınırsınız. soru ve sorunlarınızı önce forumda arayın. sonra sorun. saygılar.
  6. Emine Şahin

Kayseriden Merhaba

selam. hoşgeldiniz.
  7. Emine Şahin

Layer Nedir?

yada layer / new / layer seçeneğinden (shift+ctrl+n)
  8. Emine Şahin

Copy To Grid Seçeneği

teşekkürler ders için.
  9. Emine Şahin

afiş çalışmama eleştirinizi bekliyorum

@SuperTurkishMan ama birde slogan var dimi. yorumlamak gibi...:)
  10. Emine Şahin

Logo hangi programda yapılmalı

arakadaşlar amaç için araçlar çok önemlidir. konu başında izah etmeye çalıştık. her iki tarz programda da logo çizilebilir. konuya ilişkin olarak birde logo nedir? nasıl olmalıdır konusunu okumanızı tavsiye ederim. geçenlerde bi arkadaştan, psd olan bi logoyu matbaacının cdr istediğini ne...
  11. Emine Şahin

kapak tasarımı

kullanılan görsel çalışmanın bütünlüğü... güzel bir sonuç. ellerinize sağlık. kesim ve cilt payı gibi ölçülerde de sorun yoksa tamamdır bence.
  12. Emine Şahin

film afişi

bunu siz mi yaptınız?
  13. Emine Şahin

tasarım aşamasında olan bir çalışma. tabiiki son şekli değil. ama çalışmak zorunda olduğumuz dar bir çerçeve olunca bu çıktı ortaya. müşteri gelir biz yorumladık olsun der ve gider. hadi buyrun çalışın. tabii sizin değerlendirmeleriniz bu aşamada çok önemli. teşekkürler yorumlarınız için.
  14. Emine Şahin

yeni bir parfüm firması. logolar ve isim henüz gelmediği için koymadım. genel anlamda eleştirilerinize sunuyorum. saygılar.
  15. Emine Şahin

KPSS El İlanı Tasarımı

sizin sokakta dersanaler kamp mı kurmuş. maşallah dersana çalışmalarınızdan geçilmiyor. güzel ve sade bir çalışma.
  16. Emine Şahin

corel 12 de resimlerin topluca secilmesi

anladığım kadarı ile sayfanızdaki resimleri seçmek istiyorsunuz. edit/select all/object seçeneği ile seçebilirsiniz. fakat bu işlemin ardından convert to bitmap yaparsanız bütün resimleriniz tek nesne haline gelecektir. bu seçeneği tavsiye etmiyorum. convert to bitmap için resimlerinizi tek tek...
  17. Emine Şahin

Deneme Kitapçığı Tasarımı

bir tek slogana takıldım. problem yok,çözüm var! bana garip geldi, sizcede değil mi? problem olmalıki çözümde olsun. genel olarak başarılı beğendiğim bir çalışma olmuş. elinize sağlık.
  18. Emine Şahin

çektiğim bir kaç fotoğraf

makinanız ve çekim teknikleri konusunda biraz bilgi verir misiniz?
  19. Emine Şahin

kapak tasarımı

çalışmanızı ekleyememişsiniz. resim üzerine tıklanınca açılmıyor. tekrar denermisiniz. ve sayın kanalga ben konu içerisinde konu göremedim. yanılıyormuyum yoksa.
  20. Emine Şahin

barış tipgrafi afiş çalışmam..

diğer çalışmalarınıza da baktım. özellikle siyah zemin fazla kullanıyorsunuz. belki bu afişteki konu ile bir anlam kazansa da dikkatimi çekti. güvercin kanadının üstünden yukarı doğru karanlıkların dağılışını temsilen bir geçiş efekti kullanabilirdiniz. yada güvercinin aydınlık bir noktaya...
Yukarı Alt