Arama sonuçları

1. Erkal COŞKUN

Photoshopta Resim Kompozisyon nasıl yapılıyor ?

Kompozisyon Fransızca kökenli bir sözcüktür. ”Resim, müzik, heykel, mimari, edebiyat gibi değişik alanlarda ayrı ayrı parçaları, nesneleri, ögeleri en iyi şekilde yerleştirmek anlamına gelir. Resim sanatı, anlatılmak istenilen şeylerin belli estetik kurallar çerçevesinde iki boyutlu bir düzlem...
  2. Erkal COŞKUN

Brandday_6 / Erkan Nehir

Başarılar...
  3. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Buyrun kepçe sizde :) Birazda siz karıştırın.
  4. Erkal COŞKUN

"Butik Steakhouse" Menü Tasarımı

Önce sağ alttaki tabağın şiş ile biber arasında kalan kısmını tamamlar (özel tasarımlı bir tabak değilse tabi)sağ alttaki hamburgere de biraz gölge verip zemine oturtursanız tamamdır, ben hem beğendim hem acıktım :) Elinize sağlık.
  5. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Bi sandalye çekeriz, buyrun ayakta kalmayın :)
  6. Erkal COŞKUN

Günün Sözü...

Benden söylemesi, bu en az 3-4 kişiyle kırıştırdı :):) Gel vazgeç bunla evlenmekten. Sana temiz bir aile arabası bulalım :):) @yusufbatirel
  7. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN Senin rüyalarda şöyle heralde, bir astsubay, bir başçavuş birde nöbetçi çavuş kolundan tutup zorla hadi artık askerliğin bitti, topla pılını pırtını, boşalt ranzayı diyorlar, sende hayır, istemiyorum, gitmem, ben buraya atitim, burda çok rahatım diye feryat ediyosun :) Ve ter...
  8. Erkal COŞKUN

Takvim Çalışması Hakkında Yardım

Mail adresinize atıyorum, iyi çalışmalar...
  9. Erkal COŞKUN

Kendi Resmim

Tramvaydaki doku bozulmaları dışında fena değil diyebilirim. Montaj başarılı. Kolay gelsin...
  10. Erkal COŞKUN

Günün Sözü...

Üzülerek bu söze katılmadığımı belirtmek isterim, mutsuz olmak için sadece insanın içindeki çocuğun küsmesi yada kaybolması gerekmez. Günümün ülke şartlarında sayamayacağım kadar çok sebep buna örnektir :) Yinede teşekkür ederiz Aslı Hanım... :)
  11. Erkal COŞKUN

Kendi Resmim

Neyini eleştirmemizi istiyorsunuz? Saçlar, kılık kıfayet vs mi :) Biraz açıklama yazsaydınız keşke... Burada ne yaptınız, neyi amaçladınız, hangi açıdan değerlendirelim?
  12. Erkal COŞKUN

Takvim Çalışması Hakkında Yardım

Merhaba, ben elimden geldiğince fontları çevirip convert ettim ve Fh + PDF olarak linke yükledim, umarım işinizi görür. Takvim Link
  13. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

hımm, demekki böyle bir sendrom var :) Tez zamanda mezun olmanız dileğiyle o zaman... Hemde diplomayı ak sakallı dedenin elinden alarak :)
  14. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

@İsmail ÇOBAN Sen yine iyisin, bana 10 yıl gibi gelmişti, hatta bununla alaklı bir sorunum vardı :D:D Anlatayımda gülün. Askerden geldikten sonra sık sık gördüğüm bir rüya vardı, sürekli yanlış hesaplamışız, askerliğin bitmemiş diye beni alıp apar topar askere götürüyorlar, her gece kan ter...
  15. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

@Aslı SAYILIR Aslında hiç iyi yapmıyoruz, daha 20 gün varken eski yıla tekme tokat gireceğiz diye... 2012'den kalan günlerde bir tekme yada aduket yemek var işin içinde :) Yok yok ben sevdim 2012'yi... Bana bir zararı olmadı. :D (2 dakika kıvırdım)
  16. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Eski yıla bir tekme, yeni gelen yılı kutlamayı :)
  17. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

Herkese günaydın der, avans almadan işe başlamadığı, çalışmaları yapıpta 3 gün sonra "yaa yakın bir arkadaşımız güzel bi logo yapmış, onu kullanıcaz, sizede zahmet verdik ama haber veremedik" diye bir cevap almadığı bir gün dilerim... :):)
  18. Erkal COŞKUN

Bu efekt nasıl veriliyor ?

Böyle bir fotoğrafta net kalmasını istediğiniz alan dışında kalanı seçip motion blur efektiyle benzer sonuçlar alabilirsiniz. Bu fotoğraftaki arka plana efekt uygulanmış sanki ama o kaykaylı genç fotomontaj gibi...
  19. Erkal COŞKUN

Grafik ve çevre

İlginç bir konu olmuş, grafik tasarımın çevreye faydalarını bir şekilde ifade edebiliriz belki (Tasarım yoluyla kitleleri bilinçlendirme, bilinç altında doğayı, çevreyi koruma algısını oluşturma, bu yönde insanları yönlendirme gibi vs..) ama zararları konusunda mantıklı bir cevap bulamadım kendi...
  20. Erkal COŞKUN

...Bıdı Bıdı...

...ve iyi akşamlar herkese :)
Yukarı Alt